Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

nie było paypala na psn?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nie było. Dlatego widać, że po przejęciu sterów przez Kaza coś się wreszcie dzieje i Sony nadgania murzynów w kwestiach online. Ale do MS to jeszcze brakuje dużo. Niestety.

Opublikowano

A tym czasem, Sony powoli zaczyna ogarniać (Kaz na hirosa?)

RZM3J.jpg

Na polskim koncie nie działa :confused:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Podobno w Polsce jutro będzie wprowadzone.

Opublikowano

Napisałem do SCEP, zobaczymy czy czegoś się dowiem.

edytka: Na ten moment nie mają konkretnych informacji.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

No ja kupiłem BF3 na premierę, ty za to nie dość że próbowałeś okłamać ludzi że "ograłeś na PS3", to jeszcze w ogóle nie kupiłeś. rzeczy kwestionują :confused: Ech, co ta zawiść z ludźmi robi :confused:

Mendrek, reszty nawet nie bede czytal. Powtorze to po raz ostatni. Gralem w BF3 na PS3 i wybralem lepsza wersje, na Xboxa 360. Kupilem, ogralem, nie spodobalo mi sie, sprzedalem.

EOT.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oświadczenie

Otóż zostałem przekonany, że Playstation Plus to świetna usługa. To, że nie jestem jej targetem nie zmienia faktu, że jest to bardzo dobra opcja. Oczywiście dla graczy hardcorowych (mały odsetek graczy) Xbox Live jest o wiele lepszą alternatywą, ale dla całej reszty PS+ faktycznie wymiata. Dla tej reszty wszystkie zalety Xbox Live Gold są mało istotne, bo cross-chat ich nie interesuje, a online grają na tyle rzadko i okazyjnie, że PSN im wystarcza. Natomiast gry w ramach PS+ są na tyle atrakcyjne, że warto wykupić abonament. Skoro mówi mi to tyle osób (nie tylko z tego forum) zmusza mnie to na szersze spojrzenie na sprawę. A szersze spojrzenie jest takie, że ja jestem w ogromnej mniejszości i moje własne widzimisię nie może wpływać na fakty. A fakt jest taki, że PS+ jest bardzo dobre

koniec oświadczenia

Opublikowano

[***] kolejny ex po Mass Effect, który chciałem zagrać na X360, przechodzi też do PS3

Deadly Premonition: The Director's Cut.

Fuck. Yes. Szkoda że Blue Dragon wydało MS, może i to by kiedyś dali na PS3 <fap>

@down: tak, z dobrym frameratem, chrum.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

[***] kolejny ex po Mass Effect, który chciałem zagrać na X360, przechodzi też do PS3

Fuck. Yes. Szkoda że Blue Dragon wydało MS, może i to by kiedyś dali na PS3 <fap>

No wreszcie. To teraz jeszcze The Last Remnant ;)
Opublikowano

Blue Dragon jest fatalne. Po co Ci ta gra na PS3?

Opublikowano

Bo w czasach gdy byłem fanbojem X360, jeszcze przed premierą jarałem się tym tytułem. I tak mi pozostało :(

Opublikowano

Deadly Premonition tez chyba jest srednio slabe...

Opublikowano

Podobno bardzo klimatyczna gra, którą pogrążyło słabe wykonanie

Opublikowano

Dlatego wersja na PS3 ma być przebudowana, sterowanie od nowa i dodatkowe scenariusze. Może będzie wtedy more love i less hate.

Opublikowano

Deadly Premonition tez chyba jest srednio slabe...

Jedna z najśmieszniejszych gier jakie widziałem. Szkoda tylko, że w założeniach w ogóle śmieszna być nie miała.

Opublikowano

IGN dał tej grze 2/10.

A Destructoid 10/10,

has it really been 3 years since I first played an early version of DP? So happy for @swery65 that his vision will finally be fully realized

Heh, chyba te zmiany serio będą większe.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nom, wiadomo o tym od paru miesięcy.

Opublikowano

ale to bylo na ps3 chyba juz jakis czas, ale tylko w kkw

Opublikowano

ale teraz bedzie poprawiona wersja. I po angielsku, akurat w takiej grze fabuła jest wazna

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Akurat fabuła to najlepsza rzecz w tej grze i mimo iż grafa odpycha to ma ona u mnie 10/10 przez właśnie KLIMAT !! Klimat Twin Peaks !!

Opublikowano

Nowy ps store juz dostepny:

Wady:

Wolniejszy niz stary(start zajmuje +30sek)

Wywala sie

Kiedy maja zamiar dac opcje,dodawania rzeczy do kolejki przez net?

Zeby pobrac demo w starym sklepie wystarczyly 3 kroki(1.Kliknac w demo 2. Pobierz 3. Jeszcze raz Pobierz).Teraz ich jest 7!

Zabrali opcje pisania na klawiaturze bluetooth w sklepie.

Zalety:

Zadko tam wchodze,wiec nie bedzie mnie tak czesto denerwowal.

Nie wiem jak wy,ale ja juz nie moge sie doczekac jak Medrek bedzie bronil nowy update ps store.

http://www.youtube.com/watch?v=Ht2JUdoiL_c&feature=youtu.be

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

super sklep :)

no ale za DARMO!

Opublikowano

Ale dają to za DARMO, więc nie ma się co czepiać że zepsuli coś co nie do końca dobrze funkcjonowało. Widać polityka rozdawania gier za "darmo", przeszła też na rozdawanie za darmo pracy. Tak jak się spodziewałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.