Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Bleszinski odszedł z Epic :o

Niemałe zaskoczenie. Pewnie pójdzie robić popierdółki na smartfony ;)

Ferguson, teraz Cliffy O_o

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Lionel: W miarę. Ta. Musisz mieć sporą tolerancję na laga. Ale np. w bijatyki, gdzie jest często p2p, i liczy się każda klatka animacji ciosu, granie z innym kontynentem mija się z celem.

Po co mam grać z hamburgerami, skoro mogę (i wolę też) z Polakami?

Opublikowano

Czy ja wiem... W BF3 na serwerach US jakoś duuzych lagow nie zauważylem. Praktycznie żadnych

A co do bijatyk online to sie nie wypowiem bo nie lubie za bardzo bijatyk i tytuły z tego gatunku praktycznie nie gram

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano
  • Autor

Co mnie USA obchodzi. Granie przez ocean to dla desperatów raczej.

Co mnie obchodzi że hosty amerykańskie na ps3 są chooyowe? te na xklocku są dobre, a w większości narzekanie na "hamburgerowe hosty" kończy się, kiedy się okazuje że dany osobnik jest z Niemiec albo Meksyku.

CliffyB ;( coś źle sie dzieje w Epicu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Lionel: No i świetnie że o BF3 wspomniałeś, akurat jakbyś wszedł na tym forum w temat Battlefield 3 Polska, to tam zdecydowana większość (jeśli nie wszyscy) na PS3 szarpią. I nawet taki zatwardziały fan X'a - zaq woli też na PS3 grać.

Odległości nie oszukasz...

Opublikowano
CliffyB ;( coś źle sie dzieje w Epicu.

Pewnie wszystkiemu winne EA.

Opublikowano

Lionel: No i świetnie że o BF3 wspomniałeś, akurat jakbyś wszedł na tym forum w temat Battlefield 3 Polska, to tam zdecydowana większość (jeśli nie wszyscy) na PS3 szarpią. I nawet taki zatwardziały fan X'a - zaq woli też na PS3 grać.

Zaqu jako zatwardziały fan X'a... dobre sobie.

Opublikowano

Zauważyliście, że coraz więcej znanych osób opuszcza firmy, które mają duży związek z M$ (Molyneux, CliffyB, Chmielarz). Przypadek?? Nie sądzę xD

A tak serio, to może faktycznie Epic jest wykupywane przez M$ (albo jakąś inną dużą firmę), a niektórzy po prostu wolą pozostać niezależni niż być na zawołanie jakiegoś tam wydawcy.

Dla mendrka każdy posiadacz ps3, który widzi w swej konsoli wady jest nędznym xbotem.

Szczerze mówiąc wolę już być posądzany o bycie xbotem niż być w tej samej grupie co nasz zacny moderator :P

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

USA są na tyle supermocarstwem na ile im Chiny pozwolą. Spójrz na aspekt ekonomiczny, szczególnie długu publicznego.

Odnośnie nagród to wiadomo, że przy takiej ich ogromnej ilości (ludzi, populacji) zawsze znajdzie się kilku geniuszy, którzy będą rozkminiać. Jeżeli chodzi o poziom edukacji to Ivy League i wszystko jasne.

Natomiast co do inteligencji Amerykanów jako ogółu, to nie byłbym tak pozytywnie nastawiony Albert ;) Ja tam ich bardziej postrzegam jako bydło prowadzone przez za(pipi)iście przebiegłych ludzi na samej górze.

Edytowane przez estel

Opublikowano

Today we are saying farewell with warm regards to Cliff Bleszinski, who is departing as Epic’s design director to chart the next stage of his career. During the past two decades, Cliff has helped shape many successful games that have captured the imaginations of millions of players around the world. We are grateful for his influence on Epic’s legacy, from the wild adventures “Jazz Jackrabbit” to the visceral combat of “Gears of War.”

Kolejna osoba robi sobie przerwę od branży :<>

Opublikowano
  • Autor
A tak serio, to może faktycznie Epic jest wykupywane przez M$ (albo jakąś inną dużą firmę), a niektórzy po prostu wolą pozostać niezależni niż być na zawołanie jakiegoś tam wydawcy.

Już prędzej bym uwierzył że MS nakłonił Cliffy'ego do stworzenia jakiegoś nowego studia 1st party z nim na czele. Epic to raczej studio nie do kupienia, chociaż cholera ci wie.

Szkoda wielka, stworzył najbardziej wpływową serię tej generacji, Gearsy <333333333 Byleby nie skończył robiąc gry na komórki albo w EA.

Może to oznacza że Judgment to będzie ostatnia odsłona serii, co w sumie nie byłoby takie złe.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dla mendrka każdy posiadacz ps3, który widzi w swej konsoli wady jest nędznym xbotem.

Wow, to jestem xbotem? Oo' (niedawno umieściłem listę wad które IMO Sony w tej generacji popełniło)

A właśnie, skoro już o wadach wspomniałeś... To jak, znalazłeś już te wady w X360, czy nadal zaślepiony jak kret latarką, i będziesz się znowu migał od odpowiedzi?

Opublikowano
Może to oznacza że Judgment to będzie ostatnia odsłona serii, co w sumie nie byłoby takie złe.

Jesteś naiwny.

Opublikowano

Nie wole,tylko po co mam teraz kupowac X? Poczekam na next gena. Sony niech wprowadzi na ps4 platne multi,to duzy % pojdzie do konkurencji. Sony nie pobije jakosci, platnej uslugi ms.

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano
  • Autor

Jesteś naiwny.

Może, ale na pewno Epic dzis to nie jest ta sama firma co rok temu. Te nagłe odejścia mogą mieć związek z tym

http://epicgames.com/news/tencent-makes-strategic-investment-in-epic-games/

Tak naprawdę Epic może już nie jest niezależny i główne twarze studia odeszły jeszcze przed wydaniem Judgment. Może to początek końca tego developera...

Opublikowano

Ewentualnie Epic skończy jako firma od klepania silnika graficznego i nic poza tym.

Opublikowano

Posiadalem X-Boxa, a teraz jestem dumnym wlascicielem PS3. Tak naprawde Xbox ma tylko dwie rzeczy lepszy:

1. Pad i to tylko do FIFY, w innych grasz absolutnie mi nie przeszkadza

2. Szybsze loadingi..... To naprawde potrawi irytowac, kiedy chcesz sobie szybka rundke zagrac, a tu patch,instal i Bog wie co jeszcze

Mnie do zakupu PS3 po 2 awari Xboxa przekonalo naprawde to, ze:

1: Lubie Sony jako marko(chociaz ostatnio wiedzie sie jej coraz gorzej)

2. Darmowy PSN. Moze to glupie, ale naprawde denerwuje mnie fakt, ze Micro$oft kaze placic, za XBL. Ja np. nie zarabiam duzo i po necie tez gram rzadko, wiec kiedy mam w rece 130zl i mysle, ze mam ze zaplacic za to, ze pogram 2-3 miesiace w roku i, ze za ta cene moge kupic gre. To sorry

Opublikowano

Czy ja wiem... W BF3 na serwerach US jakoś duuzych lagow nie zauważylem. Praktycznie żadnych

pingi w bf3 na eurpejskich serwerach to ok 20-30 max

jak grasz na amerykanskich to do 200

na japonskich do 300

jak twierdzisz, ze nie widzisz róznicy w jakosci gry to spoko dla Ciebie, ale z polaczeniu z bugami w bf3 to witaj w krainie zabojstw z dupy ;)

Opublikowano

Ewentualnie Epic skończy jako firma od klepania silnika graficznego i nic poza tym.

Bardzo możliwe. Unreal na początku generacji szału nie zrobił. Bulletstorm to porażka finansowa. Gdyby nie Gears of War, to by zarabiali wyłącznie na UE3 i jakiś tam grach na telefony. Może ci najważniejsi wiedzą już do czego to zmierza i odchodzą kiedy ich akcje stoją wysoko w branży.

Opublikowano

Mam przeczucie że Cliff bezie pracował w Naughty Dog. Cliff zawsze podziwiał serie Uncharted. Chłopaki przyjaźnią się i zawsze odnoszą się do siebie z szacunkiem. W jednym z wywiadów nawet stwierdził że często chodzi z nimi na piwo.

Tymczasem Capcom sprzedał do sklepów 4.5 miliona kopii Resident Evil 6. Dobrze że gracze mają wyj.ebane na głupich recenzentów bo inaczej gralibyśmy tylko w fpsy starczające na 5 godzin.

Edytowane przez Andrew21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.