Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

O jakość raczej nie ma się co martwić i czyżby szykował się najmocniejszy tytuł na X360?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

W czyim świecie MW i Far Cry 3 jest hitem?

a xcom to chyba nie na konsole.

Dejm Mazz myslalem, że jesteś nerdem i interesujesz się grami a tutaj taki zonk.

Xcom wychodzi na konsole. MW zapowiada się wysmienicie po znakomitym NFS HP, tak samo FC3 , który robi mega dobre wrażenie na filmikach i zapowiada się na hit.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ograłem demo nowej Forzy. W skrócie: to jest to! Od czasów Dreamcastowego MSR'a nie miałem żadnej dłuższej styczności z wyścigami i wygląda na to, że FH sprawi, że znowu będę się arcadowo ścigał. Trasy są przepiękne, samochody śliczne, muzyka daje kopa. Etap z samolotem wgniata w fotel.

Edit(żeby nie było offtopa): A sonomendrkoklapy niech sobie czekają 7 japońskich lat na nowe GT.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ano dokładnie to jest to na co czekałem od czasów pierwszego Test Drive Unlimited. Gra po prostu rządzi.

Opublikowano

Z ostatniego RebelFM się dowiedziałem jakim COD na Vitę będzie szajsem - nie trzyma fpsów (a o 60 nie ma mowy) i np. Nuketown jest 2v2 :sorcerer:

Coś czuję, że Nihilistic zamknie się przed końcem roku.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Wersje na Wii miały wyższy framerate i więcej ludzi jednocześnie na mapie w multi, więc myślę, że dalszy komentarz jest zbędny.

Opublikowano

Haha, jakiś freelancer upił się i powypisywał parę niezłych twitterów (oraz odpowiedział na kilka) odnośnie kupowanych ocen. Enjoy

"Just give us the worst story on Future you have and get some rest!”

Edge gave GTA IV [10] but the review didn’t “

"Do publishers/platform holders 'pay' for covers? In either ad spend or access.”

They control everything

"do review scores in future publications sometimes magically change before it hits the self”

Yes

"game that got most obviously dodgy reviews?”

Homefront, less obviously. Most is Driv3rgate

"Who were the dodgiest PRs for doing deals (review scores etc)?”

Rockstar, without question.

"worst games mag/site?”

CVG. They deliberately misquote devs, and claim it’s a mistake after the hits “

"Any info to spill on Cod reviews/ad pressure?”

Actually, no. COD always earned the reviews, good series

"Who was best/worst of the 3 console makers?”

Nintendo.

"PC Gamer asked me to take some photos of something very specific. A wall of concept art. I asked permission, and did so.

Valve went nuts. This wasn’t approved! Do you know what PC Gamer’s editor, Tim Edwards, did?

He denied I had ever been asked to do it. Said PCG were merely the innocent re(pipi)ient. Lied, in other words. Cunt."

W innych pisze, że Nintendo nigdy nie naciskało na jakąś ocenę i są kompletnie czyści. Capcom również, oni jeno dają wskazówki jak zrozumieć grę w pełni (jakaś rozszerzona instrukcja).

I zastanawia mnie, czemu R* miałoby kupować oceny... Ich gry są dobre.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak robia tak malo gier to chca, zeby sprzedawaly sie w milionach nie ? Proste.

No i gry od Rockstar w ogole mi nie podchodza, a dostaja same dychy. Ostatnia ich gra, ktora mi sie podobala to Table Tennis (w MP3 jeszcze nie gralem).

Opublikowano

Serio to dla Ciebie jakiś news, że wydawcy bezpośrednio bądź pośrednio wpływają na publikacje :P?

Opublikowano

Rockstar robi super gry ale kupowanie recek...hmm nie wiem co myśleć. GTA4 było wręcz wychwalane pod niebiosa pomimo tego,że w mojej opini jest zdecydowanie najgorszą częścią serii. Max Payne 3 znowu od paru redakcji dość mocno dostał po uszach, a dla mnie (aktualnie kończę) jest to zdecydowanie czołówka strzelanin tej generacji i pod niektórymi względami wręcz gra genialna. Raczej śmierdzi mi to fake'iem.

Jak już ktoś wydaję miliony zielonych na recenzje to Activision na Call of Duty.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Oceny GTA IV na pewno były sprzedane. Same 10 się sypały chu.j wie za co.

Opublikowano

Jak już ktoś wydaję miliony zielonych na recenzje to Activision na Call of Duty.

A sprawdzałeś średnie ocen? MW3 i BO mają średnie poniżej 90%, nie jest to w żadnym razie poziom sugerujący jakieś specjalne wykupowanie przychylnych ocen. Każdy kolejny CoD opiera się na tym samym co wywindowało serię od pierwszego MW i tego się trzymają. Jedni powiedzą, ze to źle, a inni, że dobrze, a na końcu i tak liczy się to czy ludzie to kupią.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Uwaga, ogłoszenie! Od dzisiaj granie online na Xboxie jest ZA DARMO! Skoro gry z PS+ są darmowe to, siłą logiki, granie online na X360 też! Dzięki Mendrku, że pomogłeś wszystkim to zrozumieć

Opublikowano

Albert piłeś do mnie na temat obiektywizmu, a straszny hater SONY z ciebie :confused:

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

gdzie ty tu widzisz hejt ...

Opublikowano

Ja jedynie piętnuję hipokryzję. Oczywiście wiem, że gry z PS+ darmowe nie są, a granie online na X360 bezpłatne nie jest (z żadnej z tych opcji nie korzystam)

Opublikowano
  • Autor

Uwaga, ogłoszenie! Od dzisiaj granie online na Xboxie jest ZA DARMO! Skoro gry z PS+ są darmowe to, siłą logiki, granie online na X360 też! Dzięki Mendrku, że pomogłeś wszystkim to zrozumieć

Nie można zapomnieć że się dostaje za darmo ŚWIEŻE gry, takie jak RE5 (marzec 2009) i Bulletstorm (luty 2011).

Opublikowano

Virtua Fighter 5 Final Showdown czy te króliki to świeże gry

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

itak za ps3 przemawiają słabe porty kiepski multi, oraz całkowity brak headsetów i innego stuffu podczas gry sieciowej, kto by chciał grać na takim syfie ?

Opublikowano

PS3 nie ma daddiego.... ale z drugiej strony jest Men..... <wystrzał z rewolweru szeryfa> To ja może wypowiem się o tych tweetach...

Niech nikogo nie dziwi kupowanie ocen Rockstar. Po premierze GTA IV, gdy szum opadł, wielu recenzentów przyznało, że gran ie zasłużyła na 10/10, ale albo był naciski od naczelnego, albo po prostu głupio było wyskoczyć z owczego pędu i zagłosować inaczej. Podobnie jest z każdą kolejną grą R*. Wpierw idą kupione recki, potem następuje falach kolejnych, podobnych recenzji. Może i robią dobre gry, ale w kupowaniu ludzi są najlepsi.

Opublikowano

RDR jest genialne ale fenomenu GTAIV nie rozumiem, ta gra jak na realia, możliwości tej firmy i wczesniejsze części jest po prostu słaba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.