Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

za 20 lat uzbierasz na jakiegoś tetrisa z xbla

Opublikowano

M$ tylko się ośmiesza tymi pseudo promocjami.

btw:

Bez--tytulu-312091.jpg

Przede wszystkim tytułowi zarzucane jest zbyt silne wzorowanie się na zachodnich hitach pokroju Gears of War oraz Call of Duty oraz niedopasowanie mechaniki do obranej koncepcji.

http://gry.gadzetoma...resident-evil-6

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

poszaleja ostro za 20 ms points! Ciezko bedzie nie wydac wszystkiego na raz!

Opublikowano

Haha, a u konkurencji za kilka dni Re5 i Bulletstorm.

Opublikowano

i kogo to obchodzi ?, chyba tylko mendrka i dzieciaczki z roczników 98-99 które tępo podążają za jego słowami

Opublikowano

25 centów > "darmowe" gry, które już mam :P

Tymczasem analogiczna inicjatywa u konkurencji:

wPBvN.png

;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tak w ogólnym rozrachunku wyjdzie że xbox 360> ps3, a teraz idzcie na chat w ps3 w 5-6 osób i gadajcie jak to inny sprzęt jest słaby aaaaaaaaaaaaaaa sory nie macie headsetów i możliwość rozmowy na konsoli XXX wieku

Opublikowano

Wyobrazacie sobie jakich spazmow dostana YETI i Mendrek jak do PS+ wrzuca Uncharted woah.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Panowie, nie jesteście śmieszni, a żałośni. Bronicie Mś nawet w takim przypadku. Niech wasze ograniczone główki spróbują wyobrazić sobie, ze są osoby, które nie kupują wszystkich nowości min. ze względu, ze jakas gra ich nie kręci na tyle aby wyłożyć 200zł. Takimi tytułami dla mnie są min. Re5 i Bs, więc chętnie w to teraz zagram. Tymczasem po drugiej stronie muszę zapłacić za grę i dodatkowo za możliwość zabawy po sieci. Ogarniacie to?

Jakim trzeba być betonem aby narzekać na Ps+.

Opublikowano

tak w ogólnym rozrachunku wyjdzie że xbox 360> ps3, a teraz idzcie na chat w ps3 w 5-6 osób i gadajcie jak to inny sprzęt jest słaby aaaaaaaaaaaaaaa sory nie macie headsetów i możliwość rozmowy na konsoli XXX wieku

Ile razy będziesz to powtarzał w każdym swoim poście? Nudny jesteś, zmień płytę.

Opublikowano

25 centów > "darmowe" gry, które już mam :P

Tymczasem analogiczna inicjatywa u konkurencji:

wPBvN.png

;)

Ktoś używa w ogóle PS HOME?

Opublikowano

Panowie, nie jesteście śmieszni, a żałośni. Bronicie Mś nawet w takim przypadku. Niech wasze ograniczone główki spróbują wyobrazić sobie, ze są osoby, które nie kupują wszystkich nowości min. ze względu, ze jakas gra ich nie kręci na tyle aby wyłożyć 200zł. Takimi tytułami dla mnie są min. Re5 i Bs, więc chętnie w to teraz zagram. Tymczasem po drugiej stronie muszę zapłacić za grę i dodatkowo za możliwość zabawy po sieci. Ogarniacie to?

Jakim trzeba być betonem aby narzekać na Ps+.

Jakim trzeba być betonem żeby doszukać się tu gdzieś narzekania na PS+ :) Chyba tylko Yeti Gainer Expert :P

Opublikowano

nie po brak headsetów (komunikacja w grach sieciowych leży i kwiczy) i gorzej wyglądające porty niektórych gier to dwa minusy które świadczą o ułomności ps3 względem xboxa.Długa instalacja patche, pady nie przeszkadzają mi w użytkowaniu.No i ps+ to naprawdę fajna sprawa ale tak jak większość graczy którzy mają xboxa i ps3 zostaną na xboxie a nadchodzące exy ograja na zakurzonej ps3 która tylko do tego celu służy ;] xDDDDD

Opublikowano

są osoby, które nie kupują wszystkich nowości (...) Takimi tytułami dla mnie są min. Re5 i Bs

2009.gif

Ktoś używa w ogóle PS HOME?

Odkad Mendrek tam zawital ilosc osob odwiedzajaca to miejsce drastycznie zaczela spadac.

Opublikowano

nie po brak headsetów (komunikacja w grach sieciowych leży i kwiczy) i gorzej wyglądające porty niektórych gier to dwa minusy które świadczą o ułomności ps3 względem xboxa.Długa instalacja patche, pady nie przeszkadzają mi w użytkowaniu.No i ps+ to naprawdę fajna sprawa ale tak jak większość graczy którzy mają xboxa i ps3 zostaną na xboxie a nadchodzące exy ograja na zakurzonej ps3 która tylko do tego celu służy ;] xDDDDD

hmm ja tam mam headset i nawet dziala z ps3 :o

Opublikowano

Tak swoja droga jaki jest tani i dobry headset do PS3. Potrzebuje ale pewnie uzyje z kilka razy tylko wiec nie chce kupowac jakiegos drogiego ustrojstwa.

EDIT: Dzieki Mendrek

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mi wystarczy tania bluetooth Jabra na ucho. Co prawda nie wytłumia szumów, ale ogółem mam pewność że mi się nie połamie. Zakup to od 30-60 PLN .

W zasadzie to z PS3 współpracuje większość zestawów słuchawkowych i headsetów które mają BT. Wystarczy wejść na Allegro i zobaczyć co jest tanie. Kuzyn kupił jakiś wypasiony zestaw z Nokii, to tam jest znacznie lepiej jeśli chodzi o szumy.

Dla pewności możesz też sugerować się listą sprawdzonych:

http://en.wikipedia....h_PlayStation_3

PS. A co do Home, to tam jest i tak cała masa darmowego stuffu, oraz stuffu do zdobycia w grach i wyzwaniach wewnątrz PS Home, a do tego są gry które dają swoje rzeczy do PS Home (np. figurki do mieszkania, ubrania dla avatara - jak chociażby RE 5 czy RDR). Także jakiś tam "torcik" to raczej skromny, miły upominek i tyle :)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Wow - ta cena za "goty" SR3 to tak na serio? :P

http://www.zavvi.com...e/10640700.html

EDYTA: Jakiś błąd na stronie bo nadchodzące klasyki po 37 funtów, to musi być błąd :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ten tort to M$ wyceniłby pewnie za co najmniej 100 MSP, więc fani klocka nadal są w plecy.

Opublikowano

sprzedaz w tym tygodniu

PS3-logo.png 206,216 X360-logo.png 142,853

I tak od wielu miesiecy, nenenene.

NENENENENE.

Opublikowano

3DS 218,138

PS Vita 43,243

Opublikowano

ograne pol wieku temu. Ziew.

i kogo to obchodzi ?, chyba tylko mendrka i dzieciaczki z roczników 98-99 które tępo podążają za jego słowami

To odnośnie narzekania na PS+.

Jakim trzeba być betonem by tego nie widzieć ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.