Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No bo o to chodzi. Ludzie mają to gdzieś. Jak im się podoba jakaś gra to kupują i w ponad 90% są to gry, które można zagrać prawie wszędzie. Dlatego ręce opadają jak Beniek pisze, że ktoś będzie musiał grać w te 2 ex'y na X360. No ale taki playstationowy beton ma zaburzone postrzeganie rzeczywistości. Rozumiem, że taki ktoś jak on nie kupi teraz Borderlands 2 czy Dishonored bo MUSI grać w Starhawka, no bo to ex XD

Ale ty masz spiętą dupę Don. Zrozum człowieku ten temat jest dla beki, więc nie bierz sobie tak wszystkiego do serca. Po prostu śmiać mi się chce jak widzę posty xbotów dla których jedyne dobre gry mutli i najlepsze gry w danych gatunkach to tylko te od Microsoftu. I faktycznie dla mnie liczą się tylko exy, szkoda tylko, że tak naprawdę jest dokładnie na odwrót xD:

xboty

mocha_frappe.gif

Po co nam jakieś Halo przy czymś takim :whistling: :

250px-XCOM_Enemy_Unknown_Game_Cover.jpgDishonored_box_art_Bethesda.jpgAssassin%27s_Creed_III_Game_Cover.jpg

250px-Far-cry-3-box-art-xbox-360.jpgneedforspeedmostwantedb.jpghitmanabsolutionps3boxa.jpg

plus wiele razy już pisałem, że najlepszy fps w tym roku to właśnie Border2 (więc drugi raz powtarzam: po co nam Halo :P).

To wy cały czas podkreślacie, że posiadacze PS3 nie będą mieli w tym roku w co grać, bo na PS3 nie wychodzi ani H4, ani FH, tak jakby dla was w ogóle nie liczyły się multiplatformy - i w sumie tak jest patrząc jakie jest zainteresowanie tymi grami w dziale X360.

W ogóle dziwne, że mnie nazywasz betonem, skoro to Ty ostatnio pisałeś m.in., że najlepsze wersja Minecrafta to ta na X360 - sorry, ale to nie ja tu mam problem z postrzeganiem rzeczywistości. Ja sobie nie wmawiam, że wszystko co od Sony albo co wychodzi na ich konsolę to jest najlepsze (tak jak Ty to robisz w stosunku do M$) i jestem w pełni świadomy np. tego, że taki steam czy xbl pod względem jakości działania oraz oferowanych możliwości 'zdjadają takie psn na śniadanie'.

Edit: Czy dobrze widzę, że w dziale X360 nie ma nawet tematu o XCOM: Enemy Unknown? Rozumiem, że gra w której trzeba jednak myśleć, zastanawiać się nad kolejnym ruchem, a nie tylko wciskać jeden guzik aby strzelać do potworków, trochę was przerasta :P .

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

W ogóle dziwne, że mnie nazywasz betonem, skoro to Ty ostatnio pisałeś m.in., że najlepsze wersja Minecrafta to ta na X360 - sorry, ale to nie ja tu mam problem z postrzeganiem rzeczywistości. J

na pc nie splitscreena na 4 graczy wiec pc to gorsza wersja!

Opublikowano
  • Autor

Po prostu śmiać mi się chce jak widzę posty xbotów dla których jedyne dobre gry mutli i najlepsze gry w danych gatunkach to tylko te od Microsoftu.

Bo takie są fakty, a żeby nie być gołosłownym to udowodnię to używając uwielbianego przez Wielkiego Moderatora narzędzia

28s9f6h.jpg

23s6agn.png

jak ex jest jedną z najlepszych, lub najlepszą grą w swoim gatunku to tylko się cieszyć.

Jak ex jest przeciętniakiem i znajdzie się na pęczki lepszych giier multiplatformowych, to nie ma co sobie nimi gitary zawracać, na szczęście wszyscy użytkownicy PS3 poza Mendrkiem o tym wiedzą raczej.

Opublikowano

Dostał tyle ile potrzebował, ale o wiele mniej niż jakaś laska która bedzie robić filmiki od internetu. Nie chciałem trollowac.

No, a każda kolejna s(pipi)ina z Final Fantasy w nazwie sie sprzedaje piecset razy lepiej niz Xenoblade. A Clover rozwiazali. A to. A tamto.

Chyba czas sie przyzwyczaic do niesprawiedliwosci, cnie.

Opublikowano

Dostał tyle ile potrzebował, ale o wiele mniej niż jakaś laska która bedzie robić filmiki od internetu. Nie chciałem trollowac.

No, a każda kolejna s(pipi)ina z Final Fantasy w nazwie sie sprzedaje piecset razy lepiej niz Xenoblade. A Clover rozwiazali. A to. A tamto.

Chyba czas sie przyzwyczaic do niesprawiedliwosci, cnie.

Przyzwyczaić, heh. Czy Polacy powinni się przyzwyczaić do komuny, do tej niesprawiedliwości? He? No. Musimy z tym walczyć. Poszerzyć świadomość.

Opublikowano

Ale pokazuje,ze wiekosc chce sie dobrze bawic,ze znajomymi w multi niz grac w singla w tytulach hc.

No tak bo miliony much nie mogą się mylić i mam się w owczym pędzie podniecać multi bo jest to trendy. Mam swój gust/upodobania i nie mam zamiaru się zmieniać by być jak szara masa w około która jara spędzanie setek godzin w multi tylko dla tego że e-sport zrobił się popularny i marzy się co poniektórym zarabianie na graniu zostając e-sportowcem.Dla mnie nie ważne czy gra jest ex'em czy multiplatformom ważne by był to za(pipi)isty tytuł , w przeciwnym razie NMH musiał bym wy(pipi) przez okno bo ukazało się nie tylko na Wii.Ex'y są dla mnie ważne przy wyborze konsoli bo co ma decydować o wyborze platformy w temacie gier jak nie ex'y ,multiplatformy ?Dlatego jak widzę że jeden z filarów danej platformy jest szmacony to mi się po prostu jako graczowi smutno robi.

Opublikowano

beniek ale dlaczego jestes takim farfoclem ze klamiesz ze napisalem ze minecraft na xa jest najlepsza wersja?

i z tego co pamietam to drugi raz ten kit wciskasz. ile razy mam cie jeszcze prostowac?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na pohybel hejterom Rockstara

R7uqS.png

!!!!!!!!!!!!!!111111111

już sobie wyobrazam co sie będzie działo w temacie o GTA V :P

Opublikowano

Kolejny knockout Ps3 246,225 Xbox 155,110.

Opublikowano

To na pewno wina pedalskich awatarów xboxowych kont. Jakbym miał sobie kupić odtwarzacz BR, to zapewne także postawiłbym na PS3.

Opublikowano

Because the new PlayStation Store is built on HTML 5, it gives us the flexibility to seamlessly add new features and capabilities

BEDZIE LEPSZE OD XBOXOWEGO SKLEPU? PROSZĘ O WASZE RACJONALNE I OBIEKTYWNE OPINIE

Opublikowano

Już stary sklepik był lepszy :D

Szkoda że na xszita nie ma nowych exów, bo jak dotąd nie kupiłem tej konsoli to tym bardziej śmieszne kontynuacje w postaci H4 nie sprawią, że polecę do sklepu.

Opublikowano

Szkoda że na jednordzeniowca nie ma nowych exów, bo jak dotąd nie kupiłem tej konsoli to tym bardziej śmieszne kontynuacje w postaci God of War 3,5 nie sprawią, że polecę do sklepu.

fix

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dobra, idź sobie Boro. Sio sio.

Ciekawa sytuacja z preorderami. Halo 4 ma ich mniej niż Reach, a BLOPS II daleko w tyle za MW3. Czyżby ludzie zmądrzeli?

Halo4vsHaloReach-18.png

BOIIvsMW3X360-17.png

BOIIvsMW3PS3-17.png

Opublikowano

Już stary sklepik był lepszy :D

Szkoda że na xszita nie ma nowych exów

Masz wykastrowanego Minecrafta, Fable The Journey,Kinect Star Wars,

MAŁO CI TYCH NOWYCH EXOW?

Opublikowano

Przecież Halo 4 ma ładne wyniki preorderowe, w ciagu nastepnych tygodni bedzie mocny wzrost.

Opublikowano

Piekny butthurt fanow gejstacji :) Kontynuujcie, milo czyta sie te wasze utyskiwania spowodowane chu.jowizna PS3 ;P

Opublikowano

beniek ale dlaczego jestes takim farfoclem ze klamiesz ze napisalem ze minecraft na xa jest najlepsza wersja?

i z tego co pamietam to drugi raz ten kit wciskasz. ile razy mam cie jeszcze prostowac?

nie pisałeś wprost , że wersja na x jest "najlepsza" , tylko starałeś się udowodnić , że jest lepsza od wersji pc , czyli na jedno wychodzi. czerstwe gadanie o lepszej optymalizacji i inne bzdury. kiedy greah cie z tego wyśmiał , zacząłeś wić się jak piskorz, że co innego miałeś na myśli, że jak zwykle ktoś jest za głupi , żeby pojąć twój tok rozumowania. zaraz pewnie wyskoczysz ze swoimi standardowymi gadkami o umysłowych amebach i zakłamywaniu rzeczywistości, udekorujesz to emetikonami i będziesz się pławił w swojej rzekomej internetowej zayebistości. jeżeli w realu masz w sobie równie mało pokory, to na prawdę słabo koleś , bardzo słabo.
Opublikowano

Na pohybel hejterom Rockstara

R7uqS.png

!!!!!!!!!!!!!!111111111

jesli sie zblizy poziomiem do gta vc to moze to kupie jak stanieje wczesniej nie ma po co

Opublikowano

Dobra, idź sobie Boro. Sio sio.

Ciekawa sytuacja z preorderami. Halo 4 ma ich mniej niż Reach, a BLOPS II daleko w tyle za MW3. Czyżby ludzie zmądrzeli?

Halo4vsHaloReach-18.png

BOIIvsMW3X360-17.png

BOIIvsMW3PS3-17.png

Już o tym pisałem, że na preordery VGC nie ma co patrzeć. Na forum mają gościa który pracuje Gamestopie i czasem prostuje te dane. Ostatnio pisał, że w samej sieci Gamestop 3 tygodnie temu Halo 4 miało dobrze ponad 1 mln preorderów. Tak samo BO2 ma dużo więcej niż jest na VGC.

PS. Dlaczego mieliby zmądrzeć? Dla ludzi grających w CoDa nie ma obecnie lepszej pozycji tego typu. Acti uczepiło się pewnego schematu, który się sprawdza i tego się trzymają. To tak jakby narzekać, że ludzie każdego roku nową FIFĘ kupują. Jak ktoś lubi innego rodzaju FPS'y to przecież ich nie brakuje.

nie pisałeś wprost , że wersja na x jest "najlepsza" , tylko starałeś się udowodnić , że jest lepsza od wersji pc , czyli na jedno wychodzi. czerstwe gadanie o lepszej optymalizacji i inne bzdury. kiedy greah cie z tego wyśmiał , zacząłeś wić się jak piskorz, że co innego miałeś na myśli, że jak zwykle ktoś jest za głupi , żeby pojąć twój tok rozumowania. zaraz pewnie wyskoczysz ze swoimi standardowymi gadkami o umysłowych amebach i zakłamywaniu rzeczywistości, udekorujesz to emetikonami i będziesz się pławił w swojej rzekomej internetowej zayebistości. jeżeli w realu masz w sobie równie mało pokory, to na prawdę słabo koleś , bardzo słabo.

Napisałem, że jest lepiej zoptymalizowane i tylko tyle, możesz się z tym nie zgadzać, ale sobie śmieszny znawco gier za 5 zł nie dorabiaj razem z Beńkiem ideologii. Jak będziecie 10x kłamstwa powtarzać, to nie staną się prawdą.

I nie wyjeżdżaj tu z głodnymi kawałkami o realu i pokorze bo śmiać się chce, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Piękne jest to jak xboty zaraz po premierze Halo 4 muszą ogłaszać koniec generacji bo wiedzą, że przez kolejny rok zostaną olani przez M$ aż do premiery nowego Xa. Po prostu każdy normalny gracz zdaje sobie sprawę, że w 2013 (szczególnie w pierwszej połowie) xbox zostanie zmiażdżony przez PS3 jeśli chodzi o exy (podobnie jak to było w 2011).

doookładnie

dokładnie 2

Opublikowano

W sumie dajmy się nacieszyć xbotom, że w końcu mogą się cieszyć, że przez parę miesięcy mają lepiej niż my. Uczucie, które im nie towarzyszyło od 2009 roku.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.