Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Już tak nie podniecajcie się , że MS łaskawie dał wam dwa dobre exy jako ochłap bo przykro się robi patrząc na wasz zachwyt z tego powodu. Jacy wy szczęśliwi jesteście.

No tak... kontynuacje serii, ktore sa powszechnie uznawane za najlepsze gry w swoim gatunku to nedzne ochlapy..

Po co się męczyć jeleń jeden czy drugi kupi i tak multiplatformę.

Skoro multiplatformy czesto sa po prostu lepszymi grami to dlaczego nie?

Jelen, to kupuje exa tylko dlatego, ze jest exem.

Po stokroc wole tegoroczne multiplatformy niz jakiegos Starhawka itp.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

W koncu gejstacja po 6 latach nie bedzie miec odpustowego marketu.

Gejstacja? To na X360 są pedalskie avatarki, których usunięcia nie ma nawet w planach. xD

Opublikowano

Już tak nie podniecajcie się , że MS łaskawie dał wam dwa dobre exy jako ochłap bo przykro się robi patrząc na wasz zachwyt z tego powodu. Jacy wy szczęśliwi jesteście.

No tak... kontynuacje serii, ktore sa powszechnie uznawane za najlepsze gry w swoim gatunku to nedzne ochlapy..

Po co się męczyć jeleń jeden czy drugi kupi i tak multiplatformę.

Skoro multiplatformy czesto sa po prostu lepszymi grami to dlaczego nie?

Jelen, to kupuje exa tylko dlatego, ze jest exem.

Po stokroc wole tegoroczne multiplatformy niz jakiegos Starhawka itp.

Ochłap w odniesieniu do ilości dobrych exów, a nie ich jakości. Ty wolisz tegoroczne multiplatformy inny zdecydowanie exy. Kwestia gustu. Mówiłem o łatwiźnie ze strony firmy produkującej konsolę, a nie wydawców gier.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Forza Horizon - ostateczny dowód,że wygląd tytułów eksluzywnych na ps3 to zasługa tylko i wyłącznie umiejętności studiów wewnętrzych, a nie mitycznej mocy jednordzeniowca. Na x360 jak ktoś chce i potrafi to też można stworzyć mega wyglądającą grę.

Opublikowano

Na PS3 za to bedzie super wygladac

jak to szlo ? gta 4 ps3 - 640p, x360 - 720p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na ps3 moze byc nawet w 240p mam to gdzies :P

ja sobie gram w 1080p :)

Opublikowano

Czas by SONY zmieniło wygląd XMB bo wygląda wyjątkowo obskurnie.

Opublikowano

Gejstacja? To na X360 są pedalskie avatarki, których usunięcia nie ma nawet w planach. xD

Żałosne jak niektórzy posiadacze PS3 uważają się za nie wiadomo jak dystyngowanych i poważnych z uwagi na to, że dash w ich ulubionej konsoli jest czarny. Istna dziecinada :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Zanim Gaikai będzie oferował gry w jakości PS3, SONY przestanie wspierać tę konsolę. Kiedy już im się uda, mało kto będzie miał w domu odpowiednie łącze. Grałem w nowsze (nie nowe - nowsze, tzn. NFS HP, Brotherhood) gierki na ich oficjalnej stronie i nie dość, że bardzo słaba grafika, to wszystko w akompaniamencie lagów/opóźnień.

To i tak lepiej niż granie na jutubie.

Fajnie się patrzy na wzmożoną aktywność sonoklapów, którzy muszą odreagować tą exową cieniznę jaką serwuje ich firma w tym roku. Gry od Sony są tak tragiczne, że posiadacze PS3 muszą się pocieszać starociami rzucanymi w PS+. Tymczasem na konkurencyjną konsolę wychodzą 2 killery, przy okazji pokazujące że exy z PS3 wcale nie są tak do przodu z grafiką i od razu widać dupościsk.

Jak tam, pre-ordery złożone na LBP Karting albo PS All Stars? Czy czekacie aż wrzucą w PS+?

A może zwyczajnie te gry nie wzbudzają żadnego zainteresowania? Nic nowego w ostatnim czasie :]

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Żałosne jak niektórzy posiadacze PS3 uważają się za nie wiadomo jak dystyngowanych i poważnych z uwagi na to, że dash w ich ulubionej konsoli jest czarny. Istna dziecinada :)

Dostosowałem się do wypowiedzi. Żałosne, jak niektórzy posiadacze X360 mają ograniczone pole myślenia.

A te avatary nie są pedalskie, są po prostu idiotyczne.

Opublikowano

Dostosowałem się do wypowiedzi. Żałosne, jak niektórzy posiadacze X360 mają ograniczone pole myślenia.

Ponieważ?

Opublikowano

Ponieważ?

Ponieważ są zbędne i wywołują tylko uśmiech politowania. Mają być zabawne? Są?

Opublikowano

Uśmiech politowania u posiadacza czarnego PS3? :) To jest problem, dostałeś PS3 na komunię i uwierzyłeś, że jesteś cool, heh.

Usmiech politowania wywołują takie opinie jak twoja.

Opublikowano

Forza Horizon - ostateczny dowód,że wygląd tytułów eksluzywnych na ps3 to zasługa tylko i wyłącznie umiejętności studiów wewnętrzych, a nie mitycznej mocy jednordzeniowca. Na x360 jak ktoś chce i potrafi to też można stworzyć mega wyglądającą grę.

Tak, brawo, w końcu ktoś po 6 latach dowiódł, że trzy rdzenie mogą być równie mocne jak jeden rdzeń.

Opublikowano

Xboty maja pedalskie avatary. Sonyslave'y maja daremny home, na ktorego malo kto "wchodzi". End of story.

Opublikowano

Tak, brawo, w końcu ktoś po 6 latach dowiódł, że trzy rdzenie mogą być równie mocne jak jeden rdzeń.

po 7 bo jak powszechnie wiadomo x0 jest konsolą starszą, więc nowesz technologicznie bardziej zaawansowane (wg niektórych) PSczy ssie badyla aż po kulku skoro już na każdym froncie obrywa od staruszka żydboksa :)

Opublikowano

Uśmiech politowania u posiadacza czarnego PS3? :) To jest problem, dostałeś PS3 na komunię i uwierzyłeś, że jesteś cool, heh.

Usmiech politowania wywołują takie opinie jak twoja.

Chcesz kilka zdjęć sprzedanych przeze mnie X360? Ostatecznie, z własnej, nieprzymuszonej woli wybrałem PS3.

Idiotyczne to pojęcie względne. To moja opinia. Gdyby był wybór, inna sprawa. Uśmiech politowania, bo to żałosna forma przyciągania klientów.

Granie w LBP nie jest przymusem. Ktoś lubi bajkową oprawę - proszę bardzo, nie interesuje mnie to. Właśnie, tymi avatarami można grać? Czy cała zabawa polega na tym, że użytkownik tworzy dziwadło, lub facet przebiera się za kobitkę? Jeśli ktoś kupi bluzę adidasa za 400MSP, czuje się bardziej dowartościowany?

Opublikowano

Można grać avatarami w grach dla graczy hardkorowych.

Opublikowano

jest niejedna gra gdzie gra sie awatarami ...

ja jak ubieram swojego avatarka w ciuszki czyje jak epyton rośnie!!

Opublikowano

Avatary w dashu X360 są śmieszne i pedalskie - stwierdził fan PS3

Uśmiech politowania u posiadacza czarnego PS3? :)

Ważne, że dla was są poważne i męskie.

Opublikowano

PS3 = brak exow dla core'owcow w 2012, w niedalekiej przyszlosci 0 gier na wylacznosc, najladniejsze exy sa na X, tym samym jedyna zaleta ps3 jest darmowy online (jesli ktos lubi takie okrojone kulawe uslugi).

Co na to klapersi?

"yyyy, yyyy, PEDALSKIE AWATARY HAHHAHAHAHAHA, HAHAHHA JAKA DZIECINADA HAHAHHA"

Piekne to jest :DDD

Sony zmiazdzone w ostatnim roku tej generacji :)

2013 i nowy Xboksik :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Jajczes kogo ty oszukujesz, za pół roku kupisz kolejne ps3 tylko po to, żeby po 3 dniach stwierdzić, że nadal do niej nie dojrzałeś [*]

Chociaż tyle podejść świadczy o tym, że twoja podświadomość podpowiada ci, że ciągle masz nie tą konsolę co trzeba.

Czezky'ego nie warto słuchać, jeśli chodzi o wybór czegokolwiek.

PS.

FIFA król - PES to (pipi)

PES król - najbardziej skillowa piłeczka ever - FIFA to (pipi)

FIFA skillowa - PES to randomowy crap

FIFA to randomowy szrot - PES jednak lepszy

Wniosek? Randomowy crap > randomowy szrot

xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.