Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Fakt, zdecydowanie zbyt dlugo ale w tym przypadku nie traci sie historii pobranych plikow tak jak mialo to miejsce przy wczesniejszej opcji zmiany regionu. Dla mnie dosc istotna sprawa i dlatego nie migrowalem wczesniej na PL.

Niby tak, ale ja nie płakałem po paru gierkach z XBLA czy dodatkach, które miałem już ograne i wiem że i tak bym już do nich nie wrócił.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ja ciągle jestem w UK ^_^

Opublikowano

odnośnie kickstartera

IFbwZ.png

laska dostała więcej niż potrzeba, a dalej nic nie robi xD ten świat.

Opublikowano

da się przecież zmienić psnid,na jp psn

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Pomijając durnowaty trolling xbotów, który wywodzi się z ich bólu pupy który powodowały niewygodne fakty gdy ich ex'y lądowały po miesiącu na Steam i nie trzeba było żadnego Gakaia czy Onlive'a odpalać, bo gry w lepszej wersji i z bezpłatnym online były na PC-ty tworzone.

Z punktu biznesowego to dobry wybór, Sony pod koniec generacji podzieli się swoim dobytkiem, a nuż zachęci to też do kupna samej konsoli - wszak konsola to nie tylko gry. Gakai się musi zwrócić i jednocześnie ma pokazać czy jest w tym przyszłość. To oczywiste, że Sony dorzuci coś mocnego, bo jakby wrzuciło gierki z PS2, to by nawet biedne dziecko z Bangladeszu nie spojrzało na to. Oby jednak nie zachwiało równowagi.

Oczywiście sądzę, że wszyscy którzy tu tak szumnie piszą o tym że będą grali w ex'y na Gakai pewnie ani Gakai ani Onlive'a nawet raz nie użyli. Jak kogoś jara granie z lagami w multi a nawet single player i nadal siedzi przy PC-cie, to pewnie dla niego Gakai będzie wystarczające. Oczywiście nadal najnowsze ex'y wychodzić będą na PS3, bo nie wierzę że takie TLOU na premierę wyląduje na streamie :)

Ale już widzę jak xboty rzucają się na Gakai, bo ich X360 w agonalnych wyziewach wypluwa już tylko skrzaty i klony TDU, a dzięki Gakai to będzie ich jedyna okazja, by siorbnąć trochę ambrozji z kufla potęgi Playstation :)

Zakładając oczywiście że to nie są plotki.

Opublikowano

za długie, ale się poświęciłem i streszczam dla reszty

PS3 ssie badyla

Mendrek kula kulki

dziękuję

Opublikowano

Czekaj, czyli PC do grania w gry z 360 jest dobre, ale do grania w gry z PS3 to lagi i syf? To tak ja z darmowymi grami z PS+ i płatnym online w x360?

Opublikowano

Oczywiście nadal najnowsze ex'y wychodzić będą na PS3

Jedyny "ex", który na prawdę zasługuje na uwagę i mogłby skłonić mnie obecnie do zakupu konsolki Sony wychodzi 30 Października - Okami HD.

Całą resztę mam na konsoli MS, zatem dziekuję postoję.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Barabara weź może zamów pizze po żydowsku przez headseta i odejdź na chwilę od komputera

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Nie - w skrócie: Sony jest zayebiste cokolwiek robi, nawet jak robi to samo co Microsoft / Mendrek logic :)

odnośnie kickstartera

IFbwZ.png

laska dostała więcej niż potrzeba, a dalej nic nie robi xD ten świat.

Ale to się nadaje do hydeparku, a nie tu :P

Opublikowano

Banks dostal cala kase.

Anita to debil, wystarczy obejrzec jakikolwiek jej filmik. Kto dal sie nabrac i dal jej 150tysi na robienie filmikow do internetu sam jest sobie winny.

Niedawno wyszla pierwsza gra z drugiej fali KS - Faster Than Light - i jest, podobno, mocno za(pipi)ista.

W skrócie- nieudany trolling Figlarz, move along.

Opublikowano

Dostał tyle ile potrzebował, ale o wiele mniej niż jakaś laska która bedzie robić filmiki od internetu. Nie chciałem trollowac.

Opublikowano

A jakie nagrody oferował?

Opublikowano

zero nowych exow dla corewcow, wszystkie exy dostepne dla kazdego z laczem internetowym = potega playstation

exy z najlepsza grafa tej generacji zjadajace playstation = xbox w stanie agonalnym

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I nie mendrus, to nikogo do PS nie zacheci, bo jesli do teraz nie kupil, to ma je w (pipi)e. A tak moze sobie ograc ten jeden czy dwa interesujace tytuly :)

GIN LARWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Zanim Gaikai będzie oferował gry w jakości PS3, SONY przestanie wspierać tę konsolę. Kiedy już im się uda, mało kto będzie miał w domu odpowiednie łącze. Grałem w nowsze (nie nowe - nowsze, tzn. NFS HP, Brotherhood) gierki na ich oficjalnej stronie i nie dość, że bardzo słaba grafika, to wszystko w akompaniamencie lagów/opóźnień.

Opublikowano

Ponoć ma wyjść kolekcja gier rockstar. Na xbox'ie to bedzie hit chyba nigdy nie dawali tyle plyt w 1 pudełku ;)

Opublikowano

Na PS3 za to bedzie super wygladac

jak to szlo ? gta 4 ps3 - 640p, x360 - 720p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jajczes kogo ty oszukujesz, za pół roku kupisz kolejne ps3 tylko po to, żeby po 3 dniach stwierdzić, że nadal do niej nie dojrzałeś [*]

Chociaż tyle podejść świadczy o tym, że twoja podświadomość podpowiada ci, że ciągle masz nie tą konsolę co trzeba.

Opublikowano

Już tak nie podniecajcie się , że MS łaskawie dał wam dwa dobre exy jako ochłap bo przykro się robi patrząc na wasz zachwyt z tego powodu. Jacy wy szczęśliwi jesteście. To pokazuje jak MS bez mydła jedzie z swoich klientów. Po co się męczyć jeleń jeden czy drugi kupi i tak multiplatformę. Trzeba jakies pozory zachować i rzucić trochę mięsa by towarzystwo poczuło, że ich kochana firma o nich pamięta. Jak rozkosznie na to patrzeć z boku. Z drugiej strony trochę mi żal tych osób, bo widać, że na prawdę lubią konsolę MS, a ten tak nieładnie na bezczelnego bez mydła ich robi licząc tylko na wszystkich dookoła niż na samego siebie.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Fajnie ten nowy layout psstore kontrastuje z odpustowymi menusami z żydboksa

Opublikowano

nowy wyglad psn store

http://www.thesixtha...ystation-store/

AHH, JAKI PIENKNY

chociaż będę tęsknił za tym niebieskim skubańcem

Wow

Opublikowano

W koncu gejstacja po 6 latach nie bedzie miec odpustowego marketu.

Opublikowano

Fajnie wygląda, jeszcze jak będzie działać w 1/5 tak dobrze jak Marketplace to dopiero będzie checa!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.