Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Po pierwsze - mam X360, wchodzę sobie na Xbox.com, odpalam mój profil i mam statystyki w co najchętniej grają moi znajomi. Niezmiennie od premiery Gears of War 3, jest to ta właśnie gra.

Po drugie - powiedz mi co wynika z tego drugiego artykułu co zalinkowałeś bo chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :) Wiesz co to znaczy DOMYŚLNY środek płatniczy? :) No i MSP to świetna sprawa, bo dzięki nim gry są średnio o 10-20% tańsze niż na PSS. Dla ciebie to oczywiście wada XD

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No, Resistance 3 jest świetne. Dla mnie to FPS z najlepszym singlem na PS3. Do tego fąjny styl graficzny dzięki któremu powstało sporo klimatycznych miejsc. Dostępne bronie (i kółko wyboru) to też ogromny plus.

Szkoda, że stosunkowo mało osób kupiło tą grę :/

No, Resistance 3 jest świetne. Dla mnie to FPS z najlepszym singlem na PS3. Do tego fąjny styl graficzny dzięki któremu powstało sporo klimatycznych miejsc. Dostępne bronie (i kółko wyboru) to też ogromny plus.

Szkoda, że stosunkowo mało osób kupiło tą grę :/

Fajny styl graficzny ?.. Grafika to totalna kaszana ,słaba to mało powiedziane...

Opublikowano

1. Mendrek znowu korzysta z interneta i mysli, ze kreowana w nim rzeczywistosc jest prawdziwa.

2. Resistance 3 wyglada bardzo ladnie, bez jakis fajerwerkow, a jedyne do czego mozna sie przyczepic to nizsza rozdzialka.

Opublikowano

jak to ? bylem przekonany ze kazda gra na ps3 to min 1080p oraz 120fps :(

Opublikowano

Killzone i tak ładniejszy.

Opublikowano

Chu.jowsze to jest Halo.

Opublikowano

Nope

Halo > Resistance > mnostwo kupiastych konsolowych FPSow > shitzone

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mam wspominać o HL2 czy się uspokoicie?

Opublikowano

Pisalem o konsolowych FPSach :)

Opublikowano

Ale ten Starhawk słaby jest

Opublikowano

Nie no dobra je.bać trolling. Wyje.bane mam na te Halo.

Opublikowano

Ale ten Starhawk słaby jest

No ja ze trzy razy dawalem szanse temu crapowi, ale chyba trzeba go bedzie wywalic z dysku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nintendo representatives on the day informed me that Wii U was “19 times more powerful than PS3”

<flies away>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

po prostu już ustaliliśmy że klocek jest najlepszy, xbl jest dla elit a Halo 4 to GOTG

Halo jest jak Iphone, Jak sie spytasz to nikt tego nie kupuje.nie chce, nienawidzi a potem sie sprzedaje w 20mln magia ;p

Opublikowano

To samo można powiedziec o serii COD :P Pamiętam jak przed premiera MW3 ludzie pisali że "mw3 SSIE","BATTLEFIELD LEPIEJ SIE SPRZEDA", "NIKT TEGO GUWNA NIE KUPI",a tu co kolejne rekordy sprzedazy :D

Opublikowano

Chu.jowsze to jest Halo.

h4notextd5ufh.gif

Ten obrazek wygląda komicznie. Jakiś nerd face w kasku spogląda w stronę kamery. Zbliżenia na łeb MCa powinny być ostatnią rzeczą jaką powinni robić reżyserzy, gdyż pokazywanie emocji u kogoś w kasku to nieporozumienie.

Ah, jakby X360 był najlepszą konsolą, to byłby wyjątkowo smutny okres dla graczy, wręcz kryzys core gamingu, ale na szczęście jest nadające kolorytu i oferujące nam więcej PS3, a i zobaczymy czy Wii U pokaże pazur w naszą stronę.

Opublikowano

To samo można powiedziec o serii COD :P Pamiętam jak przed premiera MW3 ludzie pisali że "mw3 SSIE","BATTLEFIELD LEPIEJ SIE SPRZEDA", "NIKT TEGO GUWNA NIE KUPI",a tu co kolejne rekordy sprzedazy :D

Co nie zmienia faktu, że COD ssie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

MW1 podobał mi się,Black Ops pod względem fabularnym byl rewelacyjny(patrząc przez pryzmat innych części CODA i ich fabuły). MW2 może być. Czy ja wiem czy ssie?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

ps3 pozostaje daleko w tyle za xboxem co z tego że wychodzi god of war 3,5 oraz uncharted jungle city sorrryy the last of us gdzie sonyboty spuszczają się nad każdym gifem i animacją bo ma ona kilka wersji, itak na święta to xbox bedzie najlepiej sprzedającym się systemem do gier i najbardziej przystępna konsolą na rynku która oferuję gry i komunikację z innymi graczami. Ps3 jedyne co może zaoferować to bazę sonybotów ktore dalej są w erze ps2 sa tak zapatrzeni w sprzęt że jakiekolwiek funkcje zyciowe jak i społeczne jak i zyciowe dawno temu zanikły pod naporem pieknośći i swietnej jakości gierstacji 3 no i gta san andreas wyglądało 200% lepiej na xboxie niż to na ps2 co daje do myślenia w kwestii portów hahahhaha buehahehehehheehe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.