Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Jak jakis czas temu wrzucilem info, ze Sony ma patent na przerywanie gier za pomoca krotkich reklam to sonoklapy siedzialy cicho. No ale gdy cos podobnego wyplywa u konkurencji to mozna juz sie przypie.rdalac. Typowe.

PS. Mam nadzieje, ze ch.uj im z tego wyjdzie. Przeginaja i to konkretnie.

Dywagacje co ma Sony można sobie wsadzić głęboko. Dopóki nie będzie tego dopóty gadanie o tym jest zbyteczne. Będzie? To będziemy rozmawiali. Proste.

a na x0 gdzie to masz?

A czy ja powiedziałem, że na X0 to jest? Czytaj ze zrozumieniem co ja piszę. Dopóki nie ma tego patentu de facto w grach na dzień dzisiejszy czy to na X'a czy na PS3 dywagacje o tym są zbyteczne. Takie gadanie byle by gadać.

LOL a jak szybko edytują posciki :) żeby nie wyszli na totalnych błaznów :)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ja do Nintendo nic nie mam, ma lepsze exy od PS3 i dlatego dominuje :)

Opublikowano

a do psczy coś masz ... o.O konsola jak konsola ... tylko boty denerwujące ;]

Opublikowano

Co do lbp karting to jest w tym potencjal na drugie mario kart.

Ale to od Sony, więc w tym nie ma potencjału i LBPK powinno wylądować w cyfrowej dystrybucji za 10$ (xboty już wycenili tą grę już po pierwszej zapowiedzi i co więcej już wiedzą, że takie joy ride jest lepsze!!11!).

Opublikowano

a do psczy coś masz ... o.O konsola jak konsola ... tylko boty denerwujące ;]

Dokladnie :) Nie mam nic do zadnej konsoli, ale armia debili wychowanych na renderach z 2005 roku niszczy ;]

Ale to od Sony, więc w tym nie ma potencjału i LBPK powinnjo wylądować w cyfrowej dystrybucji za 10$ (xboty już wycenili tą grę już po pierwszej zapowiedzi i co więcej już wiedzą, że takie joy ride jest lepsze!!11!).

Wiesz sonoklapie, ze to dziala w obie strony - fapowanie nad LBPK i polewa z Joyride Turbo.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jakoś Mario Kart kosztuje pełną cene i nikt się do tego nie przyczepil :)

Opublikowano

Za to Xbox nie ma praktycznie żadnych exów. Oooo

Opublikowano

po Tobie spodziewałem się większej znajomości języków obcych drogi dorosły moderatorze :(

To ciekawa taktyka plejslejvików minąć 7/8 postów i odnieść się do tego który wypisuję totalne bzdury aby udowodnić swoją rację ...

A czego sie spodziewac po frustratach, ktorzy nie moga sie pogodzic, ze Sony juz nie dominuje rynku :)

Sony wygrywa w Europie i Japonii, i ogólnie dogania X360 (należy mieć na uwadze że wyszło pół roku później). W Polsce niedawno pękło pół miliona. Faktycznie, nie dominuje. Żyjesz w jakiejś iluzji.

Poza tym kieruję się tym co napisało PPE, a tam pisze wyraźnie:

Więc wyobraźcie sobie że siedzicie przed swoim Xbox 360 i młócicie w ulubioną grę. Wczuwacie się w swoją rolę, wykonujecie jakiegoś niesamowicie ważnego questa, pokonujecie ostatniego bossa, czy też skaczecie nad przepaścią już trzydziesty raz z rzędu i prawie Wam się udało. Nagle na ekranie waszego TV pojawia się komunikat o nadchodzącej reklamie. Mija kilka sekund i gra jest automatycznie pauzowana przez konsolę, aby wyświetlić Wam reklamę. Bo któż z nas nie lubi oglądać reklam podczas gry? To nic, że przerwano nam zabawę, bo przeciez możemy podzielić się reklamą ze znajomymi.

Widać, że pupa mocno boli xbotów, bo zaczynają się wyzwiska. Cóż, prawda bywa bolesna.

LittleBigKarting nie należy lekceważyć, jeśli da takie możliwości edycji i tworzenia plansz jak w LBP 1 i 2, to te nowe Trialsy i ModNation się schowają do kąta.

Opublikowano

Ma wiecej niz PS3 :)

EDIT:

Jaka prawda trolu ? Nie miales racji i tyle.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

kilka całkiem niezłych ma ...

PS. Mendrek widzę że siostra w formie bo tak dużo pisze ;]

po Tobie spodziewałem się większej znajomości języków obcych drogi dorosły moderatorze :(

To ciekawa taktyka plejslejvików minąć 7/8 postów i odnieść się do tego który wypisuję totalne bzdury aby udowodnić swoją rację ...

A czego sie spodziewac po frustratach, ktorzy nie moga sie pogodzic, ze Sony juz nie dominuje rynku :)

Sony wygrywa w Europie i Japonii, i ogólnie dogania X360 (należy mieć na uwadze że wyszło pół roku później). W Polsce niedawno pękło pół miliona. Faktycznie, nie dominuje. Żyjesz w jakiejś iluzji.

Poza tym kieruję się tym co napisało PPE, a tam pisze wyraźnie:

Więc wyobraźcie sobie że siedzicie przed swoim Xbox 360 i młócicie w ulubioną grę. Wczuwacie się w swoją rolę, wykonujecie jakiegoś niesamowicie ważnego questa, pokonujecie ostatniego bossa, czy też skaczecie nad przepaścią już trzydziesty raz z rzędu i prawie Wam się udało. Nagle na ekranie waszego TV pojawia się komunikat o nadchodzącej reklamie. Mija kilka sekund i gra jest automatycznie pauzowana przez konsolę, aby wyświetlić Wam reklamę. Bo któż z nas nie lubi oglądać reklam podczas gry? To nic, że przerwano nam zabawę, bo przeciez możemy podzielić się reklamą ze znajomymi.

Widać, że pupa mocno boli xbotów, bo zaczynają się wyzwiska. Cóż, prawda bywa bolesna.

nie po to znalazłem Ci orginał żebyś musiał żyć w błedzie :)

ale widze że plejslejvy nie chcą odności się do danych źródłowych :) wolą żyć w iluzji

Opublikowano

EDIT:

Ale jakie nędzne....

Opublikowano

Metacritic mowi

EDIT:

Ale jakie nędzne....

Gdyby byly nedzne to bym sprzedal X360, a nie PS3, a bylo dokladnie na odwrot. Przez zenujacy poziom exow na PS3 stwierdzilem, ze nie warto juz trzymac tej konsoli.

Opublikowano

Ale to od Sony, więc w tym nie ma potencjału i LBPK powinnjo wylądować w cyfrowej dystrybucji za 10$ (xboty już wycenili tą grę już po pierwszej zapowiedzi i co więcej już wiedzą, że takie joy ride jest lepsze!!11!).

Wiesz sonoklapie, ze to dziala w obie strony - fapowanie nad LBPK i polewa z Joyride Turbo.

A gdzie ja fapuje nad LBPK i polewam z Joyride?? Po prostu wyśmiałem was z tego, że wy oceniacie gry od sony już po jednej zapowiedzi i paru screenach.

Lol, ja jestem sonybotem?? To dziwne, bo od zawsze uważałem, że xbla>>>psn (a jeśli bierzemy pod uwagę pc to: steam>xbla>>>>>psn) oraz np. jeśli chodzi o handheldy 3ds>>>vita (oraz, że Mendrek nie powinien być modem ;) ). Więc jeśli nie masz nic ciekawego do napisania albo coś co przynajmniej jest prawdą - to lepiej nic nie pisz, xbocie.

Opublikowano

Metacritic mowi

EDIT:

Ale jakie nędzne....

Gdyby byly nedzne to bym sprzedal X360, a nie PS3, a bylo dokladnie na odwrot. Przez zenujacy poziom exow na PS3 stwierdzilem, ze nie warto juz trzymac tej konsoli.

Chcesz mi kit wcisnąć, że masz Xboxa dla exów? lol

Opublikowano

Mam 360tke dla exow, multiplatform i online. PS3 mialem tylko dla exow, po ograniu Uncharted 3, ktore bylo spoooro gorsze od dwojki stwierdzilem, ze nie ma sensu trzymac tej konsoli.

Nie moja wina, ze mimo wiekszej ilosci wydawanych exow w ostatnim czasie na PS3 kompletnie mi one nie podchodza.

Opublikowano

Mały przykład oceniania gier i wyciągania z niej średniej, przez przypadek mi wskoczyło:

clipboard02ll.jpg

Ja tu nic nie rozumiem, ogólna ocena wyssana z palca, pośrednie oceny różniące się od ogólnego wrażenia i ta "średnia". Podejrzewam, że takich smaczków można więcej znaleźć.

i proszę niektórych o nie wyjeżdżanie z tekstami: bo to M$, bo to Xbox;

Opublikowano

Bo ocena końcowa to nie srednia?

Opublikowano

PDZ <3

Mimo, ze postacie biegaly jakby mialy kij w d.upie to gra byla mega. Co-op w singlu na Dark Agent dawal rade, a multi bylo skillowe.

Chyba zadna gra current-geny nie pobila tego tytulu jezeli chodzi o jakosc tekstur ;(

EDIT:

SpikeTV VGA 10 to be hosted by Samuel L. Jackson

http://www.spike.com/articles/o5zh1h/video-game-awards-samuel-l-jackson-to-host-the-tenth-anniversary-of-spike-tvs-video-game-awards

lol

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bo ocena końcowa to nie srednia?

W takim razie po co ją rozdrabniać?

W ogóle cały ten system oceniania (metacritic również, a niektórzy traktują go jak jakąś wyrocznię) to jakaś parodia, skala 1-10? ja to widzę tak: nie warto grać, może być, fajne; poza tym plusy i minusy rozgrywki i wystarczy. A nie: 8,576.

Jakoś tak mnie naszło na te kretyńskie oceny...

Opublikowano

I tak się gada z xbotami:

A gdzie ja fapuje nad LBPK i polewam z Joyride?? Po prostu wyśmiałem was z tego, że wy oceniacie gry od sony już po jednej zapowiedzi i paru screenach.

Lol, ja jestem sonybotem?? To dziwne, bo od zawsze uważałem, że xbla>>>psn (a jeśli bierzemy pod uwagę pc to: steam>xbla>>>>>psn) oraz np. jeśli chodzi o handheldy 3ds>>>vita (oraz, że Mendrek nie powinien być modem ;) ). Więc jeśli nie masz nic ciekawego do napisania albo coś co przynajmniej jest prawdą - to lepiej nic nie pisz, xbocie.

najpierw ci coś zarzucają, ale jak trzeba już uargumentować swoje zdanie to już szybciutko zmieniają temat i udają, że niczego nie było.

Opublikowano

Nie uczestniczyłem w tej dyskusji, wtrąciłem się, wiec nie wyjeżdżaj mi z xbotem.

(pipi)m stąd, tutaj nic nie można napisać bez bycia posądzonym o fanbojstwo.

Opublikowano

I tak się gada z xbotami:

najpierw ci coś zarzucają, ale jak trzeba już uargumentować swoje zdanie to już szybciutko zmieniają temat i udają, że niczego nie było.

No co mialem Ci odpisac? Napisales tekst o LBPK i JR jak sonoklap wiec potraktowalem Cie jak sonoklapa. Nie miales nic ciekawego do napisania, a mi to wypominasz WTF ?

No ale jak cos to napisze - patrzac na tytuly na XBLA to takie gry jak LBPK czy to Smash Sony moglyby spokojnie wyjsc na PSN. Czego tutaj nie rozumiec ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

znowu sonyboty piszą o exach kiedy to na ps3 od czasu unch3 do 2013 ich nie ma, mało tego niektóre sonyboty nawet zaprzeczają że nie są sonybotami, aż tak to się nawet mendrus nie oszukuje :)

dobrze że przynajmniej będzie na ps3 the last of us który zapowiada się zajebiście i dla tej gry trzymam jeszcze plejsztejszona.

Opublikowano

dobrze że przynajmniej będzie na ps3 the last of us który zapowiada się zajebiście i dla tej gry trzymam jeszcze plejsztejszona.

No jezeli nie bedzie tak zaskryptowany jak Uncharted to moze i ja znowu kupie ta konsole o ile bedzie porzadna obnizka. Ewentualnie bede trup du.pe Tokarowi, zeby mi pozyczyl sprzet :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Donsterydo: Grą roku został Skyrim, więc znowu kłamiesz.

Co tym bardziej potwierdza to co Don napisal.

Skoro GOTY jest dostepny na danej platformie to powinien byc rowniez najlepsza gra tym sprzecie.

Wybranie Skyrima najlepsza gra roku i jednoczesny wybor U3 i Bantama na PS3 i X360 jest troche nielogiczny.

Do tego fakt ze jak napisales, od 2008 roku nagrody za najlepsza grafe otrzymuje exy na PS3 podczas gdy pecety juz pare lat temu dawno odskoczyly konsolom w kwestii oprawy, pokazuje ile tak naprawde te nagrody sa warte;)

Co do braku gier na X360.

No tak...pod koniec zeszlego roku wyszly Gears3 i FM4, w tym roku wyszedl 1 za(pipi)isty tytul AAA, ktorego brakuje u konkurencji (Wiesiek) a beda jeszcze GeoW:Judgement, F:Horizon i Halo 4. Nie sa to jakies po(pipi)ki tylko gry przez wielu uznawane za topowe serie w swoim gatuku. Badzmy obiektywni...gdyby w tym roku wyszedl Uncharted 4, GT6 i KZ4 to nie wierze by jakikolwiek fan PS3 narzekal jakaz to posucha...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.