Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Sorry, jezeli przy najlepszych grach multiplayerowych wymieniasz RDR, Bioshocka, Blur, czy Batmana, to masz tyle w glowie co Mendrek.

Sorry, ale gdzie ja napisałem, że wymieniam tytuły multiplayerowe (w Bio(1) jest w ogóle jakiś multiplayer?) - pisałem ogólnie.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

to sorry, pisza np. FPS zawsze na mysli mam MULTI.

PGR bardzo daleko do symulacji.

Szkoda, ze Sony zabilo Motorstorma.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xbotom tylko w głowie to czy można strzelać w multi i jak dana gra się sprzedała, a nie mogą przyjąć do wiadomości tego że komuś może się coś innego podobać. Każdy ocenia gry pod siebie, więc nie pier.dolcie co jest najlepsze, a co jest średniakiem.

Edytowane przez Square

Opublikowano

mnie nie obchodzi co jak sie sprzedaje i jakie noty dostaje, bo sam moge porownac multi z takiego Killzona do multi z HALO, multi z Uncharted do multi z Gearsow, Forze do GT etc. To zazwyczaj posiadacze wylacznie jednej konsoli spuszcaja sie nad swoimi exami, piszac np, ze strzelanie z blasterkow do krasnali nie jest dla nich (jeszcze gdyby w slayerze te krasnale wystepowaly...).

Jedynym wyznacznikiem wskazujacym na popularnosc jest dla mnie liczba osob grajacych na codzien w dany tytul.

Ile osob gra w takiego Killzona mozemy zobaczyc w statystykach, no ale no offence -Graficznie dla mnie arcydzielo, przy singlu takze bawilem sie swietnie , ale zabierz grafike i o grze nie pisalby dzisiaj nikt.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale zabierz grafike i o grze nie pisalby dzisiaj nikt.

To tak jak o większości gier robionych obecnie :whistling:
Opublikowano

Moze, ale patrzac na takie HALO jednak nie wodotryski sa dla graczy hardcorowych najwazniejsze.

Ciekaw jestem co bedzie przy 4ce, bo jezeli chodzi o same gameplaye, to graficznie juz teraz moze byc to 1 liga.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kg-gspVSjak

i nawet taki remake Valhalli robi wrazenie.

"Strzelanie do krasnali..."

ech...

Edytowane przez easye

Opublikowano

"Strzelanie do krasnali..."

ech...

W 50% (dzieląc pół na pół singiel/multi) jest to prawda w końcu w singlu strzela się do "krasnali" co nie ...

Edytowane przez Karas

Opublikowano

"Microsoft's slow move away from first-party software during the lifespan of the Xbox 360 has to stop for the next platform. In fact, it's worrying how the company seems to be putting less and less emphasis on software and more on online services. "

Nawet Game Informer widzi ten problem w MS :(

Opublikowano

Ps3 sprzedaje się lepiej od wii na rynku europejskim. Na koniec generacji PS3 będzie numerem 1 w Europie a Xbox360 w USA więc zwycięstwo Wii nie będzie tak wielkie.

No nie bardzo. W EU PS3 26 mln, Wii 32 mln. W USA X360 38 mln, Wii 43 mln. Wszędzie Wii ma przewagę. Ja wiem, że nie lubisz konsoli Nintendo i tak dalej, ale po co naginać prawdę do swoich teorii?

Gdy wyjdzie PS4, na rynku europejskim najwięcej będzie PS3 a w USA x360. W przypadku x360 jest to pewne na 100% tylko pozostaje pytanie jak szybko. Chcesz to możemy się założyć że w ciągu 2 lat tak będzie.

Dodatkowo PS3 może wyprzedzić Wii w Japonii. Więc na koniec tej generacji konsol może być tak że Wii nie będzie liderem w żadnym z regionów a mimo to wygra tą generacje jeśli chodzi o sprzedaż.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

W ruchu wygląda jeszcze lepiej.

W ta środę już to nowe Pss będzie?

Opublikowano

Ile godzin będzie trwać taka aktualizacja?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tyle ile wypalasz grę na x360.

Opublikowano

Jedynym wyznacznikiem wskazujacym na popularnosc jest dla mnie liczba osob grajacych na codzien w dany tytul.

Ile osob gra w takiego Killzona mozemy zobaczyc w statystykach, no ale no offence -Graficznie dla mnie arcydzielo, przy singlu takze bawilem sie swietnie , ale zabierz grafike i o grze nie pisalby dzisiaj nikt.

Czyli z rozmowy o tym co jest najlepsze nagle zeszliśmy do tego co jest najpopularniejsze w multi ? To w takim przypadku najpopularnieszy byłby CoD, każda jego część i w tym momencie takie Girsy czy Halo przegrywają ?

O którym Killzone piszesz ? Jak o K3 to się nie wypowiem bo grałem tylko godzine w singla, ale w Killzone 2 grało pełno osób i był na pewno w czołówce najpopularnieszych gier online. Oczywiście dzieciarnia z CoD'a nie mogła się przyzwyczaić do innego sterowania i polecial ostry hejt na GG. Ci którzy przysiedli dłużej przy multi K2 pisali zgodnie, że sterowanie jest świetne, a sama rozgrywka jest skillowa.

Odnośnie Uncharted to choćbyś pisał do znudzenia, że tobie się ten tytuł w multi nie podoba to nie zmienia to faktu, że dla innych jest to jedna z najbardziej skillowych gier. Jest też bardzo popularna, bo ze znaleziem ludzi do gry nie ma problemu i to niezależnie od trybu.

Piszesz też o tym, że w Halo i Gearsach spedzisz kilkadziesiąt (kilkaset ?) godzin, natomiast posiadacze PS3 mogą spowodzeniem tyle samo godzin spędzić w takim Uncharted. Zawsze rozchodziło się o gusta, więc jak ktoś nie lubi strzelanek fpp to nie będzie grał w multi CoD, BF czy Halo.

Opublikowano

Mi sie tam COD podoba. Odprezajacy, arkadowy FPS.

Co do multi Uncharted, widzisz posiadacze jednej konsoli nie maja wiekszego wyboru. To nie sprawa gustu, bo niemal kazdy, kto posiada 2 konsole napisze,ze multi Uncharted jest po prostu gorsze od Gearsow.

Ci co grali tylko w Uncharted beda ludziom wmawiac, ze jest fajne, bo przeciez nie maja zadnego porownania do innego tytulu.A nie sorry, jest jescze Max Payne, w ktorym nawet samo strzelanie jest 3*przyjemniejsze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

kto posiada 2 konsole napisze,ze multi Uncharted jest po prostu gorsze od Gearsow.

(pipi)a prawda , żeś się uparł i tyle.Multi w Gears'ach może być za(pipi)iste ale to nie znaczy że musi się wszystkim podobać oferowana przez nie rozgrywka , ludzie mają różne gusta i upodobania zrozum to w końcu.
Opublikowano

Nie znam nikogo komu by sie nie podobalo takie multi w gearsach, a jaralby sie multi w uncharted. Ot co!

W tym temacie zas tylko posiadacze jednej konsoli wiecznie najerzdaja na Forze, Halo, Gearsy.

3/4 nawet w te tytuly nie zagralo, choc sa najlepszymi w swoim gatunku.

Potwierdza to ich popularnosc, srednia ocen, ilosc sprzedanych kopii, a nie moje widzi mi sie, czy gust.

Tak wiem, to tylko 3 exy, ale 3 najlepsze w swojej klasie-Deal with it.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Karas-No ale na tym ten temat polega, że tutaj gusta się wartościuje, bo gdyby przyjąć taką taktykę, że ktoś lubi multi i wybiera Xa, a ktoś singla i sięga po PS3, to by znaczyło, że któraś z konsolek jest w czymś gorsza, a tak być nie może. Gdzieś tam między wierszami da się odczytać, że to mniej więcej o to chodzi, ale zwykle jest to doprawiane komentarzem, że albo single albo multi śmierdzi kupą.

Oba systemy obecnie śmierdzą, przy obu spędziłem setki/tysiące godzin i nic nowego na ich temat już się nie dowiem, tak więc czekam na nową generację i nową porcję hejtów.

Edit. w tej edycji temat wygrał Mendrek, bo potrafi wkurzyć nawet ziomków ze swojego obozu. Właściwie to tylko jego posty w tym dziale ryją mi beret i mam zwiechy, do czasu aż przypominam sobie, że to jest tak na żarty. Śmiać mi się jednak dalej nie chce, ale to świadczy o kunszcie autora. Respekt jeszcze bardziej wzrasta wraz z wizualizacją bohatera.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Pajgi dobrze wiem na czym polega ten temat :teehee:

Tak wiem, to tylko 3 exy, ale 3 najlepsze w swojej klasie-Deal with it.

I co z tego , mam je czcić nawet jak mnie kompletnie nie interesują każdy woli co innego -Deal with it.

Potwierdza to ich popularnosc, srednia ocen, ilosc sprzedanych kopii, a nie moje widzi mi sie, czy gust.

I co fapujesz się nad daną grą bo robią tak inni ? (pipi) że granie w dany tytuł nie sprawia ci przyjemności ważne że inni je uwielbiają więc i ty musisz :rofl2:
Opublikowano

W tym temacie zas tylko posiadacze jednej konsoli wiecznie najerzdaja na Forze, Halo, Gearsy.

3/4 nawet w te tytuly nie zagralo, choc sa najlepszymi w swoim gatunku.

Za to xboty klepią sobie nad tymi grami i negują fakt, że komuś mogą podobać się gry na PS3, a także multiplayer w nich. BO PRZECIERZ HALO I GIRSY NAJLEBRZE. (nawet jak są, to nie każdemu się podoba)
Opublikowano

Zaraz będzie (pipi)enie, że Uncharted w multi w ogóle nie jest skillowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.