Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

szczyt debilizmu jarać się dwoma tytułami na ps3 które wychodzą w 2013, a co będą robić xboxty ? grać w halo oraz gowa, dawno po tym jak wy ukończycie już swoje singlowe przygody i gra wyląduje na alledrogo.. + gta V które przyćmi waszą konsolę gorszym portem a exy odejdą na 3 lub 4 plan xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez BoroBoro

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

A w co innego moglibyście grać jak nie w Halo czy Gowa pomijając multiplatformy dla wszystkich? :bad: Jest co świętować.

Opublikowano

Oceny Forzy Horizon:

Giant Bomb - 100/100

Destructoid - 9/10

Eurogamer – 9/10

GameSpot – 8.5/10

Pocket-Lint – 4/5

Polygon – 6/10

VentureBeat – 83/100

Gaming Examiner – 9.5/10

M$ zapomniał opłacić jedną recenzję :P

Oczywiście i tak bym oddał całą serię gran turismo za FH

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

najbardziej obiektywna recka w sieci !

ciekawe jaka note wystawi Miasto Gier !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Microsoft wydał 750 tys. $ na indie film "The Story of Polygon", pewnie się wkurzyli jak się połapali, ze to nie o nich :P

Opublikowano

Zamówiliście cokolwiek?

Owszem AC3 i za niedługo Dishonored

Opublikowano

AC - ziew. Jak mozna w to jeszcze grac. Ostatniej czesci nawet nie zdolalem ukonczyc. Pare razy probowalem sie zmusic, ale niestety. Dla kogos kto gral we wszystkie czesci takie Reveletions to deja vu* 4.

Kolejnej odslonie juz nie zaufam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dostał tyle ile potrzebował, ale o wiele mniej niż jakaś laska która bedzie robić filmiki od internetu. Nie chciałem trollowac.

No, a każda kolejna s(pipi)ina z Final Fantasy w nazwie sie sprzedaje piecset razy lepiej niz Xenoblade. A Clover rozwiazali. A to. A tamto.

Chyba czas sie przyzwyczaic do niesprawiedliwosci, cnie.

Przyzwyczaić, heh. Czy Polacy powinni się przyzwyczaić do komuny, do tej niesprawiedliwości? He? No. Musimy z tym walczyć. Poszerzyć świadomość.

Czy ty wlasnie porownales narzucony nam ustrój do gustu milionów mieszkańców ziemi?

Opublikowano

Microsoft wydał 750 tys. $ na indie film "The Story of Polygon", pewnie się wkurzyli jak się połapali, ze to nie o nich :P

Nie film, tylko odcinki. Nie "Story of Polygon" tylko "Press Reset". O nich, bo jest na ich stronie. I MS to szerokie pojęcie, bo dostali kasę od dywizji IE za reklamę, nie Xboxa.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

ani razu jeszczez nie odpalilem przegladarki w konsoli. Tak jest ona tam potrzebna.

Propsy dla wszystkich, ktorzy wiecznie w plusach PS3 ja wymieniali. :teehee:

Opublikowano

ani razu jeszczez nie odpalilem przegladarki w konsoli. Tak jest ona tam potrzebna.

Mają nie wymieniać tego w plusach bo TY nigdy jej nie włączałeś? Ja włączam ją codziennie. I co teraz?

Opublikowano

Jak Mazz słusznie w statusie zauważył, ja wczoraj grałem w Internet Explorer :P

Opublikowano

Ta przegladarka na PS3 jest tak z(pipi)ana, ze w dobie tabletow, laptopow, komputerow wolalbym chyba juz na komorce przegladac internet.

I nadal jest zalem dla mnie wymienianie przegladarki, jako plus pod wzgledem ZAKUPU KONSOLI.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie film, tylko odcinki. Nie "Story of Polygon" tylko "Press Reset". O nich, bo jest na ich stronie. I MS to szerokie pojęcie, bo dostali kasę od dywizji IE za reklamę, nie Xboxa.

Czyli jednak dostali? A to świniaki :D

Opublikowano

Czyli jednak dostali? A to świniaki :D

I co z tego, że dostali?

Opublikowano

@userktóryprzegrał35dniwbattlefieldaNAPS3

Fixed.

Kurde dalem ci + przez przypadek. Caly czas podniecasz sie tym ps+,na liscie znajomych mam kilka osob z ps+ i wiekszosc ma go tylko,dlatego z wykupili go na rok.Ja po 3 miesiacach zrezygnowalem,bo tylko deus ex byl warty uwagi.

Chcesz więc... wybacz, muszę się powstrzymać od śmiechu... powiedzieć, że inne tytuły z oferty Plusa nie są warte uwagi? :D :D :D \

Ale ty sie podniecasz bo masz za ''darmo'' to samo z granie po mutli jest za(pipi)iste bo jest za darmo,sory ale jakosc tego multi jest kiepska,alebo niech dadza cos wysokiej jakosci za darmo albo niech nie daja wogole.To nie sztuka dac co za darmo,sztuka jest dac co za darmo dobrej jakosci. Ex sony to tylko singiel. Multi w u3 do takiego halo niema startu.A ps3 ma rynek do francji. W uk i irl to xbox jest popularniejsz.Pomijam juz fakt,ze multiplatformy na ps3 to porazka.

Na jakiej zasadzie piszesz, że jest kiepska? Bo ja wybacz, ale gram w BF3 i jest ok. Gram w bijatyki i jest ok. Gram w multi od ex'ów i nadal jest ok. Nie ma lagów, działa voice, działa cross chat, cross platform play i zaproszenia do gry, są trofea i można połączyć konsolę z Facebookiem, nie rozumiem gdzie masz tą "kiepską jakość", bo ja gram i jest zupełnie odwrotnie. Żeby nie było - X360 też ma bardzo dobrą jakość multi, to nie jest tak że uważam że tylko PS3, czy coś. Nie wiem tylko skąd doczepienie się do rzeczy, która była aktualna za czasów PS2 i początków PS3.

Nie wiem skąd masz dane o UK, ale niezależnie od nich, Playstation to najlepiej sprzedająca się konsola w Polsce i Europie. Boli Cię to, że Sony się udało na naszym kontynencie, a MS-owi nie bardzo? Masz PS3, więc powinieneś się cieszyć.

Opublikowano

A kogo obchodzi czy ją włączasz czy nie?

Opublikowano

Pixi - Ty tutaj nikogo. Kup sobie w koncu 2 konsole.

Mendrek - dziala voice. hahahaha - (pipi) no patrz, jak ja grywalem w BF 3 to nie dosc ze input lag byl prze(pipi)any, to jeszcze nigdy nie rozumialem co mowila moja druzyna, bo totalnie nic nie slychac. Pomijam juz fakt, ze na poczatku w ogole komunikacja glosowa NIE DZIALALA. No ale spoko - u Ciebie zawsze wszystko w porzadku. Nawet siec, jak pisza ze przez konserwacje bedzie niedostepna. :ph34r:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No, udało się PLAYSTATION w Europie. Sprzedane 26 milionów sztuk. X360 poniósł porażkę, bo sprzedał 21 baniek. Nintendo, oczywiście, miażdży w takim układzie Sony, bo sprzedało 32 miliony Wii. Ale ciekawsze jest inne zestawienie. PS2 sprzedało się w Europie w liczbie 53 miliony. Czyli Sony odnotowało spadek sprzedaży rzędu 50%. W tym czasie Microsoft odnotował wzrost o 300% (7 milionów Xboxów), a Nintendo 600% :D Mendrek, serio chcesz w to dalej brnąć?

Opublikowano

Mendrek - dziala voice. hahahaha - (pipi) no patrz, jak ja grywalem w BF 3 to nie dosc ze input lag byl prze(pipi)any, to jeszcze nigdy nie rozumialem co mowila moja druzyna, bo totalnie nic nie slychac. No ale spoko - u Ciebie zawsze wszystko dziala. Nawet siec, jak pisza ze przez konserwacje bedzie niedostepna. :ph34r:

Może wskażę oczywiste kłamstwo, że w BF-a 3 na PS3 nie grałeś -> http://psnprofiles.com/easye_PL , ale zaraz mi powiesz że miałeś 8 kont/konsol, z czego wszystkie były pirackie, z czego to były współlokatora, ect. ect. ect.

No ale to nie jest jakaś nowość, że xbot kłamie. Xboty zwykle kłamią, żeby zniechęcać ludzi do PS3, ale każdy zaradniejszy ich olewa, i wie że to tylko nędzna propaganda.

To teraz wejdź sobie w temat Battlefield 3 Polska i poszukaj sobie nagrań z meczy (tip - temat jest podforum w dziale PS3, to chyba oczywiste czemu). Często przy okazji nagrane są teksty naszych forumowiczów, i wszystko brzmi ładnie. Zresztą skoro "pewnego forumowego alkoholika" idzie podczas meczy zrozumieć, to chyba nie ma co na voice'a narzekać :P Więc tak, u mnie działa. U Ciebie nie może, bo nie masz PS3 o ile pamiętam.

Opublikowano

Mendrek nie odniósł się do mojego posta odnośnie sprzedaży, więc mam nadzieję, że odpuszczamy ten katastrofalny dla Sony temat i skupimy się na innych ^_^

Opublikowano

No, udało się PLAYSTATION w Europie. Sprzedane 26 milionów sztuk. X360 poniósł porażkę, bo sprzedał 21 baniek. Nintendo, oczywiście, miażdży w takim układzie Sony, bo sprzedało 32 miliony Wii. Ale ciekawsze jest inne zestawienie. PS2 sprzedało się w Europie w liczbie 53 miliony. Czyli Sony odnotowało spadek sprzedaży rzędu 50%. W tym czasie Microsoft odnotował wzrost o 300% (7 milionów Xboxów), a Nintendo 600% :D Mendrek, serio chcesz w to dalej brnąć?

A dlaczego podajesz informację z wyników sprzedaży konsoli PS3 i PS2 w momencie kiedy ta pierwsza cały czas sprzedaje się i to rewelacyjnie w Europie mało tego jest krócej na rynku od tej drugiej i z tego co wiem to jeszcze nie zapowiedziano PS4. Daruj sobie tego typu głupie porównania i zadaj to pytanie w momencie kiedy wyjdzie PS4 i po okresie 6 lat od momentu premiery tejże konsoli. Ok? Wtedy zobaczymy czy PS3 sprzedała się gorzej od PS2 w Europie. Dzięki.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Też tego nie pojmuję. Rozumiem jak ktoś by miał jakiegoś starego rzęcha (czyt. kilkuletniego kompa/laptopa) co mu się uruchamia nie wiadomo ile minut to jeszcze potrafiłbym to zrozumieć, ale tak w dobie szybkich PC, smartfonów, tabletów to po co sobie utrudniać życie (korzystając z przeglądarki na kĄsoli).

Mendrek, serio chcesz w to dalej brnąć?

Albert, serio chcesz dalej brnąć w dyskusje z Mendrekiem? :ph34r: Wiesz, że to nie ma najmniejszego sensu i do niczego nie prowadzi.

Opublikowano

PS3 sprzedaje się w tempie około 100.000 na tydzień. Pomnożone przez 52 tygodnie daje 5.200.000 jednostek. PS3 ma stratę do PS2 26 milionów. Czyli, zakładając, że dynamika sprzedaży PS3 utrzyma się taka przez cały czas, a PS2 przestanie się sprzedawać zupełnie to PS3 dogoni PS2 za 5 lat. Od premiery PS2 minęło 11 lat, od premiery PS3 6. Czyli 11 lat potrzeba będzie, żeby PS3 dogoniło PS2. Sam sobie odpowiedz, czy 9, albo 10 lat po premierze PS3 będzie się sprzedawać w takim tempie jak teraz. I czy w ciągu 5 lat Sony nie uderzy z PS4. Ok? Dzięki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.