Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

no koncept naprawde fajny mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie

co do COD'a to rzygac mi sie chce jak znow slysze te narzekania + koniecznie zmiana nazwy gry typu blak klops itd itp mega butthurt ;) do tego narzekanie na grafike, a graficznie w multi to black ops 2 niszczy moha, sorry mialem okazje sprawdzic te dwie gry i jednak wole miec obraz ostry jak zyleta + stale 60fps niz jakies (pipi) napedzane kulawym silnikiem frostbite 2 ktory na konsoli wyglada gorzej niz 7 letni silnik :) odnosine fabuly to w 99% grach jest mega zalosna i juz od jakiegos czasu ( w sumie to od zawsze :) ) cenie sobie bardziej fun z gry niz pseudo powazny scenariusz.

acha najlepsze sa osoby co narzekaja na skrypty a jaraja sie uncharted ;)

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

gra taka sobie.

To pokazali gameplay? Daj linka ;)

Inaczej - koncept taki sobie i na razie mnie nie kupuje nic z zapowiedzi ;)
Opublikowano

no koncept naprawde fajny mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie

co do COD'a to rzygac mi sie chce jak znow slysze te narzekania + koniecznie zmiana nazwy gry typu blak klops itd itp mega butthurt ;) do tego narzekanie na grafike, a graficznie w multi to black ops 2 niszczy moha, sorry mialem okazje sprawdzic te dwie gry i jednak wole miec obraz ostry jak zyleta + stale 60fps niz jakies (pipi) napedzane kulawym silnikiem frostbite 2 ktory na konsoli wyglada gorzej niz 7 letni silnik :) odnosine fabuly to w 99% grach jest mega zalosna i juz od jakiegos czasu ( w sumie to od zawsze :) ) cenie sobie bardziej fun z gry niz pseudo powazny scenariusz.

acha najlepsze sa osoby co narzekaja na skrypty a jaraja sie uncharted ;)

Akurat w black ops była bardzo fajna fabuła :)

Opublikowano
czy pisząc "Seria Uncharted jest przełomowa i wysoko oceniona", to nie mam racji?

No nie masz. Seria Uncharted przełomowa w żadnym wypadku nie jest. Ma świetny gameplay, fantastyczny klimat, fabułę, bohaterów. Ale przełomu tam nie ma ani grama

Pod względem narracji seria Uncharted jest jak najbardziej przełomowa. Spokojnie można poczuć się jakby ogladało się dobry film, tylko ta gra dała mi takie poczucie.

Opublikowano
czy pisząc "Seria Uncharted jest przełomowa i wysoko oceniona", to nie mam racji?

No nie masz. Seria Uncharted przełomowa w żadnym wypadku nie jest. Ma świetny gameplay, fantastyczny klimat, fabułę, bohaterów. Ale przełomu tam nie ma ani grama

tylko ta gra dała mi takie poczucie.

Zagraj w max Payne 3 to zmienisz zdanie. Tam to można mieć dopiero wrażenie że oglądamy świetny film akcji. Cut-sceny,przejścia między scenka a gameplayem to mistrzostwo swiata.

BTW

strzelanie w max Payne 3>>strzelanie w uncharted 2

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Albo w Call of Duty dowolne. Ewentualnie w Heavy Rain. Serio nie widziałeś innych filmowych gier?

Opublikowano

ja dalej stawiam wyżej Uncharted2 nad MP3 ale mimo wszystko nowe przygody Maxa są jak dla mnie bezkonkurencyjnie grą tego roku - po prostu kapitalna strzelanina tpp. I też uważam, że choć epickości do Uncharted sporo brakuje to sposób narracji i tych realtimowych cutscenek tworzy jeszcze większą iluzję uczestniczenia w filmogrze. MP3 jednak nie każdemu może przypaść do gustu w stylu rozgrywki - 10-12h prucia ołowiu nonstop...momentów gdy nikt do nas nie strzela i nie jest to cutscena na całą grę jest może z 5-6minut

Opublikowano

nowy pss jest tragiczny

Opublikowano

a mi się nowy ps store ZAJE.BIŚCIE podoba...poprawią szybkość i dodadzą parę zakładek i opcji sortowania i będzie git.

Opublikowano

Wizualnie też mi się podoba ale wolno działa.

Opublikowano

Zagraj w max Payne 3 to zmienisz zdanie. Tam to można mieć dopiero wrażenie że oglądamy świetny film akcji. Cut-sceny,przejścia między scenka a gameplayem to mistrzostwo swiata.

BTW

strzelanie w max Payne 3>>strzelanie w uncharted 2

Tylko to co MP3 pokazuje w zwolnionym tempie, tutaj za przykład niech posłuży np lot na ryj i ściąganie oprychów, w Uncharted jest podane w dynamicznych ujęciach, jak np zjazd na (pipi)e z jednoczesnym ostrzałem, czy ucieczka przed samochodem. Dla mnie Naughty Dog nadal w łączeniu scenek z gameplayem jest nr 1.

Opublikowano

Nie wypowiem się o specyficznych mechanizmach reżyserskich, bo nie mam przeszkolenia w tym temacie ale grając w Uncharted (1 i 2) miałem wrażenie jakbym grał trochę w ugrzeczniony film z Bondem. Fakt, że Drake się bardziej brudzi, poci i w ogóle jest bardziej ludzki (niczym Bondy z Craigiem), ale mimo wszystko jest coś takiego, że bohater prawie się zabił, został pobity, postrzelony, prawie spadł w przepaść cokolwiek, ale hihi haha rzuca żarcik i napieramy dalej. Taka cukierkowa i mało ludzka jest ta gra. Ja wiem, że hej przygodo i takie były założenia, dlatego nie uznaję tego za wadę, ale mimo wszystko wolałem sposób prowadzenia akcji w Maxie. Po prostu poważniejszy scenariusz, gdzie jest źle a później jeszcze gorzej, jakoś bardziej mi przypasował.

No i mimo wszystko dla mnie Uncharted prowadziło się jak grę. Świetną, lekką i przyjemną grę. Max z kolei momentami zahaczał prawie o film. Brudny, brutalny i przez to ludzki film akcji.

Opublikowano

No i mimo wszystko dla mnie Uncharted prowadziło się jak grę. Świetną, lekką i przyjemną grę. Max z kolei momentami zahaczał prawie o film. Brudny, brutalny i przez to ludzki film akcji.

I tutaj pojawia sie rozdroze, Uncharted to taka interaktywna wyprawa amatorow filmow Indiana Jones, z kolei Max Payne (mowa tutaj o 3 czesci) to takie polaczenie City of God i Man on Fire. Kazdy film jest genialny w swej kategorii, jednak nijak jest je porownac, bo to tylko i wylacznie kwestia gustu, lub tego na co kto ma w obecnej chwili ochote, podobnie moim zdaniem jest w tym przypadku, pisanie "MP>Unch" to czysta glupota. Gralem w kazda czesc obu serii i obie stawiam na jednym za(pipi)iscie wielkim podium obok siebie pod roznymi kategoriami.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Uncharted (3) przy Max Payne 3 jest jak film Disneya. Obie gry uważam za świetne, bo oba tytuły sprawiają masę frajdy. Max to seks, alkohol, drugi, przemoc, zdegenerowany zagubiony bohater a Uncharted to bardziej przygoda w filmowym stylu.

Opublikowano

Anczarted sranczarted. Tylko dla mnie to najbardziej przereklamowana i przehajpowana gra ten generacji?

Opublikowano

Anczarted sranczarted. Tylko dla mnie to najbardziej przereklamowana i przehajpowana gra ten generacji?

sporo tutaj osób nie ma nawet swojego zdania, dla nich numerem jeden jest to, czy dana gierka to ex, jaką ma średnią albo sprzedaż (ciągle tu czytam tego typu przepychanki). Takie pustaki to tylko kąsole kupują niestety, a potem kłócą się całymi dniami która zabawka ma więcej exów, jakby mało gier multiplatformowych było. Dziecinada w hui ale co zrobisz.

//

down@:

zacytuj jakikolwiek post w którym pisałem podobnie, a potem pieprz farmazony.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

sporo tutaj osób nie ma nawet swojego zdania, dla nich numerem jeden jest to, czy dana gierka to ex, jaką ma średnią albo sprzedaż (ciągle tu czytam tego typu przepychanki). Takie pustaki to tylko kąsole kupują niestety, a potem kłócą się całymi dniami która zabawka ma więcej exów, jakby mało gier multiplatformowych było. Dziecinada w hui ale co zrobisz.

zanim bawiłeś się w steama sam się tak zachowywałeś [*]

Opublikowano

MP3 ma jeszcze jedną niezaprzeczalną przewagę nad innymi strzelankami tej generacji - zniszczalne otoczenie i euphorie - to jak w tej grze wyglądają strzelaniny w biurach czy innych zamkniętych lokacjach z masą przedmiotów to po prostu MASAKRA

Opublikowano

Kurde, tak tu zachwalacie tego Maxa, że naszła mnie ochota ^_^ W sumie gierka droga nie jest, a postrzelałbym sobie
Opublikowano

Jak chcesz sobie postrzelać, to lepszej gry w tym roku nie było.

Opublikowano

Kurde, tak tu zachwalacie tego Maxa, że naszła mnie ochota ^_^ W sumie gierka droga nie jest, a postrzelałbym sobie

Muve właśnie sprzedaje Maxa 3 po 70 zł z darmowym kurierem jakby co :P

Opublikowano

gdzie, co, jak? :o Co to ku.rwa to muve xD

http://sklep.muve.pl...o-w-ten-weekend

EDYTA: LOL, już za 80 XD Miałem fart :)

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.