Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

nie pamiętam aby Microsoft wydał naparzankę ze szmacianką :) no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)

nie uważasz że sony które katruję swoją konsolę z funkcjonalności robi Cię bez mydła?

Zadam Tobie pytanie wprost. Na prawdę jesteś na tyle bezczelny, że próbujesz porównywać ilość i jakość gier ekskluzywnych na PS3 z tymi na Xbox 360? Jeżeli tak to albo jesteś ślepy, albo udajesz głupiego. Funkcjonalność? A jaką lepszą ma Xbox 360 względem PS3? Dla mnie dużo bardziej funkcjonalną w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu ma PS3.

to Ci odpisałem że nie pamiętam aby MS wydawał gierkę o naparzaniu się szmacianych kukiełek i tłustych bab, masz info proszę podziel się z ogółem :)

jesteś taki bezczelny czy udajesz głupiego że nie pamiętasz o wstecznej kompatybilności czy linuxie które to sony zabrało graczom, lunuxa zabrali pomimo iż ludzie za niego zapłacili

Dla mnie dużo bardziej funkcjonalną w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu ma PS3.

tego to nie skomentuję bo nie wiem o co chodzi w zadniu :(

Edytowane przez typfon

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

nie pamiętam aby Microsoft wydał naparzankę ze szmacianką :) no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)

nie uważasz że sony które katruję swoją konsolę z funkcjonalności robi Cię bez mydła?

Zadam Tobie pytanie wprost. Na prawdę jesteś na tyle bezczelny, że próbujesz porównywać ilość i jakość gier ekskluzywnych na PS3 z tymi na Xbox 360? Jeżeli tak to albo jesteś ślepy, albo udajesz głupiego. Funkcjonalność? A jaką lepszą ma Xbox 360 względem PS3? Dla mnie dużo bardziej funkcjonalną w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu ma PS3.

to Ci odpisałem że nie pamiętam aby MS wydawał gierkę o naparzaniu się szmacianych kukiełek i tłustych bab, masz info proszę podziel się z ogółem :)

jesteś taki bezczelny czy udajesz głupiego że nie pamiętasz o wstecznej kompatybilności czy linuxie które to sony zabrało graczom, lunuxa zabrali pomimo iż ludzie za niego zapłacili

Dla mnie dużo bardziej funkcjonalną w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu ma PS3.

Bo dla mnie słowo "funkcjonalność konsoli" jest szerokim pojęciem :) Przyczepiłeś się jak rzep psiego ogona gry "szmacianki" doskonale wiedząc, że na PS3 to jeden z wielu exów. Tak zabrali Linuxa i popełnili błąd. Wsteczna kompatybilność? Masz ją z PSX'em :)

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Sorry, że się wtrącę w waszą porywającą dyskusję, ale w jakim sensie czyni to M$ lepszym od Nintendo i Sony, którzy taką grę wydali/wydadzą?

Opublikowano

Sorry, że się wtrącę w waszą porywającą dyskusję, ale w jakim sensie czyni to M$ lepszym od Nintendo i Sony, którzy taką grę wydali/wydadzą?

a gdzie ja napisałem że czyni to MS lepszym od $ony czy Nintendo? :)

Bo dla mnie słowo "funkcjonalność konsoli" jest szerokim pojęciem :) Przyczepiłeś się jak rzep psiego ogona gry "szmacianki" doskonale wiedząc, że na PS3 to jeden z wielu exów. Tak zabrali Linuxa i popełnili błąd. Wsteczna kompatybilność? Masz ją z PSX'em :)

ale nie mam z PS2!!!!!! FAIL!!!!

Opublikowano

Typfon, olej tego gimba bo to sensu nie ma.

tutaj mam "extra" news:

Gry EA na Wii U będą wymagały Origin

Aferę szpiegowską z Origin już przerabialiśmy, gdy okazało się, że platforma ta rzekomo może zbierać informacje nie tylko o uruchomionych grach EA, ale także produkcjach innych firm, a także reszcie oprogramowania. Sprawa szybko ucichła, bo EA oświadczyło, że żadnych informacji spoza systemu Origin nie ma zamiaru zbierać. Jakiś niesmak jednak u wielu graczy pozostał.

EA ma jednak nadzieję, że nie będą to osoby, które planują zacząć zabawę z Wii U, bowiem gry Elektroników na tej platformie także będą wymagały posiadania konta w Origin. Wraca też temat zbierania informacji. W oficjalnym dokumencie EA można wyczytać, że Origin na Wii U zbierać będzie informacje z Mii, twój adres e-mail, Nintendo Network ID, listę znajomych, kraj pochodzenia, język i datę urodzin. Wszystko, tylko nie numery kart.

http://gamezilla.kom...wymagaly-origin

Opublikowano

Na ps360 gry EA też wymagaja Origina(FIFA,BF,ME3,MOH) więc to mogło być do przewidzenia

Opublikowano

serio? kurde, nie wiem bo nie kupuje ich gównianych gier... no ok, mam jedynie BF3 i nie przypominam sobie żeby było to tam potrzebne.

Opublikowano

Nie? To czemu po uruchomieniu FIFY 13 było trzeba podać email i hasło do Origina?

Opublikowano

od ME2 nie kupiłem żadnej gry od EA ... EA to RAK KIERVA

aaa nie wróć kupiłem bulleta

Opublikowano

wqrwia mnie to jak gry same zakładają sobie konta na jakiś orginach czy ubi coś tam coś

a poźniej zdziwara jak są włamy

Opublikowano

Propo EA to dopiero dzisiaj/jutro będą pojawiać się recenzje MoHa, bo EA bało się wysyłać kopie recenzenckie przed premierą xD

Przelewow EA nie zdarzylo zrobić więc dlatego xD

Opublikowano

lol aż dam +

Opublikowano

Propo EA to dopiero dzisiaj/jutro będą pojawiać się recenzje MoHa, bo EA bało się wysyłać kopie recenzenckie przed premierą xD

Obczajcie jeszcze to:

Medal of Honor: Warfighter - światowa premiera z paradą błędów i niedoróbek

Wielkie zdziwienie i rozczarowanie przeżyli gracze, którzy kupili już nowe Medal of Honor, bo okazało się, że długo wyczekiwany tytuł od EA jest paradą błędów maści wszelakiej. Od problemów z dołączeniem do gry wieloosobowej (można było np. dołączyć do gry, która wymaga zaproszenia, nie mając takowego), przez problemy z trybem dla pojedynczego gracza (zdarzało się, że nasza postać przestawała reagować na działania kontrolerów), aż po opcje graficzne (ucięte napisy, znikający HUD) i dźwiękowe (czat głosowy jednej drużyny był słyszany przez przeciwników).

Patch dodaje łącznie ponad 100 poprawek, które dopiero umożliwiają w miarę spokojną grę. Patch ten jest więc wysoko rekomendowany dla graczy na każdej platformie i nie zdziwcie się, gdy po odpaleniu gry w domu Origin zacznie dociągać kolejne gigabajty danych. To dla waszego dobra. Bo terminy goniły i nie dało się zrobić dobrej gry od razu.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/43/medal-of-honor-warfighter-swiatowa-premiera-z-parada-bledow-i-niedorobek

nie no, ta gra to będzie chyba większy fail niż BattleBug 3.

Opublikowano

Jak widać nadchodzace premiery Black OPS 2 i Halo 4 negatywnie odbiły się na wykończeniu gry.

Opublikowano

Pamiętam, że poprzedniego MoH'a nawet ja przeszedłem w 5h. Jeśli to się powtórzy, to LOLZOR :P

Opublikowano

na jakim poziomie trudnosci?

Opublikowano

Pamiętam, że poprzedniego MoH'a nawet ja przeszedłem w 5h. Jeśli to się powtórzy, to LOLZOR :P

W poprzednim MoH Danger Close robiło tylko singla i był krótki. Teraz robią też multi, więc można było się spodziewać, że będzie nawet krócej niż poprzednio :P

Opublikowano

na jakim poziomie trudnosci?

Nie pamiętam ile było, ale jeśli były 3, to na drugim, a jesli 4 to na trzecim. Zawsze stosuję ten sam schemat.

Opublikowano

Typfon, olej tego gimba bo to sensu nie ma.

tutaj mam "extra" news:

Gry EA na Wii U będą wymagały Origin

Aferę szpiegowską z Origin już przerabialiśmy, gdy okazało się, że platforma ta rzekomo może zbierać informacje nie tylko o uruchomionych grach EA, ale także produkcjach innych firm, a także reszcie oprogramowania. Sprawa szybko ucichła, bo EA oświadczyło, że żadnych informacji spoza systemu Origin nie ma zamiaru zbierać. Jakiś niesmak jednak u wielu graczy pozostał.

EA ma jednak nadzieję, że nie będą to osoby, które planują zacząć zabawę z Wii U, bowiem gry Elektroników na tej platformie także będą wymagały posiadania konta w Origin. Wraca też temat zbierania informacji. W oficjalnym dokumencie EA można wyczytać, że Origin na Wii U zbierać będzie informacje z Mii, twój adres e-mail, Nintendo Network ID, listę znajomych, kraj pochodzenia, język i datę urodzin. Wszystko, tylko nie numery kart.

http://gamezilla.kom...wymagaly-origin

Nigdy nie miałeś argumentów stad twoje standardowe teksty w stylu gimbus etc. Zwykły hejter z ciebie, który w każdym swoim poście pisze te same bzdury.

Opublikowano

zaraz mnie zjedzą ale GTA było sztucznie wyhajpowane [;

Twórcy serii GTA Dave Jones i Mike Dailly ujawnili prawdę o działaniach Maxa Clifforda, nazywanego guru PR-u. Który zajmował się w tamtych czasach reklamą ich gry.

cytat

Max Clifford sprawił, że to wszystko się stało. On zaprojektował cały ten wrzask.

Mike Dailly, Rockstar

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Dobra panowie od dawna nie kupowałem gry Ubi na konsole (ostatnia to bodajże NMH 2) a po informacji o wciskaniu przez EA Origin gdzie się tylko da (zresztą (pipi) pomysł) wolę zapytać.Gry od Ubi na konsolach korzystają z Uplay (rozważam zakup FC 3) ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Korzystaja,przynajmniej AC:R korzystal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.