Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

podsumowując

jeśli ktoś chce świetne single i słaby online - bierze PS3

jeśli ktoś chce świetne multi i słabe single - bierze X360

jak to słaby singiel ? jak multiplatformy wygjądaja lepiej na xboxie. Ps3 ma 2 nadchodzące exy fajne gow 3.5 oraz uncharted 4 jungle city . eksbox ma do zaoferowana świetne multi z komunikacją głosową świetne gry sieciowe no i nadchodzące multiplatformy będa wyglądały lepiej ( kolory oraz rozdzielczość) ps3 to tylko dodatek w tej generacji warty 4-5 fajnych exów do ogrania i odstawienia w ciemną dziurę aż coś nowego nie wypłynie hahahahah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Obejrzałem sobie zakończenie Halo 4. Walka z ostatnim bossem w stylu:

press LT to awesome

(W spoilerze nie napisałem kto nim jest, ani nic takiego)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

press LT to awesome

co z tego jak gra sprzeda sie w gazylionach egzemplarzy i dostarczy miliony godzin rozrywki sieciowej ? ja tam kupie bedę grał z wypiekami na twarzy. sonyboty dostana 2 eksy bedą sie jarac kilka tyg potem gra sprzeda sie na allegro za 80 zł a xboxty dalej będa cisnąć w kolorowe halo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

press LT to awesome

haa ha D:

Opublikowano

i zaczynamy od nowa -bo wciaz Multi z HALO > wszystkie exy w ktorych sie strzela na PS3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

press LT to awesome

podeślij linka na pw chce to zobaczyć :)

Opublikowano

No niektórym kupa smakuje, więc w sumie się nie dziwię, że wolą Uncharted niż Gearsy w multi.

Jest jakieś fajne porównanie Dishonored na obie platformy?

Tak jest. W temacie na PS3 wrzucilem face off od DF.

Opublikowano

Ciekawe ile jeszcze lat zajmie Sony wprowadzenie kooperacji do Killzona.

Opublikowano

Jest coop w Killzonie...

Opublikowano

tylko na splicie i tylko we dwojke :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

ze to kolejny FPS ktory lepiej prezentuje sie na Xie ? nie dosc ze nie masz z(pipi)anego input laga, to zespolowa gra przez spolecznosc i lepsza komunikacje stoi na zupelnie innym poziomie.

Nikt juz nie pamieta jakie problemy z ta gra byly na poczatku i jakie problemy byly z serwerami na PS3, albo samym PSN ?

EDIT: Szewczyk - mi wychodzi ze w samego Racha i HALO 3(w ktorym mam 2* wiecej pojedynkow w samym slayerze niz w Reachu 596meczy do 284) przegralem okolo 90h - a to tylko MULTI Slayer.

Do tego dolicz split screen, kampanie, grywanie z kumplami offline. Biorac pod uwage, ze ktos ma 2 konsole, grywa takze sporo w multiplatformy - taki COD u mnie to srednio 30-40h, FIFA 50h, dolicz do tego racery, TPS, single, to chyba musialbym nie pracowac i nie miec zadnych innych zainteresowac, by poswiecac na to wiecej czasu w ciagu roku.

i to jest ta roznica Square - Ty masz 1 gre, ja mam ich 3.

Haha, u ciebie Fifa w multi to 50h, a u mnie single Uncharted (tu wpisz nr cześci) to tyle samo godzin. Podobnie z innymi tytułami w które grałem. Nie rozumiem do czego zmierzasz. Na PS3 też są dostepne te gry multiplatforowe o których wpominasz w tej swojej wyliczance.

Opublikowano

BoroBoro - zapomniałeś jednego "D".

Opublikowano

A po co dodawać na siłę coś co jest zbędne? Metro Last Light będzie bez multi, bo devsi wolą nie zaprzątać sobie głowy byle gównem i zrobić dobrą historię w singlu. I chwała im za to.

Opublikowano

A po co dodawać na siłę coś co jest zbędne? Metro Last Light będzie bez multi, bo devsi wolą nie zaprzątać sobie głowy byle gównem i zrobić dobrą historię w singlu. I chwała im za to.

Po to, że gra z samych singlem po paru dniach ląduje na serwisie aukcyjnym, z czego dev/wydawca nie będzie miał kasy.

A gry z dobrym multi ludzie trzymają znacznie dłuzej i kupują DLC.

Opublikowano

Square - 50 h w singla :) nie masz w co grac czy co, ze dana gre przechodzisz 3-4 razy ?

Czy tak jak Mendrek czekasz na ochlapy z plusa za free ? Pajgi ma jednak racje:

Zmiana tematu na inną klasykę. Nie wiem, czy ktoś już to obczaił, ale ta popularność plusa w naszym kraju to do Polactwa w HP bardziej pasuje niż tematu dla burżujów jakim jest CW. Całe szczęście z plusa korzystają tylko biedaki, bo inaczej SONY nie robiłoby już w ogóle żadnych kontynuacji kotletów, wrzucając jedynie Heńkom i Marianom jakieś stare gierki na ten darmowy program (opłacany potajemnie przez mamę).

Kiedyś dawali spore zniżki na nowości, ale biedaki kalkulowały, że i tak będą musiały zapłacić 20 zł za nową grę, a to się przecież nie opłaca więc z usługi korzystałem ja i facet z Warszawy. Obecnie gry których nikt nie kupił w naszym kraju na premierę, bo były za drogie są za "darmo", więc kolejka się ustawiła jak do Biedronki po "darmowe" TVki.

Podziękujmy więc tym bogatszym, których stać na dwie konsole, płacenie za multi i nowe gierki, że sponsorują biedakom multimedialne doznania. To prawie jak wysyłanie świątecznych paczek do domów dziecka.

Musiol - w sumie w Killzone 3 mogli multiplayera w ogole nie dawac. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

kupują DLC.

:bad:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Po to, że gra z samych singlem po paru dniach ląduje na serwisie aukcyjnym, z czego dev/wydawca nie będzie miał kasy.

A gry z dobrym multi ludzie trzymają znacznie dłuzej i kupują DLC.

Gówniany co-op nie spowoduje, że ludzie zatrzymają grę na dłużej. Bo mówimy o dodanym na siłę i bez pomysłu trybie gry. Co innego jak jest przemyślany, wtedy za to mega propsy. Taki RE6 w co-opie jest dużo lepszy niż samemu, podobnie jak RE5.
Opublikowano

kupują DLC.

Najlepiej nic nie kupuj, a później się dziw, że studia zamykają się na prawo i lewo.

Musiol - RE6 jako wyznacznik dobrego coopa? Jak jedna osoba klepie QTE za kierownicą samochodu, a druga siedzi i się patrzy, bo Capcomowi nie chciało się zrobić nic co mogłaby w tym czasie robić? :teehee:

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Gówniany co-op nie spowoduje, że ludzie zatrzymają grę na dłużej. Bo mówimy o dodanym na siłę i bez pomysłu trybie gry. Co innego jak jest przemyślany, wtedy za to mega propsy. Taki RE6 w co-opie jest dużo lepszy niż samemu, podobnie jak RE5.

Dlatego taki killerex jak Killzone po 2krotnym ukonczeniu singla trafia na allegro.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Square - 50 h w singla :) nie masz w co grac czy co, ze dana gre przechodzisz 3-4 razy ?

Czy tak jak Mendrek czekasz na ochlapy z plusa za free ? Pajgi ma jednak racje:

Mam wy(pipi)ane na PS+ bo ta usluga nie ma dla nie nic ciekawego do zaoferowania.

Nie mam ogranej dużej ilości gier, bo kupuje i grywam tylko w to co mi się bardzo podoba. Gier nie sprzedaje bo często wracam do starszych pozycji z mojej kolekcji, takie Uncharted DF kończyłem 8 razy i jeszcze skończę nie raz. Mam w co grać i długo jeszcze będę miał.

Tutaj znowu dochodzimy do tego, że są różni gracze. Tacy co przechodzą daną grę, sprzedają i zaczynają następną i tacy, którzy wyciskają wszystko z danego tytułu. Ja zaliczam się do tej drugiej kategori, a ty ?

Opublikowano

kupują DLC.

Najlepiej nic nie kupuj, a później się dziw, że studia zamykają się na prawo i lewo.

Musiol - RE6 jako wyznacznik dobrego coopa? Jak jedna osoba klepie QTE za kierownicą samochodu, a druga siedzi i się patrzy, bo Capcomowi nie chciało się zrobić nic co mogłaby w tym czasie robić? :teehee:

Tego nie napisałem, że jest dobre. Napisałem, że jest lepszy niż samemu. Nie nad interpretujmy.
Opublikowano
  • Autor

press LT to awesome

Dzięki kur.wa bardzo, nie podejrzałem ale już wiem czego się spodziewać.

Na ch.uj wrzucasz to w ogóle, szczególnie tutaj?

Zobaczył zakończenie gierki - zamiast zachować dla siebie ze względu na multum ludzi którzy muszą czekać jeszcze 3 tygodnie to nie LECI DO CONSOLE WARS NAPISAĆ, kur.wa mać ręce mi opadają.

Opublikowano

Nie pasuje mi Halo. Idę grać Dishonored.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.