Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No niektórym kupa smakuje, więc w sumie się nie dziwię, że wolą Uncharted niż Gearsy w multi.

Jest jakieś fajne porównanie Dishonored na obie platformy?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Fajne to Halo 4, właśnie zabiłem bossa, Zmutowanego Krasnala.

Smutne, że taka ciężka praca idzie do kibla bo ktoś sobie skradnie płytkę ze sklepu ;f

Opublikowano

Devi się postarali i niczego nie skopali - Bathesda tylko jest wydawcą :P

Opublikowano

Karas, (pipi) mnie obchodzi w co Ty grasz. Dla mnie mozesz gierczyc w sensible soccer, gdy wszyscy lupia w FIFE 13.

Faktu ze dana gra jest pod kazdym wzgledem lepsza w multi od innej nie zmienisz.

Musiol, czytaj posty ze zrozumieniem, to ze masz 1 konsole, kupujesz sobie Uncharted i Ci sie multi podoba moge zrozumiec, ale piszac przy okazji, ze Gearsy Cie nie interesuja w ogole stajesz sie zwyklym ignorantem i hipokryta. To tak jakbym napisalem ze rajcuja mnie action slashery, ale God Of War do mnie nie trafia. Fanboy z Ciebie i tyle.

Codename-GT5 to dla mnie chyba najwieksze rozczarowanie tej generacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano
Musiol gamoniu, czytaj ze zrozumieniem posty, to ze masz 1 konsole, kupujesz sobie Uncharted i Ci sie multi podoba moge zrozumiec, ale piszac przy okazji, ze Gearsy Cie nie interesuja w ogole stajesz sie zwyklym ignorantem i hipokryta. To tak jakbym napisalem ze rajcuja mnie action slashery, ale God Of War do mnie nie trafia.
Czyli jak lubię fps w multi ale Halo absolutnie do mnie nie trafia, bo nie potrafię się wczuć w rozgrywkę jak mi wyskakuje gość w różowym kombinezonie albo garbaty karzeł w masce przeciwgazowej to jestem ignorantem czy hipokrytą, bo nie wiem co wybrać?
Opublikowano

Ignorantem bo widac w multi nawet nie grales.

Oczywiscie singiel moze Ci sie nie podobac, mnie od Halo 3 tez srednio rusza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zaraz się okaże, że jak ktoś nie lubi strzelać w multi to nie jest graczem :teehee:

Opublikowano

Jak ktos nie grywa w multi, badz robi to bardzo rzadko powinien kupic PS3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zmiana tematu na inną klasykę. Nie wiem, czy ktoś już to obczaił, ale ta popularność plusa w naszym kraju to do Polactwa w HP bardziej pasuje niż tematu dla burżujów jakim jest CW. Całe szczęście z plusa korzystają tylko biedaki, bo inaczej SONY nie robiłoby już w ogóle żadnych kontynuacji kotletów, wrzucając jedynie Heńkom i Marianom jakieś stare gierki na ten darmowy program (opłacany potajemnie przez mamę).

Kiedyś dawali spore zniżki na nowości, ale biedaki kalkulowały, że i tak będą musiały zapłacić 20 zł za nową grę, a to się przecież nie opłaca więc z usługi korzystałem ja i facet z Warszawy. Obecnie gry których nikt nie kupił w naszym kraju na premierę, bo były za drogie są za "darmo", więc kolejka się ustawiła jak do Biedronki po "darmowe" TVki.

Podziękujmy więc tym bogatszym, których stać na dwie konsole, płacenie za multi i nowe gierki, że sponsorują biedakom multimedialne doznania. To prawie jak wysyłanie świątecznych paczek do domów dziecka.

Opublikowano

Ignorantem bo widac w multi nawet nie grales.

Oczywiscie singiel moze Ci sie nie podobac, mnie od Halo 3 tez srednio rusza.

to by wyjasnialo dlaczego w multi halo w ciagu 2 lat przegrales az 60 godzin
Opublikowano

Musiol, czytaj posty ze zrozumieniem, to ze masz 1 konsole, kupujesz sobie Uncharted i Ci sie multi podoba moge zrozumiec, ale piszac przy okazji, ze Gearsy Cie nie interesuja w ogole stajesz sie zwyklym ignorantem i hipokryta. To tak jakbym napisalem ze rajcuja mnie action slashery, ale God Of War do mnie nie trafia. Fanboy z Ciebie i tyle.

To ty czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że podoba mi się multi w Uncharted, albo, że jest lepsze od tego z Gearsów, bo UWAGA, ciężka sprawa do Ciebie - to sprawa indywidualna. Jeden będzie grał w Uncharted, a ktoś inny w Gearsy. Ja nie stawiam nic wyżej, bo w multi gram jedynie w Battlefielda 3 przez sieć, a kiedyś w najlepsze multi na PS3 - trochę Resistance'a i pózniej w Resa 2. Wolę kanapowo, ze znajomymi, nie z randomami z internetu, którzy drą japy do headseta (god bless mute all).

Ale co ja będę z Tobą dyskutował, skoro greah obnażył Twój idiotyczny tok myślenia.

btw, bonusik - rajcują mnie wszelakie RPG-i, ale nie trawię nic od Bethesdy, w tym Skyrima. Jestem hipokrytą i fanbojem? :(

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Wolę kanapowo, ze znajomymi, nie z randomami z internetu, którzy drą japy do headseta (god bless mute all).

fuck yes.

Opublikowano

(pipi) nie dziwiemsie ze FL macie pusta, w koncu na PS3 spolecznosc w ogole nie istnieje.

Grywajac w temach rzadko mi sie zdarza, by ktokolwiek darl ryja do headsetu, zreszta wyciszenie takiego goscia na Xie to jedno kliknecie. Na PS3 oczywiscie musieli skomplikowac na maksa.

Szewczyk, 60h to dla mnie bardzo duzo. W FIFE ktora katuje kiedy tylko moge przez caly rok spedzam kolo 50h na boisku. Zobacz ile spedzilem czasu przy Killzone i Uncharted 2.

Pajgi dlatego plus pasuje do takiego Mendrka. Milosnika gier, ktory chyba w ogole nie kupuje pudelkowych tytulow na premiere, a w liscie exow potrafi wymienic najgorsze (pipi) dawane za darmo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To ty czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że podoba mi się multi w Uncharted, albo, że jest lepsze od tego z Gearsów, bo UWAGA, ciężka sprawa do Ciebie - to sprawa indywidualna. Jeden będzie grał w Uncharted, a ktoś inny w Gearsy.

To samo mu próbowałem wyjaśnić , ale widocznie się nie da.

Karas, (pipi) mnie obchodzi w co Ty grasz. Dla mnie mozesz gierczyc w sensible soccer, gdy wszyscy lupia w FIFE 13.

I dobrze bo (pipi) ci do tego.Odniosę się do twojego przykładu nawet jeśli bym grał w sensible zamiast w Fife bo dawało by mi to więcej frajdy to miałbym się czuć gorszy ?
Opublikowano
  • Autor

Nie pamiętam kiedy ostatni raz kogoś w Gearsach lub Halo zmutowałem. Swoją drogą nie muszę, bo przeważnie jak się gra ze znajomymi to się zakłada Xbox Live Party (OCZYWIŚCIE TEGO NIE MA NA PS3) i problem znika. Mało tego, przedwczoraj ogrywając kolejne 50 fal hordy w Gearsach 3 razem z Yapem to te nędzne małoletnie hamburgery podziękowały mi za pomoc w przejściu od początku do końca bez quitowania.

Musieliście mieć ostrego niefarta, przy pierwszej wbicie do multi od razu was powitał przedmutacyjny dzieciak.

Opublikowano
  • Autor

Nie pamiętam kiedy ostatni raz kogoś w Gearsach lub Halo zmutowałem. Swoją drogą nie muszę, bo przeważnie jak się gra ze znajomymi to się zakłada Xbox Live Party (OCZYWIŚCIE TEGO NIE MA NA PS3) i problem znika. Mało tego, przedwczoraj ogrywając kolejne 50 fal hordy w Gearsach 3 razem z Yapem to te nędzne małoletnie hamburgery podziękowały mi za pomoc w przejściu od początku do końca bez quitowania.

Musieliście mieć ostrego niefarta, przy pierwszej wbicie do multi od razu was powitał przedmutacyjny dzieciak.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Szewczyk, 60h to dla mnie bardzo duzo. W FIFE ktora katuje kiedy tylko moge przez caly rok spedzam kolo 50h na boisku. Zobacz ile spedzilem czasu przy Killzone i Uncharted 2.

Nie no (pipi) 60h, multiplayer FTW na xszicie. To ja w takim chu.jowym wg Ciebie Uncharted 2/3 spędziłem kilka razy więcej godzin w multi.

Opublikowano

i o czym to swiadczy ? ze masz wiecej czasu na granie ?

Bo masz 1 konsole, ja przez ponad 3 lata mialem 2 ?

To ze spedziles wiecej czasu przy slabszym Uncharted niz ja przy lepszych Gearsach oznacza, ze Uncharted w multi jest fajniejsze ?

Masz w ogole jakies porownanie, czy po prostu posiadasz jedna konsole i dla Ciebie jest OK ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Może miałem więcej czasu, tak jakieś 2-3 lata temu. Chodzi o to że chwalisz to multi w tytułach na X'a, a mało w nie grasz. To ta sama akcja co z ogranymi exami Mendrka, fail z twojej strony.

Opublikowano

Ja (pipi)e.

Square trafił idealnie. Dobra, whatever. Kopanie się z koniem nigdy nie miało sensu.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Boże easye weź kur.wa skończ. To już nie pierwsze Twoje pier.dolenie jak to multi jest ważniejsze od singla. Ty w ogóle nie rozumiesz tego, że ktoś ma inne gusta ni chu.ja.

Opublikowano

Rozumiem QRW A, dlatego mowie, ze jak ktos woli singla od multi niech kupuije sobie Singleplayerowa konsole PS3.

Może miałem więcej czasu, tak jakieś 2-3 lata temu. Chodzi o to że chwalisz to multi w tytułach na X'a, a mało w nie grasz. To ta sama akcja co z ogranymi exami Mendrka, fail z twojej strony.

Hahah, no w porownaniu z Uncharted 2 czy Killzone 3, gdzie przegralem w sumie moze z 4 h to rzeczywiscie malo.

Szewczyk - gdzie w statystykach moge znalezc ile h przegralem w HALO 3/ODST ? Bo ja tego nie widze.

W FIFE w ktora gram codziennie prawie mam po roku 50h przegranych - to tez dla was pewnie malo, dla mnie w (pipi). Wystarczy popatrzec ze tego osiagniecia (spedz 50h na boisku online) niektorzy nawet w grach nie maja...

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja przegrałem 163 godziny w Battlefielda 3 i co ku.rwa z tego?

Opublikowano

ze to kolejny FPS ktory lepiej prezentuje sie na Xie ? nie dosc ze nie masz z(pipi)anego input laga, to zespolowa gra przez spolecznosc i lepsza komunikacje stoi na zupelnie innym poziomie.

Nikt juz nie pamieta jakie problemy z ta gra byly na poczatku i jakie problemy byly z serwerami na PS3, albo samym PSN ?

EDIT: Szewczyk - mi wychodzi ze w samego Racha i HALO 3(w ktorym mam 2* wiecej pojedynkow w samym slayerze niz w Reachu 596meczy do 284) przegralem okolo 90h - a to tylko MULTI Slayer.

Do tego dolicz split screen, kampanie, grywanie z kumplami offline. Biorac pod uwage, ze ktos ma 2 konsole, grywa takze sporo w multiplatformy - taki COD u mnie to srednio 30-40h, FIFA 50h, dolicz do tego racery, TPS, single, to chyba musialbym nie pracowac i nie miec zadnych innych zainteresowac, by poswiecac na to wiecej czasu w ciagu roku.

i to jest ta roznica Square - Ty masz 1 gre, ja mam ich 3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

podsumowując

jeśli ktoś chce świetne single i słaby online - bierze PS3

jeśli ktoś chce świetne multi i słabe single - bierze X360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.