Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Piano Black to syf.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Zagrałbym w tę Forzę.

Opublikowano

Ja juz mam pre-ordera na limitke ( bez kierownicy ) jaram sie ta gra jak cholera ( a nie przepadam za wyscigami ) wyglada bosko i na dodatek dostane 20 autek ktore nie beda dostepne dla plebsu + te dwa cudenka od game.co.uk game_widget_ForzaHorizon.jpg

Dajcie mi ta gre juz teraz ><

Btw co w Forzach daja VIP Passy ?

Opublikowano

SLS AMG tylko dla preorderów? Posrało ich. Najlepsze auto świata w DLC :/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, że jak na głównej widzę, że SzczurekPB napisał ostatni post, to zakładam, że dał jakiś news?

Oj tak, Forza <ślini się>. Szkoda że nie ma nitro w tej grze <flies away>

Opublikowano

SLS AMG tylko dla preorderów? Posrało ich. Najlepsze auto świata w DLC :confused:

W ogóle w podstawowej wersji zabraknie paru fajnych samochodów gdy nie weźmie się preordera (P) i to najlepiej limitki (L) :
  • 2012 Aston Martin Virage (P)
  • 2011 Mercedes-Benz SLS AMG (P)
  • 2010 Ferrari 458 Italia (P)
  • 2010 Nissan 370Z (P)
  • 2010 Volkswagen Golf R (P)
  • 2012 Audi R8 GT Spyder (L)
  • 2012 Pagani Huayra (L)
  • 2011 Koenigsegg Agera (L)
  • 2011 Lamborghini Sesto Elemento (L)
  • 2011 RUF Rt 12 R (L)

Szkoda że nie ma nitro w tej grze <flies away>

I bardzo dobrze , Forza to nie NfS.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

BioShock Infinite's AI and combat leads both left for Microsoft this month

Sporo ostatnio transferów na wysokich szczeblach: z Epic do Irrational - z Irrational do Microsoftu / jak jakaś sztafeta.

Ciekawe do którego studia trafili, obstawiam MGS Vancouver. Mam nadzieję, że nie wpłynie to negatywnie na Infinite.

Źródło: https://twitter.com/supererogatory/status/256281600344596480

Opublikowano

No chyba wpłynie, bo 6 czołowych osób odeszło w ostatnim czasie. Ciekawe co tam się dzieje, że tak odchodzą.

PS. Czyli Sony i Microsoft zgarnęli po dwóch z Irrational (oczywiście transfery Sony były lepsze :P).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Microsoft jeszcze zgarnął wcześniej jednego z producentów.

Jakoś niedługo ma być trailer nowy do Infinite, tak?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No jakoś za 4-5 dni

Opublikowano

Ciekawi mnie to, czy spowodowane jest to naciskami 2K na to by wrzucić multiplayer, z którym Levine nie potrafi sobie poradzić. Za dużo ważnych osób odchodzi. Oby gra nie okazała się średniakiem, który nie sprostał oczekiwaniom.

Opublikowano

Może poczekajmy jeszcze te kilka dni do trailera. Ja nawet nie dopuszczam myśli, że gra może zawieść i liczę na killera z przedziału 9-10.

Opublikowano

nie potrafi czy nie chce robić? nie pamiętam dokładnie ale nie wydaje mi sie aby gry IG miały multi ... bio zniszczy klimatem!!

Opublikowano

nie potrafi czy nie chce robić? nie pamiętam dokładnie ale nie wydaje mi sie aby gry IG miały multi ... bio zniszczy klimatem!!

Oficjalnie nie ma żadnych informacji, anonimowo devsi mówią, że nie chcą, ale zostało to narzucone z góry i Levine nie ma kompletnie pojęcia jak wrzucić dobre multi do gry. A gówna nie chce wydawać, bo i tak priorytetem jest singiel.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

i ja go za to cenię, multi w bio 2 było na siłe totalnie (wiem że bio 2 to nie IG) Systemów z multi też sobie nie wyobrazam, są gry do których takich dodatków się nie wrzuca :)

Opublikowano

Pierwszy ściemniacz na forum w formie:

"Teraz już nie ma składek, a królestwo PLaystation nadal w formie, a poza tym lepiej przecież verbatimki wypalać, niż płacić 1/5 zawyżonej ceny.

Sorry, ale Polak to zaradna istota, więc wie co jest lepsze, a X360 to tylko dla tępych hamburgerów którzy spuszczają się na widok motocyklisty w kasku strzelającego do skrzatów."

Tępe hamburgery, które najwięcej kupują gier na PS3 :P

Opublikowano

Zresztą jak chyba na każdą platformę co nie ?
Opublikowano

Dobrze, ze on wspiera producentow kupujac gry na premiere.

Dobrze tez, ze typfon wysle mu rachunek na maila, bedzie wiedzial jak wyglada dowod zakupu.

Dla mnie najlepsze tez jest to, ze opłacając PSN Mendrek ma gry za FREE w ramach abonamentu.

TO ZUPEŁNIE COŚ INNEGO, niż opłacać Xbox Live i dostać za free grę free to play!

Opublikowano

Zresztą jak chyba na każdą platformę co nie ?

O to przecież chodzi.

Opublikowano

Jedyny ex PS3, który sprzedał się lepiej w Europie to chyba GT5.

nie.

Opublikowano

Dobrze, ze on wspiera producentow kupujac gry na premiere.

Dobrze tez, ze typfon wysle mu rachunek na maila, bedzie wiedzial jak wyglada dowod zakupu.

Dla mnie najlepsze tez jest to, ze opłacając PSN Mendrek ma gry za FREE w ramach abonamentu.

TO ZUPEŁNIE COŚ INNEGO, niż opłacać Xbox Live i dostać za free grę free to play!

No ja kupiłem BF3 na premierę, ty za to nie dość że próbowałeś okłamać ludzi że "ograłeś na PS3", to jeszcze w ogóle nie kupiłeś. Wspieram Sony swoim Plusem, bo wiem że im się to opłaca, tak samo jak mi. Opłaca się też producentom, skoro wydają w Plusie gry na premierę, albo całkiem świeże tytuły tam lądują.

Oh, gdzie pisałem że mam za free? Oczywiste że mam w ramach abonamentu to, co ty jako posiadacz X360 zobaczysz tyle co świnia niebo. Za to będziesz musiał płacić abonament za łaskę grania po sieci (co na każdej innej platformie jest za darmo), za youtube i przeglądarkę, a nawet za gry free to play. I może dostaniesz te swoje 2 % zniżki, ku.rwa jaka kpina ze strony MS-u, ale doceniam że są wstanie wmówić swoim klientom że są wyjątkowi, nawet pobierając praktycznie haracz.

Sorry, na PS3 jest po prostu normalnie - gry free to play są "free to play" a nie "free to play after pay", online jest zwyczajnie gratis, a abonament opcjonalny daje to co abonament dawać powinien - niczym w sieci komórkowej po prostu musi mocno wynagradzać konieczność cyklicznej opłaty, i to robi.

I pomyśleć, że są ludzie którzy tak oczywiste rzeczy kwestionują :confused: Ech, co ta zawiść z ludźmi robi :confused:

Opublikowano

A tym czasem, Sony powoli zaczyna ogarniać (Kaz na hirosa?)

RZM3J.jpg

Opublikowano

PAYPAL!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.