Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Wszyscy moim, którzy mają konsole, wybrali PS3, tylko jeden kumpel kupił X360... i gra na piratach.

U mnie to samo wszyscy znajomi posiadają Playstation.

to super.

dzieki_super_expressowi_pojade_do_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Edytowane przez Fenikz

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@Mendrek

Pierwsza sprawa. Nie uważasz, że zaliczanie gier z PC, które są na PS3 do exów Sony, a nie zaliczanie gier z Xboxa, które są na PC do exów MS jest przejawem hipokryzji?

Druga sprawa. Gdy piszesz, że PS3 jest mega zajebiste bo ma wypaśne exy to masz na myśli tytuły takie jak Uncharted, GoW3, Heavy Rain, czy jakieś nikomu prawie nieznane tytuliki z PSN, które w innych okolicznościach szumnie nazywasz exami? Nie uważasz, że to kolejny przejaw hipokryzji?

Trzecia sprawa. Ludzie piszą ci wprost, że PS3 jest na ostatnim miejscu sprzedaży wśród current genów w perspektywie globalnej. Ty odpisujesz, że przecież w Japonii i Europie jest spoko, a USA to nie cały świat. A więc Japonia i Europa to cały świat? Pomijam już, że mylisz państwo z kontynentem, ale nie sądzisz że jeżeli ktoś używa słowa "globalna" to ma na myśli cały znany nam świat albo przynajmniej te terytoria, w których Sony prowadzi sprzedaż PS3? Nie wydaje ci się to logiczne? Nie uważasz, że twoje manipulacje to kolejny przejaw hipokryzji?

Personalnie nienawidzę ludzi twojego pokroju - dyskutantów, którzy trwają w swoich poglądach niezależnie od okoliczności i nie dopuszczają do siebie nawet możliwości zmiany zdania. Uważam, że wszelkie próby nawiązania dialogu na poziomie, z takimi postaciami jak ty, są bezcelowe. Tego posta kieruję do ciebie chyba tylko z jakiś masochistycznych pobudek.

Edytowane przez estel

Opublikowano

A moi znajomi mają obie konsole (ps3/x360) ba część z nich ma nawet do kompletu Wii i co z tego ? :blum1:

Opublikowano

Wszyscy moim, którzy mają konsole, wybrali PS3, tylko jeden kumpel kupił X360... i gra na piratach.

to super.

ściema to ich rodzice wybrali ps3 na prezent:

plejak.jpg

Opublikowano

Ja uważam ze w ogóle nie powinno zaliczać się Mass Effect do exow xboxowych czy Machinarium do exow ps3. Te gry przecież wyszły tez na PC

Opublikowano

jak Wyszły na windzie i tylko na niej sa to Exy MS!!!

Opublikowano

może lepiej się kłóćmy o to, czego nie ma na danej platformie? a nie co jest ex, a co nie.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

U mnie to samo tyle że oni grają raz na sto lat. Kupili bo to fajne takie i sie gra.

Opublikowano

U mnie to samo tyle że oni grają raz na sto lat. Kupili bo to fajne takie i sie gra.

Wygląda to różnie, ale przyznaje, że większość, nie wszyscy, nie wychyla się poza określone serie np. PES, Fifa czy CoD.

Opublikowano

jak Wyszły na windzie i tylko na niej sa to Exy MS!!!

tak to jest jak ma się monopol na system operacyjny

Opublikowano

Leszka tak każdy tu ignoruję, bzdur tak jak inni nie zamierzam czytać

To wykonuj swoje obowiazki. Ktos nazywa go botem to dostaje bana na 3 dni, a on sobie pozwala na prywaty i dalej pisze. Dzialaj, kuzwa, a nie wtedy kiedy ci wygodnie.

Opublikowano

zapomniales o Wii...

Opublikowano

Resident Evil 6 na PS3 nie działa tak jak powinien...

Capcom pracuje już nad odpowiednią łatką, ale zanim się ona pojawi, musimy stawić czoła kilku problemom z RE 6 w wesji na PS3.

Jeśli ktoś z was zdecydował się na zakup Resident Evil 6 w cyfrowej dystrybucji za pośrednictwem PlayStation Network i pobrał grę jeszcze przed premierą, na pewno ze smutkiem zauważył, że najzwyczajniej na świecie zainstalowana w ten sposób gra nie działa. Capcom wie o problemie, a jako winowajcę wskazuje łatkę, którą należy pobrać, by móc odpalić grę. Aby móc zagrać, należy odinstalować grę i zainstalować ją ponownie - tym razem nie poprosi ona o doinstalowanie łatki.

Niestety, to nie jedyny problem z egzemplarzami cyfrowymi Resident Evil 6. Nawet, jeśli już uporacie się z usterką opisaną powyżej, nie będziecie mogli pograć w co-opie z tymi, którzy skusili się na grę w pudełku. Wszyscy, którzy chcą bez żadnych problemów zagrać przez sieć, muszą zaczekać na odpowiednią łatkę, nad którą Capcom już dłubie.

http://gamezilla.kom...ak-jak-powinien

kolejny fail PS3.

Opublikowano

Resident Evil 6 na PS3 nie działa tak jak powinien...

Capcom pracuje już nad odpowiednią łatką, ale zanim się ona pojawi, musimy stawić czoła kilku problemom z RE 6 w wesji na PS3.

Jeśli ktoś z was zdecydował się na zakup Resident Evil 6 w cyfrowej dystrybucji za pośrednictwem PlayStation Network i pobrał grę jeszcze przed premierą, na pewno ze smutkiem zauważył, że najzwyczajniej na świecie zainstalowana w ten sposób gra nie działa. Capcom wie o problemie, a jako winowajcę wskazuje łatkę, którą należy pobrać, by móc odpalić grę. Aby móc zagrać, należy odinstalować grę i zainstalować ją ponownie - tym razem nie poprosi ona o doinstalowanie łatki.

Niestety, to nie jedyny problem z egzemplarzami cyfrowymi Resident Evil 6. Nawet, jeśli już uporacie się z usterką opisaną powyżej, nie będziecie mogli pograć w co-opie z tymi, którzy skusili się na grę w pudełku. Wszyscy, którzy chcą bez żadnych problemów zagrać przez sieć, muszą zaczekać na odpowiednią łatkę, nad którą Capcom już dłubie.

http://gamezilla.kom...ak-jak-powinien

kolejny fail Capcomu.

@fixed
Opublikowano

Pamiętam, że jak na tym forum powstała pierwsza wersja tego tematu, to mówiłem do siebie - "Eee, tam. Lipa z tego będzie. Jedyne słuszne wojny konsolowe to tylko na forum N+."

"Przecież większego betona z logiem playstation na czole niż tam, nie da się tu wyhodować"

Ojej, jak ja się pomyliłem.

Opublikowano

Ja nie zauważyłem żeby nie działało. Szkoda, że efekt tego działania jest marny

Opublikowano

Dzisiaj na własnej skórze poczułem ułomność PS3 (albo developerów). Gram w TDU 2 i nagle dostaję trofeum - nie wiem za co, więc klikam PS button, wchodzę w dział Trofea i... ekran zamrożony. Nie wiem czemu. Po chwili czekania resetuję, włączam grę spowrotem i tadaaa, sejw uszkodzony. Najwyraźniej wyłączyłem grę gdy się sejwowało, ale jakie inne wyjście miałem? Plus ta gra bez przerwy się ku.rwa sejwuje, wejdź mapę i wyjdź - sejw. Boże, jak te dzisiejsze gry ssą. Ja chcę N64 ;/

Opublikowano

sprawdzenie trofeum wymaga wyłaczenia gry?

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Produkujcie więcej tych postów bo nie mam czego w robocie czytać :P

Opublikowano
658px-User_Jette_trollface.svg.png
Opublikowano

haha, nie no brightness kolo ustawil idealnie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.