Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Wyjatki potwierdzaja tylko regule.

Zreszta, jezeli nie lubisz skryptowanych akcji, ciaglej zadymy, to czego sie spodziewales po MW 3?

Ja tam wole takie 10 minut, niz wiejacy nuda scenariusz BF, czy Medal Of Honor.

Duzo osob tak ma, dlatego gra sie wciaz sprzedaje w milionach egzemplarzy.

Dokładnie za to samo uwielbiam COD. Ogromne natężenie oskrpytowanych akcji zupełnie mi nie przeszkadza, a podbija tylko widowiskowość i daje wrażenie, że coś się dookoła dzieje. Jak np wychodzimy po drabinie, a tu nad głową przelatują myśliwce i bombardują budynki w oddali. A to tylko jeden przykład, który nie angażuje samego gracza. Jedno jest pewne, odpalając kampanię wiem, że na 100% nie będę się nudził.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

Ściągnałem demo MW3 i tak mnie ta filmowość powaliła, że nawet go nie skończyłem.

A to ponoć była jedna z tych lepszych misji, oblężenie Wall Street. Ziew.

A trailer BO2 pojawił się miesiąc przed premierą bo chcieli odwrócić uwagę od Live Action trailera Halo 4, który będzie dzisiaj.

a wiadomo o której?

W nocy naszego czasu.

easye, ta intensywność i filmowość jest zwyczajnie nudna. Gdzie tu jakieś napięcie albo emocje jak wiesz że zaraz po raz 124 znowu coś wy(pipi)ie albo znowu gra weźmie od ciebie kamerę i ukaże śmigłowiec wbijający się w budynek etc etc etc

Jak widać nie tylko ja tak uważam, jak patrzę po znajomych na XBL to MW3 nie ma w ogóle w czołówce.

Nawet na PPE BO2 nie wzbudza zainteresowania, z resztą na forum też

2j1aan4.jpg

Opublikowano

e tam. Tobie sie po prostu nie podoba i tyle.

I po czym wnioskujesz ze zainteresowanie mniejsze na forum BO niz HALO ? Bo mniej stron jest w temacie ?

U mnie w MW3 nadal katuja, chociaz to chyba najslabsza odslona jezeli chodzi o multiplayer, za to jedna z najlepszych, jezeli chodzi o kooperacje i misje specjalne.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

No mnie już ten schemat ciągnący się od paru lat znudził. Scenariusz pisany przez retardów dla retardów również nie pomaga.

Tak samo jak i multi, którym każdy się zachwyca przed premierą, a miesiąc lub dwa po populacja graczy spada o połowę bo się okazuje że znowu coś zyebali w balansie/mapach/perkach etc

Opublikowano

ja rozumiem, ze bo2 może mieć ciekawą, wciągająca fabułę, ale nie odrzuca was, ze gra wygląda jak (pipi) a postacie poruszają się jak kłody drewna na wózkach inwalidzkich?

Opublikowano

Kazdy COD na trailerach wygladal slabo graficznie, jednak odpalajc juz sama gre nie przywiazywalem do tego uwagi. Ba przez to, ze obraz jest ostry jak zyleta na swoj sposob grafika mi sie podobala.

Co do animacji - ogladajac rozgrywke multi nie odnioslem takiego wraznenia.

Opublikowano

nie ma to jak trailer reklamy.

edit: no chyba że te prądy/pioruny zwiastują... infamous 3 ;o

edit2: albo postacie z All Star w live action, chrum

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kazdy COD na trailerach wygladal slabo graficznie, jednak odpalajc juz sama gre nie przywiazywalem do tego uwagi. Ba przez to, ze obraz jest ostry jak zyleta na swoj sposob grafika mi sie podobala.

Co do animacji - ogladajac rozgrywke multi nie odnioslem takiego wraznenia.

moze w Bo2 bedą lepiej sie poruszac te postacie, ale w mw3 jest to poziom quake2.

t

Opublikowano

W sensie animacji? No trzeba mieć wyobraźnię żeby w MW na animację narzekać :P

Opublikowano

nie ma to jak trailer reklamy.

edit: no chyba że te prądy/pioruny zwiastują... infamous 3 ;o

edit2: albo postacie z All Star w live action, chrum

To będzie reklama All-Stars.
Opublikowano

Dzisiaj nie ma przypadkiem konferencji CDP?

Chętnie się pośmieję z opowiadań o grach z których nie ma nawet screena :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie chodzi mi o sama animacje, Ale o sposob poruszania sie postaci.

dlaczego np nie mozna biegnac sprintem zmienic kierunku? Tylko postac sie zatrzymuje skreca i trzeba znow wdusic sprint?

Opublikowano

nie chodzi mi o sama animacje, Ale o sposob poruszania sie postaci.

dlaczego np nie mozna biegnac sprintem zmienic kierunku? Tylko postac sie zatrzymuje skreca i trzeba znow wdusic sprint?

W takim razie, mówisz o mechanice gry. Wyobraź sobie że w jakiejś grze można celnie strzelać biegnąc sprintem. Po 10 meczach okaże się że wszyscy na mapie non stop sprintują, strafe'ują na boki, jak im się stamina skończy to się chowaja za osłonke, a tak to radosna młócka. A co do COD = podejrzewam, że to ograniczenie jest po to, żeby utrudnić uciekanie.

Opublikowano

Dzisiaj nie ma przypadkiem konferencji CDP?

Chętnie się pośmieję z opowiadań o grach z których nie ma nawet screena :P

no od tych ich konferencji chyba nic nudniejszego nie ma, no ale polaczki będą sikały pod siebie cokolwiek pokażą.

tak, wiesiek 2 to bardzo średnia gra, gameplay jest strasznie słaby, totalne drewno i przereklamowany szajs na który tylko straciłem 50 zł.

//

btw. ewolucja grafiki w serii call of duty, w jednym screenie:

COD-HD.jpg

Opublikowano

Grami przełomowymi były: Doom, Quake, Tekken czy pierwszy Residen Evil.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

cdnfO.png

Super nazwa i wygląd loga. Obie rzeczy pachną latami 80tymi. Love it. Also, gra będzie sandboxem.

Opublikowano

Koncept świetny:

1600x1200_GIRL-CP77.jpg

cdnfO.png

Super nazwa i wygląd loga. Obie rzeczy pachną latami 80tymi. Love it. Also, gra będzie sandboxem.

Podbijam, jakbym cofnął się 20 lat i poczuł jeszcze raz zayebistość tego okresu :)

Opublikowano

wiadomo już jakie platformy docelowe?

Opublikowano

No raczej nie PS3, hie hie.

Pewnie next-geny + PC.

Opublikowano

2077 data rozpoczęcia wojny hameryki z chinolami w świecie fallout. Coincidence? I don't think so! ;)

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

A mnie ta gra nie wiem czemu zupełnie nie grzeje po zapowiedziach, czekam jednak na czwartego Deus Exa.

Opublikowano

Konfa nudna, gra taka sobie.Ale zalatuje mi okładką Ironów.

somewhere_in_time_2_ironmaidenwallpaper.com.jpg

Opublikowano

gra taka sobie.

To pokazali gameplay? Daj linka ;)

Opublikowano

Do poki beda wymyslac tego typu akcje, gra po prostu sie nie znudzi, a przeciez do tego co roku dostajemy dobry, arkadowy multiplayer!

No i przez takich jak ty dalej będą sobie w (pipi)a lecieć wypuszczając odgrzewanego kotleta co roku.Acti odemnie już przy MW 2 dostało karnego kutasa i żadnego Cod'a więcej nie kupię do puki nie zajdą w nim zmiany i nie chodzi mi tylko o oprawę :ph34r:

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.