Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
Placenie 100zl rocznie za Golda jest chu.jowe ale nic sie na to nie poradzi jak chce sie grac w Halo i Gearsy po sieci (tylko w te dwie serie gram online, za smiesznego BFa czy Killzone w zyciu bym nie placil) a to ze dziala dzieki temu lepiej niz online na PS3 to juz tylko problem sonoklapow.
Nigdy nie rozumiałem tego "działa lepiej". Czy jest to powód dla którego mam wyrzucać pieniądze w błoto? Na PC multiplayer jest stabilny jak skała a na dodatek nie ma czegoś takiego jak "zamykanie serwerów" i płacz, że nie można sobie pograć w to czy tamto. Na PC w 13 lat po premierze ludzie dalej tłuką w UT, ba ludzie dalej grają w Q1.

Nie mówię, że multi na x360 jest zły ale postaw się na moim miejscu - konsolę odpalam od święta, w Saturnie moją uwagę przykuł jakiś tytuł (dajmy na to Gearsy), płacę za grę full-price i nagle moja konsola woła "hola, hola. kupiłeś gierkę za 200pln i chciałbyś zagrać w multi? dawaj stówę".

edit:

Powinni to rozwiązać w ten sposób, że silver mają dostępną infrastrukturę multi na poziomie tej z PS3 natomiast gold dostaje wszystkie udogodnienia dla "hardkorowych graczy" czyli komunikacja głosowa, serwery z lepszą przepustowością etc.

Chociaż wtedy to nie wiem czy ludzie by kupowali golda.

Edytowane przez greah

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

PS3-logo.png224,679 X360-logo.png155,428

Co tak słabo X360??? :?

Opublikowano

no właśnie nie wiem co tak słabo

Opublikowano

może Don wie coś na ten temat ;)

Opublikowano
Placenie 100zl rocznie za Golda jest chu.jowe ale nic sie na to nie poradzi jak chce sie grac w Halo i Gearsy po sieci (tylko w te dwie serie gram online, za smiesznego BFa czy Killzone w zyciu bym nie placil) a to ze dziala dzieki temu lepiej niz online na PS3 to juz tylko problem sonoklapow.
Nigdy nie rozumiałem tego "działa lepiej". Czy jest to powód dla którego mam wyrzucać pieniądze w błoto? Na PC multiplayer jest stabilny jak skała a na dodatek nie ma czegoś takiego jak "zamykanie serwerów" i płacz, że nie można sobie pograć w to czy tamto. Na PC w 13 lat po premierze ludzie dalej tłuką w UT, ba ludzie dalej grają w Q1.

Nie mówię, że multi na x360 jest zły ale postaw się na moim miejscu - konsolę odpalam od święta, w Saturnie moją uwagę przykuł jakiś tytuł (dajmy na to Gearsy), płacę za grę full-price i nagle moja konsola woła "hola, hola. kupiłeś gierkę za 200pln i chciałbyś zagrać w multi? dawaj stówę".

edit:

Powinni to rozwiązać w ten sposób, że silver mają dostępną infrastrukturę multi na poziomie tej z PS3 natomiast gold dostaje wszystkie udogodnienia dla "hardkorowych graczy" czyli komunikacja głosowa, serwery z lepszą przepustowością etc.

Chociaż wtedy to nie wiem czy ludzie by kupowali golda.

Dlatego napisalem, ze placenie za multi to chu.jowizna. Na moje nieszczescie Halosy i Gearsy maja genialne multi wiec bede placic, no chyba ze obie serie bede sie rownolegle pokazywaly na PC (60FPS i odplywam), w takim przypadku leje na X'a, bo dla mnie licza sie gry a nie sprzet (pozdro dla dekli od gejstejszyn).

Opublikowano

zaraz sie dowiesz, ze:

a) ta strona klamie bo tak naprawde to zakamuflowana agentura sony.

b) ludzie wiedzą ze nadchodzi mocarny xbox8 i dlatego czekają

Opublikowano

A ty co ? Czekasz jak ktos ci przyklasnie ? Kolejny post w tym samym tonie LOL

Opublikowano

zaraz sie dowiesz, ze:

a) ta strona klamie bo tak naprawde to zakamuflowana agentura sony.

b) ludzie wiedzą ze nadchodzi mocarny xbox8 i dlatego czekają

Wyszedł super slim więc stare wersje PS3 trochę potaniały. Dodatkowo wyszła Fifa 13 i Resident Evil 6, gry które kojarzone są z playstation bardziej niż z x360.

Opublikowano

Ja czekam, aż Microsoft wymyśli na następnej generacji oprócz płatnego Silvera jakiegoś darmowego Bronze'a na którym będzie można odpalić konsole i pobuszować w menusach.

Opublikowano

widownia z dykty w gt5 faktycznie jest lepsza

Opublikowano

photo30ya0o.jpeg

Odwrót?? o_0 Fail Xbooo!

Marit Bjorgen ze swoim chłopakiem

Opublikowano

Ale przynajmniej nie jest odwrót?

Widać sytuacja z PS3 jest podobna jak z PSP, które zaczęło sprzedawać się w momencie kiedy SONY olało tą platformę, więc nie jestem pewien czy to dobry znak.

Opublikowano

Spotkanie na szczycie:

EA kupuje steam oraz Gabe ma wyciagniete 3 palce wiec to zapowiedz Half Life 3!

riccitiello_newell.jpg

Opublikowano

Ale przynajmniej nie jest odwrót?

Widać sytuacja z PS3 jest podobna jak z PSP, które zaczęło sprzedawać się w momencie kiedy SONY olało tą platformę, więc nie jestem pewien czy to dobry znak.

Ponad 67 milionów ( Vgchartz ) i ty to nazywasz, że dopiero teraz zaczął się sprzedawać ? I jakie olewanie ? Ten rok wyszedł jaki wyszedł, ale dalej w zanadrzu mają sporo hitów do wydania. Niby wydali ( wydadzą ) kilka ciekawych tytułów, Starhawk, Little Big Planet Karting, All Stars, ale nie okazały się hitami po prostu, a PS3 wspierają jak mogą, to świadczy chociaż PS+, który jest super opcją i bardzo opłacalną.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

no $ony olało HC graczy i exy ale mają PS+ więc jest dobrze, aha.

H4 to najlepiej wyglądająca gra na konsolach ^_^ kto widział pierwsze kilkanaście minut z drugiej misji ten wie. Halo w końcu miażdży graficznie a nie wygląda biednie jak H3/ODST w dniu premiery, HR było już bardzo ładne ale dopiero H4 wygląda jak powinno.

Jeszcze kilkanaście dni do premiery najlepszego FPSa tej generacji i ostatniego dużego exa na konsolach :)

Opublikowano

Może w tym roku nie ma exow HC na ps3(Starhawk to crap BTW) ale są za to pełno dobrych multiplatform,Dishonored,AC3,Max Payne 3,Mass Effect 3,Hitman,Far Cry 3, Borderlands 2 ,Nowy Burnout i wiele innych. Nie samymi exami człowiek żyje

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

W przyszlym roku bedzie podobnie.

widownia z dykty w gt5 faktycznie jest lepsza

W GT nie ma za wielu ladniejszych rzeczy niz w Forzy, na bank nie jest to publika, trasy, itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ big

Weź nie pisz mi takich rzeczy bo mało co nie zaplułem TV ze śmiechu :turned:

Dlatego napisalem, ze placenie za multi to chu.jowizna. Na moje nieszczescie Halosy i Gearsy maja genialne multi wiec bede placic, no chyba ze obie serie bede sie rownolegle pokazywaly na PC (60FPS i odplywam), w takim przypadku leje na X'a, bo dla mnie licza sie gry a nie sprzet (pozdro dla dekli od gejstejszyn).

Yhm... Ale ostatnie zdanie idealnie pokazuje, kto jest deklem od "gejboxa"?

Xbociarnia naprawdę musi mieć jakieś kompleksy skoro ciągle wymyśla jakieś nowe określenia na PS3 czy ich właścicieli (fanbojów i tych normalnych).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Może w tym roku nie ma exow HC na ps3(Starhawk to crap BTW) ale są za to pełno dobrych multiplatform,Dishonored,AC3,Max Payne 3,Mass Effect 3,Hitman,Far Cry 3, Borderlands 2 ,Nowy Burnout i wiele innych. Nie samymi exami człowiek żyje

co nie zmienia faktu że $ony olało HC graczy i exy.

jaki nowy burnout ?

Opublikowano

He?

The Last of Us,God of War,Beyond,Until Dawn,Rain,Puppetter

@Daddy

No jak to wychodzi 1 listopada tylko pod nazwa NFS:MW

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

uja, z tego taki nowy burnout jak z gt5 symulacja.

Opublikowano

He?

The Last of Us,God of War,Beyond,Until Dawn,Rain,Puppetter

@Daddy

No jak to wychodzi 1 listopada tylko pod nazwa NFS:MW

I masa super multiplatform. Teraz rozumiesz ironie?

Opublikowano

kto widział pierwsze kilkanaście minut z drugiej misji ten wie. Halo w końcu miażdży graficznie a nie wygląda biednie jak H3/ODST w dniu premiery, HR było już bardzo ładne ale dopiero H4 wygląda jak powinno.

masz na mysli :

jak są na powierzchni planety i jezdzi sie warthogiem?

przeciez to tunel jakich malo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.