Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Jak chcesz sobie postrzelać, to lepszej gry nigdy nie było.

Poprawione.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jak chcesz sobie postrzelać, to lepszej gry nigdy nie było.

Poprawione.

Grałeś?

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Oczywiscie, ze grałem.

Pod wzgledem fizyki i miodnosci z zabijania MP3 miazdzy kazda strzelanke.

Opublikowano

Ja bym aż tak daleko w porównania nie szedł i jednak rozdzielił strzelanki fpp od tpp. Miodnych strzelanek z oczu bohatera w historii branży było dość sporo.

Opublikowano

Spoko - ja się tylko odniosłem do tego stwierdzenia: że jak ktoś chce sobie postrzelać to lepszej gry nie było (w tym roku imo).

Nic nie porównuję ;)

Opublikowano

Z innej beczki...PS PLUS jest naprawdę genialny...dzięki niemu miałem okazję przetestować przed premierą betę DUST514 i już wiem czemu ta gra będzie za darmo....wczoraj miałem okazję przetestować koljeny hit końca roku czyli All-Star Battle Royale...jeśli gra będzie kosztować do 30zł to może rozważę zakup w przeciwnym razie...aż zacytuję siebie z wczoraj sprzed tv "oni(w sensie twórcy - dopisek własny) są chyba pier.dolnięci"

Opublikowano
wczoraj miałem okazję przetestować koljeny hit końca roku czyli All-Star Battle Royale...jeśli gra będzie kosztować do 30zł to może rozważę zakup w przeciwnym razie...aż zacytuję siebie z wczoraj sprzed tv "oni(w sensie twórcy - dopisek własny) są chyba pier.dolnięci"

A ile grałeś?

Opublikowano

z 30-40min i uważam, że aż za dużo temu tytułowi poświęciłem

Opublikowano

nie wiem no, jak się zczai zasady to są wielkie emocje, ale dobra, może Ci nie pasować :P

Opublikowano

ale weź choćby walcz np z czterema Kratosami...rozróżnienie którą postacią sterujesz jest praktycznie niemożliwe, do tego plansze malutkie i oprawa graficzna jak z jakiejś niskobudżetówki

Opublikowano

Beka z tej gry bo wiadomo, że każdy będzie Kratosem biegał.

Opublikowano

No wg mnie grafika w All Stars jest bardzo ładna, ogromny progres w porównaniu do pierwszych filmików.

Za to Dust to faktycznie słabiak, chociaż jakiś klimat jest.

edit: kad, nieprawda, akurat są mocniejsi jak koleś z Killzone

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Chyba Sir Danem, nooby będą grały Kratosem.

A Dust 514 jest kałem totalnym. Betę mam od lutego i w tym się nic nie zmienia, a jest już prawie listopad.

Opublikowano

No w Dust 514 mega stagnacja, nie wiem co oni sobie myślą. W ogóle pomysł szlachetny, ale nie wróżę sukcesu - Eve Online to potężna machina, niemalże gra-państwo, i nagle mają wynajmować jakąś garstkę randomów z konsoli? Nigga, please.

Co do Battle Royale, brakuje tej bajkowości i zjawiskowości ze Smash Bros. , ale to chyba ze względu na obecność postaci z poważnych tytułów. Muszą poprawić hud, dodać bliższą kamerę i nieco bardziej wyróżnić postacie na tle. Ogółem gra jest takim trochę ubogim SSB, ale i tak wizja wzajemnego wymiatania się tyloma znanymi postaciami kusi. Na pewno warto rozpatrzyć jako party game.

Figaro - też myślałem, że Radec jest lepszy, ale wystarczy że uweźmie się na ciebie jeden Kratos i zapomnij o bezpiecznym usuwaniu z dystansu. Za to Fat Princess to padaka :/ Teraz gram Sweet Toothem i ogólnie nie jest źle - miny plus shotgun robią zadymę ;)

Opublikowano

:rofl2:
Opublikowano

Figaro - też myślałem, że Radec jest lepszy, ale wystarczy że uweźmie się na ciebie jeden Kratos i zapomnij o bezpiecznym usuwaniu z dystansu. Za to Fat Princess to padaka :confused: Teraz gram Sweet Toothem i ogólnie nie jest źle - miny plus shotgun robią zadymę ;)

Tak, ale 3 level Radeca to istny mayhem i dosyć łatwo go nim zdobyć, ten celownik jest zabójczy ;] kratosem każdy będzie grać na początku do czasu, aż się skapną, że dostają w doopę grając tym łysolem.

PS. ponoć szybkość nowego PS Store się ulepszyła

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ehh

Kolejny idiotyczny ruch Nintendo - czat głosowy w Wii U tylko z firmowym headsetem

Absurd goni absurd. Ostatnio Nintendo straciło u nas kilka punktów nieprzemyślaną akcją reklamową "Nie jestem graczem", a teraz samych graczy traktuje mało poważnie biorąc przykład z Apple i ich zamkniętego na wszystko systemu.

Tym razem dowiadujemy się, że czat głosowy w grach na Wii U obsługiwany będzie tylko w momencie, gdy do dotykowego kontrolera podpięty będzie licencjonowany headset. Dlaczego to takie absurdalne? Z kilku powodów, a już pominę to, że licencje na tworzenie sprzętu obsługującego czat dostali na razie jedynie Mad Catz i Turtle Beach.

Głupotą jest to, że zestaw należy podpiąć do dotykowego pada, nawet jeżeli akurat go nie wykorzystujemy i gramy na Pro Controllerze. "Zwyczajny" pad do Wii U nie posiada bowiem gniazda na słuchawki. Absurd numer 2 - tabletopodobny Game Pad ma już wbudowany mikrofon. Po kiego więc grzyba trzeba dopinać do niego kolejny?

Oj Nintendo, Nintendo. Grabicie sobie.

Dodam tylko, że obecnie lista gier, w których potwierdzono możliwość głosowej komunikacji obejmuje następujące tytuły: Assassin's Creed 3, Call of Duty: Black Ops 2 i Mass Effect 3. Nie wygląda to bogato.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/42/kolejny-idiotyczny-ruch-nintendo-czat-glosowy-w-wii-u-tylko-z-firmowym-headsetem

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

No to już wiadomo że Boro postawi krzyżyk na nową konsole Big N bo nie będzie mógł z randomami poskrzeczeć do HS co nie ? :cray: . Dla mnie nie jest to jakiś szczególnie wielki minus zwłaszcza że WiiU traktuję jako konsole uzupełniającą a nie podstawową. I tak jest postęp jeśli chodzi o usługi sieciowe oferowane przez Big N...

Opublikowano

już to widzę jak ktoś kupuje konsolę Nintendo, byle tylko popykać z innymi fanami Super Mario w nowe Call of Duty. :rolleyes:

Opublikowano

Zaklinanie rzeczywistości przez hejterów Nintendo jest zabawne nawet ^_^

Opublikowano

Zaklinanie rzeczywistości przez hejterów Nintendo jest zabawne nawet ^_^

Sam się momentami zastanawiam co im Big N przeszkadza w końcu idą własną drogą. No ale nie którzy muszą postękać tak dla zasady by żyło im się lżej :whistling:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A co za problem z tymi HS? Do Xa też nie podłączysz każdego HS, do PS3 tak, ale jak komuś zależy na dobrej jakości, to i tak kupuje licencjonowany/drogi produkt. W swoim czasie jedynym sensownym HS do PS3 był HS od SONY. Teraz wybór jest spory, ale jak człowiek pyta (podczas gry B3) o dobry HS, to padają zwykle kwoty rzędu 200-300 zł.

Korzystanie z mikrofonu wbudowanego w pada jako HS, to kiepski pomysł, chyba że ten mic jest bardzo czuły i wytłumia dźwięki z zewnątrz,a w to wątpię.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jakość porozumiewania to kwestia usługi, a nie HS :P Pewnie z 95% ludzi na X360 używa tego podstawowego za 30 zł i wszyscy wszystkich rozumieją. Jakiś drogi HS to się kupuje dla wygody itp.

Opublikowano

No ale ja pisałem to w kontekście PS3, to może tam nadrabia się słabą jakość PSN jakością HS ;). Właśnie na X360, na tych dziadowskich, tandetnych słuchaweczkach z których się wszyscy posiadacze PS3 naśmiewają, jakość komunikacji jest tak 2-3 razy lepsza niż na HS od SONY za 100 zł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.