Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Donsterydo: Grą roku został Skyrim, więc znowu kłamiesz. Ładnie to tak wprowadzać ludzi w błąd myślą, że najlepsza gra na X360 była grą roku? Prawdą bowiem jest, że po prostu X360 miał po prostu mało ex'ów, dlatego ratowano się multiplatformami... które na końcu okazały się lepsze od wszystkich ex'ów z X360 :D :D :D

MetaCritic jest po prostu oceną średnią wyciągniętą z ocen najbardziej liczących się krytyków tej branży (m. in. serwisów takich jak IGN czy Eurogamer). Bardziej już kontrowersyjne jest podawanie Lens of Truth, które ludzie już przestali dawno brać na poważnie.

Na podstawie ocen Batmana: AC z MC, mimo że wersja na PS3 ma mniejszą skalę recenzji, jednakże biorąc pod uwagę najbardziej znane media i serwisy, i ich oceny tej gry na obu platformach, można wywnioskować że na obu tych platformach gra jest bardzo dobra, co nie burzy w żaden sposób mojej tezy, że dla najlepszej gry na PS3 2011 trzeba kupić PS3, ale do najlepszej gry na X360 2011 też wystarczy PS3.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 289,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Czytaj co się pisze trolu. Masz post wyżej :) Reguły wnioskowania są takie same.

No i Ci sami krytycy twierdzą, że jesli chcesz mieć najwięcej najlepszych gier to musisz kupić X360 :)

Opublikowano

co jest kontrowersyjnego w LoT??

Opublikowano

Beniek, przeczysz sam sobie. Jeśli to była kategoria najlepszy ex, to czemu wybierano spośród multiplatform :D Exy na X360 były i można było je wybrać :)

Odpowiedź jest prosta, na VGA sami nie wiedzieli co wybierają i co powinno być w danej kategorii.

I nie o kant dupy, bo jeśli Skyrim wybrali GOTY i jest on dostępny na X360/PS3, to jest także najlepszą grą na te platformy.

Ale ty jesteś zaślepiony. Napiszę ci jeszcze raz, to może zrozumiesz. W kategoriach najlepsza gra na daną konsolę wybiera się najlepszy tytuł spośród ex'ów (a ponieważ X360 miał tylko dwa exy w 2011, to żeby były cztery gry w danej kategorii musieli dołożyć multiplatformy - no chyba, że mieli dać gierki na kinecta XD), a gra roku to ogólnie ze wszystkich tytułów. Po chvj byłyby osobne kategorie na najlepszą grę na PS3, 360, Wii i PC skoro i tak liczyłoby się kto wygrywa grę roku?

Opublikowano

Czy po za U3 i Killzone 3 jest cos wartego sprawdzenia z 2011 roku z exow ps3? Killzone mnie znudzil i nie chce mi sie go konczyc a U3 lezy na polce moze kiedys sie za nie zabiore.

PS.Pisze z jakiegos dziwnego linuxa i nie mam pl znakow.

Edytowane przez szarku123

Opublikowano

Czekaj na LBP Karting i Battle Royale, pewnie z uśmiechem na ustach zapłacisz 180 zł za gry, które powinny kosztować 50 zł w cyfrowej dystrybucji :)

Playstation :P

Mocarne exy (pipi) !!!

PS. Mendrek i jemu podobni beda fapowac i dawac pelna cene, a na Live wychodzi takie Joyride Turbo, ktore okazuje sie przeswietne i kosztuje 800MSP. No ale nie jest w pudelku wiec nie ma o czym gadac pewnie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Batman to gra multiplatformową i port na 2 konsolach jest identyczny. Jakim trzeba być trepem by dzielić dwie identyczne wersje. Parodia.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/ne...i_reklame!.html

Współczuję Xbotom... nie dość,że brak exów, płatny online to jeszcze teraz reklamy w grach...

http://www.ppe.pl/ne...na_reklame.html

Batman to gra multiplatformową i port na 2 konsolach jest identyczny. Jakim trzeba być trepem by dzielić dwie identyczne wersje. Parodia.

wychodzi że nie jest

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Współczuję Xbotom... nie dość,że brak exów, płatny online to jeszcze teraz reklamy w grach...

Tylko pewnie teraz się okaże, że to super świetny pomysł, bo w końcu to wprowadza M$ i xboty już się cieszą, że będą miały przerwę na reklamę.

Opublikowano

wychodzi że nie jest

Zależy co rozumiesz pod słowem nie jest. Jeżeli różnica dla nich to inne cienie/lepsze/gorsze i tego typu bzdety to powodzenia. Gra jest identyczna i przedstawianie ocen na zasadzie Xbox 95, Ps3 93 jest tak żenujące, że szkoda gadać. Jakiś jeleń dał jedno oczko więcej wersji na X'a drugi jeleń 2 oczka więcej na PS3. Szopka.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

wychodzi że nie jest

Zależy co rozumiesz pod słowem nie jest. Jeżeli różnica dla nich to inne cienie/lepsze/gorsze i tego typu bzdety to powodzenia. Gra jest identyczna i przedstawianie ocen na zasadzie Xbox 95, Ps3 93 jest tak żenujące, że szkoda gadać. Jakiś jeleń dał jedno oczko więcej wersji na X'a dru jeleń 2 oczka więcej na PS3. Szopka.

widze że praktykanci ppe rekrutowani się z woreczka sonybotów jak moderacja ;)

http://www.geekosystem.com/kinect-enabled-nuads/

When it comes to the idea of futuristic advertising, movies and books tend to present holograms that stalk their prey, calling them by name, following them around, and trying to actually interact with the target as opposed to simply being seen. “NUads” set to come to Xbox 360 streaming video may be a step in that very direction. While they don’t involve holograms and won’t follow you around, NUads are interactive — through Kinect integration — and will try to get you to wave at them starting this fall if you’re watching video on your Xbox through one of the many new Microsoft-partnered sources like ESPN or NBC News.

Opublikowano

wychodzi że nie jest

Zależy co rozumiesz pod słowem nie jest. Jeżeli różnica dla nich to inne cienie/lepsze/gorsze i tego typu bzdety to powodzenia. Gra jest identyczna i przedstawianie ocen na zasadzie Xbox 95, Ps3 93 jest tak żenujące, że szkoda gadać. Jakiś jeleń dał jedno oczko więcej wersji na X'a dru jeleń 2 oczka więcej na PS3. Szopka.

widze że praktykanci ppe rekrutowani się z woreczka sonybotów jak moderacja ;)

http://www.geekosyst...-enabled-nuads/

When it comes to the idea of futuristic advertising, movies and books tend to present holograms that stalk their prey, calling them by name, following them around, and trying to actually interact with the target as opposed to simply being seen. “NUads” set to come to Xbox 360 streaming video may be a step in that very direction. While they don’t involve holograms and won’t follow you around, NUads are interactive — through Kinect integration — and will try to get you to wave at them starting this fall if you’re watching video on your Xbox through one of the many new Microsoft-partnered sources like ESPN or NBC News.

Co ty mi przedstawiłeś? Chyba coś Tobie się pomyliło.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Jak jakis czas temu wrzucilem info, ze Sony ma patent na przerywanie gier za pomoca krotkich reklam to sonoklapy siedzialy cicho. No ale gdy cos podobnego wyplywa u konkurencji to mozna juz sie przypie.rdalac. Typowe.

PS. Mam nadzieje, ze ch.uj im z tego wyjdzie. Przeginaja i to konkretnie.

EDIT:

Jednak przypadek Sony jest gorszy bo chodzi o przerywanie gry, na 360tce tylko podczas ogladania filmow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

spox podkreślę bo może masz trudności z wizją

NUads are interactive — through Kinect integration — and will try to get you to wave at them starting this fall if you’re watching video on your Xbox through one of the many new Microsoft-partnered sources like ESPN or NBC News.

ja tu tam słowa o grach nie widzę

@Ins

przcież nikt nie chce przerwyać gier reklamami ... przynajmniej na razi i przynajmniej ze strony MS

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Jak jakis czas temu wrzucilem info, ze Sony ma patent na przerywanie gier za pomoca krotkich reklam to sonoklapy siedzialy cicho. No ale gdy cos podobnego wyplywa u konkurencji to mozna juz sie przypie.rdalac. Typowe.

Dywagacje co ma Sony można sobie wsadzić głęboko. Dopóki nie będzie tego dopóty gadanie o tym jest zbyteczne. Będzie? To będziemy rozmawiali. Proste.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Co do lbp karting to jest w tym potencjal na drugie mario kart.

Opublikowano

Dywagacje co ma Sony można sobie wsadzić głęboko. Dopóki nie będzie tego dopóty gadanie o tym jest zbyteczne. Będzie? To będziemy rozmawiali. Proste.

a na x0 gdzie to masz?

Opublikowano

co jest kontrowersyjnego w LoT??

Nie chcę mi się rozwodzić, bo było o tym pisane, a to nawet potwierdził jeden z tutejszych xbotów (nie pamiętam kto), tak czy siak polecam wpisać:

28tx8gn.jpg

Czytaj co się pisze trolu. Masz post wyżej :) Reguły wnioskowania są takie same.

No i Ci sami krytycy twierdzą, że jesli chcesz mieć najwięcej najlepszych gier to musisz kupić X360 :)

Znowu wprowadzasz ludzi w błąd. Czemu?

1. Skyrim jest też na PS3, a więc pisanie "musisz kupić X360" jest błędne. Nie musisz, możesz kupić PS3 i też zagrasz w Skyrim.

2. Żeby zagrać w najlepsze gry z obu konsol z 2011, wystarczy PS3 bowiem i U3 i Batman: AC jest na PS3. Mając X360 nie zagrasz w U3, a więc nie zagrasz w najlepsze gry 2011 z obu konsol.

3. Galę VGA w historii wygrał tylko jeden prawdziwy ex, było to w 2009 i wygrał ją Uncharted 2, czyli ex na PS3. W 2007 wygrał też Bioshock z X360, ale jak wiemy był to time ex, i ukazał się w wersji na konsolę PS3.

4. Od 2008 roku za najlepszą grafikę w grach wygrywają ex'y z PS3.

Haha, beka z xbotów, jak to wyśmiewały Sony że zamierza wprowadzić reklamy w grach, a na zamiarach na razie się kończy... Tymczasem MS robi im psikusa i wprowadza reklamy w grach. I co teraz, głupio wam? Zobaczycie jak wam będzie głupio, gdy tuż przed epicką scenką przerywnikową w najnowszym Halo, zobaczycie słoneczko Polsatu :D

Opublikowano

Mendrek trollu umiesz czytac ? Na X360 nie bedzie przerywania gier reklamami.

Co do lbp karting to jest w tym potencjal na drugie mario kart.

Need for Speed Shift tez mial potencjal by byc konkurencja dla Forzy i GT ;]

PS. Lens of Truth to guano jakich malo. Nie sugerowac sie nimi.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

po Tobie spodziewałem się większej znajomości języków obcych drogi dorosły moderatorze :(

To ciekawa taktyka plejslejvików minąć 7/8 postów i odnieść się do tego który wypisuję totalne bzdury aby udowodnić swoją rację ...

Opublikowano

a na x0 gdzie to masz?

A czy ja powiedziałem, że na X0 to jest? Czytaj ze zrozumieniem co ja piszę. Dopóki nie ma tego patentu de facto w grach na dzień dzisiejszy czy to na X'a czy na PS3 dywagacje o tym są zbyteczne. Takie gadanie byle by gadać.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

po Tobie spodziewałem się większej znajomości języków obcych drogi dorosły moderatorze :(

To ciekawa taktyka plejslejvików minąć 7/8 postów i odnieść się do tego który wypisuję totalne bzdury aby udowodnić swoją rację ...

A czego sie spodziewac po frustratach, ktorzy nie moga sie pogodzic, ze Sony juz nie dominuje rynku :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A czego sie spodziewac po frustratach, ktorzy nie moga sie pogodzic, ze Sony juz nie dominuje rynku :)

Bo dominuje Nintendo no chyba nie myślisz, że Xbox? lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.