Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

a to nie było tak że ff7 był najpierw robiony pod n64 , ale w bardzo wczesnej fazie developing przerzucono na psx ? czy od razu na psx ? ktoś przypomni jak to było.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ps3 sprzedaje się lepiej od wii na rynku europejskim. Na koniec generacji PS3 będzie numerem 1 w Europie a Xbox360 w USA więc zwycięstwo Wii nie będzie tak wielkie.

Opublikowano

Popatrz na liczby, najlepiej sprzedajaca sie gra w historii psx: gran turismo - sprzedaz ~11mln, konsol psx ~102mln; najlepiej sprzedajaca sie gra na n64 - Super Mario 64 ~11mln, konsol ~33mln.

A to nie tak, że SM 64 był też w bundlach z konsolą?

Nigdy nie był

Na N64 nie bylo w co grac to sie marian sprzedawał, tak samo na wii, Brak ciekawych gier to z braku laku sprzedaje sie marian :P

Opublikowano

Na N64 nie bylo w co grac to sie marian sprzedawał, tak samo na wii, Brak ciekawych gier to z braku laku sprzedaje sie marian :P

Istnieje również pewna, zwariowana teoria, jakoby ludzie kupowali gry z Mario, bo są zaje.biste.

Opublikowano

Istnieje również pewna, zwariowana teoria, jakoby ludzie kupowali gry z Mario, bo są zaje.biste.

równie zabawna teoria jak ta, że xbox live ma jakiekolwiek zalety w porównaniu do psn

Opublikowano

Pokazałem dziś kumplowi Xboxa, we wszystkie gry, które mu włączyłem zagra jedynie na konsoli MS(za wyjątkiem Raymana). Jutro idzie do sklepu i nie chce w ogóle słyszeć o PS3.

Pomogłem?

Opublikowano

Pokazałem dziś kumplowi Xboxa, we wszystkie gry, które mu włączyłem zagra jedynie na konsoli MS(za wyjątkiem Raymana). Jutro idzie do sklepu i nie chce w ogóle słyszeć o PS3.

Pomogłem?

Nie do końca bo pokazałeś mu tylko jedna konsole , pomijając konkurencje.
Opublikowano

Konkurencje niczym Mendrek zobaczył na YT, nie spodobało mu się.

Opublikowano

Mam nadzieję że powiedziales mu że aby pograć online i dostać 2% zniżki musi płacić?

Opublikowano

Powiedziałem, lecz tak na prawdę wystarczyło, że zobaczył demo F:H, Wieśka oraz GoW3 i był już przekonany.

Opublikowano

Mam nadzieję że powiedziales mu że aby pograć online i dostać 2% zniżki musi płacić?

Zeby dostac te 2% musialby jeszcze scalakowac 20 gier :)

Opublikowano

Ja już kilku przekonałem, pokazując im U2, GoW 3 i Flowera :P

Opublikowano

Ja już kilku przekonałem, pokazując im U2, GoW 3 i Flowera :P

Mama się nie liczy.

Opublikowano

Co by nie mowic, RPGow, jak i JRPGow wiecej jest na Xie. Z reguly lepiej wygladaja, no i nie ma problemow z dodatkami, jak np w najlepszej grze tej generacji, jakim jest dla mnie Skyrim.

Najlepszy FPS-na Xie...

Najlepsze racery-na Xie...

Najlepszy TPS-na Xie...

Niby exow nie wiele, ale najlepsze w swoim gatunku.

Opublikowano

Konkurencje niczym Mendrek zobaczył na YT, nie spodobało mu się.

To widzę że mam rozeznanie w temacie tak obszerne że... ale jeśli to mu wystarczy to nie mamy o czym rozmawiać.

Co by nie mowic, RPGow, jak i JRPGow wiecej jest na Xie. Z reguly lepiej wygladaja, no i nie ma problemow z dodatkami, jak np w najlepszej grze tej generacji, jakim jest dla mnie Skyrim.

Najlepszy FPS-na Xie...

Najlepsze racery-na Xie...

Najlepszy TPS-na Xie...

Niby exow nie wiele, ale najlepsze w swoim gatunku.

Punkt widzenia zależny od punktu siedzenia , każdy lubi co innego. Jedynie z racer'ami no i może fps'em (choć tu dwa tytuły stawiam na równi z obu platform) się zgodzę z TPS'em już nie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najlepszy TPS-na Xie...

Shadows of the Damned jest multiplatformą, więc nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Shadows to TPS?

Opublikowano

Jezeli chodzi o multi i ilosc godzin, ktore oferuja, zaden tytul konkurencji nawet nie podskoczy.

Do tego multiplatformy bez input lagow, lepiej wygladajace i z lepsza komunikacja. PS3 to pare singlowych killerow, bez tego ta konsola bylaby niemal pod kazdym wzgledem gorsza. Oczywiscie nie widza tego osoby posiadajace wylacznie jedna konsole i te ograniczone, pokroju najwiekszego fanboya Sony-Mendrka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam czasami takie wrażenie, że Posiadacze Tylko PS3, to ludzie u których się nie przelewa. Zawsze trudno prowadziło dyskusje na lini bogacze-biedaki.

Opublikowano

dla mnie szuterki w multi są na max pare godzin. "podziwiam" ludzi którzy napi.erdalają po kilkaset h

Opublikowano

Posiadajac tylko PS3 tez mialbym takie podejscie. Multiplayer w tych poteznych exach jest po prostu cienki. Kooperacji nie ma, a jak juz jest to nie dziala, bo ktos przyoszczedzil na serwerach.

Kampania - w kooperacji.

Multiplayer, tylko online!

Wyscigi- z kumplami.

Gry sportowe, bijatyki, fan grania z konsola ZEROWY!

No offence, rozumiem, ze taki Uncharted 2 w singlu wciaga bez wytchnienia, ale skoro nie grywasz online, po 15h idzie pewnie do zyda... I co zostaje pozniej? Gorsze multiplatformy? Wqrwiajace aktualizacje? Brak spolecznosci i slaby PSN? W tej konsoli wszystko,nawet od dashbordu po glupie osiagniecia jest pod kazdym wzgledem gorzej wykonane.

PS3 -

it only does single player!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kampania - w kooperacji. - pod warunkiem ze to nie fps

Multiplayer, tylko online! - pod warunkiem, ze to nie fps

Wyscigi- z kumplami. Tylko offline

fix'ed

Opublikowano

Szewczyk, grasz w cos w ogole online?

Dla mnie mozliwosc przejscia takiej kampani w Gearsach, Halo, Borderlandsach i paru innych tytulach z 4roma kumplami jest ciekawsze niz granie w pojedynke. Podobnie jak wyscigi nawet w trybie rywali z duchami znajomych niz przewidywalna do bolu konsola.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeśli chodzi o multi w Uncharted 3 to jest to top3 najbardziej skilowych multi na konsolach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.