Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Halo i Gears of War sprzedają się tak świetnie i są tak cenione przez graczy ze względu na możliwość przechodzenia gry we czterech przez xbox live. Halo to najlepszy fps na konsolach z wyczesanym multi i coopem. Oczywiście nawet bez online coop są to gry 10/10. Dlatego 10 milionów graczy kupi Halo 4. Niestety na PS3 nie ma takiego exclusiva a przecież możliwość przechodzenia gry we czterech to masa frajdy. Capcom to zauważył i wprowadził w RE5 a teraz w RE6. Mimo słabych ocen RE6 sprzedaje się fantastycznie z tego powodu. Mam nadzieje że w Sony ktoś to w końcu zauważy.

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

EDIT: Szewczyk - mi wychodzi ze w samego Racha i HALO 3(w ktorym mam 2* wiecej pojedynkow w samym slayerze niz w Reachu 596meczy do 284) przegralem okolo 90h - a to tylko MULTI Slayer.

strona halo:

http://www.halowaypoint.com/en-US/Career/ServiceRecord?gamerTag=Easye%20Pl

halo reach online 60h.

btw.

Bylem dzis w MM

i tak :

Po cholere mi Xbox i kinkiet skoro telewizory maja dokladnie to samo? i nie musze kawalka plastiku za 500zl stawiac przed tv

:(

Wole postawic sobie telewizor i sterowac nim glosem/gestami lub pograc sobie w angrybirds machajac reką ;)

Opublikowano

No reach nie podobal mi sie tak bardzo jak Halo 3, gdzie tych godzin jest 2*tyle

Ps. Po cholere komukolwiek kinect czy move?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nic złego w Move czy Kinekcie nie ma, tylko w jego wykorzystaniu.

Opublikowano

Nic złego w Move czy Kinekcie nie ma, tylko w jego wykorzystaniu.

Wyobraźcie sobie Demon/Dark Souls z ps move :wub:

Opublikowano

sports champion na mova był super, wkręciłem sie w pingla i strzelanie z łuku że ja pier,dole <macha różdżką zamiast mordować online casual yebany >

Opublikowano

1. gdzie te mega AI? te male smieszne uciekajace potowry zachowuja sie jak debile, a te niby super elity nacieraja twardo na gracza czasami skaczac w bok? gdzie ta moc?

2. Ten radar to tak na serio? Zawsze wiesz gdzie jest wrog i ci go zaznacza ?

mam pare pytan co do halo dam w spojlerze :

Opublikowano

Przeciez ta gra jeszcze nie wyszla. Graja w nia tylko piraci, wiec jak niby ktokolwiek ma Ci odpowiedziec. AI na poziomie legendarnym w Reachu deklasowal wszystko. Z wyzszej klasy convenantem mogles 20 minut pojedynek toczyc,jakbys gral online.

Ustawies sobie na normal/easy to nie dziwne ze wyzwanie zerowe.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sprzedaż konsol z ostatnich 10 tygodni. Jak widać PS3 dominuje i będzie tak jeszcze przez 3 lata.

HardwareHomeConsoles-74.png

Opublikowano

Przeciez ta gra jeszcze nie wyszla. Graja w nia tylko piraci, wiec jak niby ktokolwiek ma Ci odpowiedziec. AI na poziomie legendarnym w Reachu deklasowal wszystko. Z wyzszej klasy convenantem mogles 20 minut pojedynek toczyc,jakbys gral online.

Ustawies sobie na normal/easy to nie dziwne ze wyzwanie zerowe.

a) to nie ja gram.

b) ukonczylem juz 1h Halo 4 jak mendrek exy na ps3. Wiec chyba moge wypowiadac sie jako ekspert co nie?

co do ps3 ultra slim.

to ja go nawet na oczy nie widzialem.

Sklepy zawalone "starymi slimami" a tych nowych 0

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

xbox 360 > ps3 i nie fixujcie tego sonyboty

weź idź sprawdź czy cie nie ma na voice czacie, a jak jesteś to wsadź se mikrofon od head seta w du.pe i opowiedz jak było
Opublikowano

A po co dodawać na siłę coś co jest zbędne? Metro Last Light będzie bez multi, bo devsi wolą nie zaprzątać sobie głowy byle gównem i zrobić dobrą historię w singlu. I chwała im za to.

Po to, że gra z samych singlem po paru dniach ląduje na serwisie aukcyjnym, z czego dev/wydawca nie będzie miał kasy.

A gry z dobrym multi ludzie trzymają znacznie dłuzej i kupują DLC.

Niby tak, ale to tez marnotrawstwo czasu i pieniedzy samego deva. Polecam wywiad z reżyserem Spec Ops: The Line gdzie narzeka na T2, że wymusili na nich online. Koleś ma jaja.

http://www.theverge.com/gaming/2012/8/28/3269504/her-full-story-behind-spec-ops-the-line-williams-davis-pearsey-2kgames

(pod koniec)

Opublikowano

Nie przejmujcie się BoroBoro on jest zaprogramowany do wypowiadania paru Słów,zdań na krzyż:

-headset

-x(tu wstaw ile chcesz D)

-x360>>>ps3

-ps3-640p x360-720p HAHA XDDD

Opublikowano

W Halo będzie się przyjemnie pykać jak zawsze, ale nie rozumiem ochów achów, to tylko podbite parametry, żadna rewolucja. Dziś fajny materiał z Yakuzy wyszedł, polecam obczaić.

Opublikowano

Jak już mówisz, że popularność multi w jakiejś grze jest dowodem tego, że jest lepsze.. to najlepsze jest jednak w CoD.. nie w Halo.

Więc to nie tak, że mam tylko Uncharted.. więc w nie gram. Dla mnie (i jednak dla wielu innych osób) po prostu jest to świetne multi.., lepsze od... (twoim tokiem rozumowania) "najlepszego" multi, czyli tego w CoDzie. No (pipi).. przecież jakbym chciał to bym grał w CoD'a bo to multiplatforma i jest na PS3. Ale zrozum to, że wolę mutli w Uncharted.

Tak samo może być z Gearsami czy Halo... U2/3 ma swoje charakterystyczne elementy w multi (platformowe), których brak w konkurencji i dla niektórych to jest też jeden z decydującyh elementów.

Poza tym kilka razy już wspominasz o tym, że masz 2 konsole.. I co z tego? Nie zmienia to przecież oczywistego faktu, że jesteś fanbojem X'a. Big też niby ma 2 konsole i co? Chyba nikt nie powie, że nie jest to jeden z największych xbotów na tym forum?

To samo działa oczywiście w drugą stronę..

Edytowane przez Mendrek
Usunięcie obrazy usera

Opublikowano

Nie przejmujcie się BoroBoro on jest zaprogramowany do wypowiadania paru Słów,zdań na krzyż:

-headset

-x(tu wstaw ile chcesz D)

-x360>>>ps3

-ps3-640p x360-720p HAHA XDDD

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

hmm ale na ps3 są headsety, ba nawet ludzie je uzywaja wiec nie rozumiem twojego toku rozumowania.

Jak kradles wegiel nie uderzyles sie czasem o krawedz wagonu albo cos w tym stylu?

Opublikowano

A co do Halo 4, to przeglądam sobie coraz więcej materiałów i gra zaczyna mi się podobać. Jak już w końcu kupie X360, to własnie z tym tytułem. Pytanie tylko czy przed ograniem czwórki nie powinienem liznąć poprzedniczek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.