Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedaż wg. Ciebie jest wyznacznikiem jakości? Oj, Mazzeo się obrazi, jak znowu wspomnimy o sprzedaży CoD...

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

nie ale jest wyznacznikiem tego ile osób zrozumiało ten "fenomen" - więc wolę się sugerowac w tym przypadku słupkiem sprzedarzy niż forumkiem PPE ^_^

cytat Mendrka ze statusów:

Jeśli Sony jest złodziejem, to raczej Robin Hoodem.

MS w tym zestawieniu to raczej taki typowy "Parówa" z polskiego gangu

podsumujmy - Sony ma shakowaną konsolę Robin Hood - piractwo jest spoko i ok fajnie że firma robi to dla graczy :)

MS ma schakowaną kosolę - no s*urwysyny złodzieje!!!

1347219951247.jpg

Edytowane przez typfon

Opublikowano
  • Autor

Nie, pisałem w kontekście samego Halo.

Zamiast robić prywatne wycieczki w stylu sucho-xbockim, lepiej zajrzyj w temat:

http://www.psxextrem...e__hl__fenomeny

I zobacz sobie jak wielu ludzi wpisuje tam "Halo".

Trzy pierwsze posty i trzy razy Half-life, jak można coś takiego traktować poważnie?

Albo jak na drugiej stronie widzę jak znany wszem i wobec placek pisze coś takiego

Halo - naciągana fabuła

To kur.wa odpadam ;D

Ja też nie rozumiem kompletnie fenomenu jrpgów, tego całego klimatu wokół tych gier etc ale to nie deprecjonuje ich znaczenia dla niektórych.

Opublikowano

nie ale jest wyznacznikiem tego ile osób zrozumiało ten "fenomen" - więc wolę się sugerowac w tym przypadku słupkiem sprzedarzy niż forumkiem PPE ^_^

Raczej jest źródłem nie rozumienia tego fenomenu stricte. Bo to samo o CoD-dzie można powiedzieć. W zasadzie obie te gry akurat to łączy.

Natomiast podałem linka do tematu, po to by Mazzeo zrozumiał to co miałem na myśli, bo chyba założył a priori że Halo = miłość graczy...

Opublikowano

ciekawe co Mendrek mysli o fabule w KZ :)

Raczej jest źródłem nie rozumienia tego fenomenu stricte. Bo to samo o CoD-dzie można powiedzieć. W zasadzie obie te gry akurat to łączy.

Natomiast podałem linka do tematu, po to by Mazzeo zrozumiał to co miałem na myśli, bo chyba założył a priori że Halo = miłość graczy...

Ty się czasem czytesz? co jest źródłem nie zroumienia fenomeny sprzedaż?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Halo - naciągana fabuła

To kur.wa odpadam ;D

Leżę i kwiczę XD

Opublikowano

Heh gimbusy z ppe obsmarowały mnie za stwierdzenie że GTA IV było i jest przehypowane.Wtrącając się do waszej rozmowy z bet... pf M. na temat wyznacznika jakości , to branie słupków sprzedaży czy też średnią z recenzji pismaków można uznać za jakiś tam argument choć ja wyżej stawiam opinie jaką dany tytuł ma wśród graczy którzy potrafią na zimno ocenić dany tytuł nie ulegając marketingowi ( Przez ulegającym marketingowi a nie oszukujmy się jest takich pełno to nawet największe (pipi) może mieć za(pipi)iste wyniki sprzedażowe które wcale o jego jakości nie będą świadczyć).A i proszę od(pipi)ić się od Halo bo jest to świetna seria i wypraszam sobie porównywania jej do CoD'a.

Opublikowano

Co do fabuły KZ, to rzeczywiście żadna rewelacja, ot taka space operowa klisza, choć przynajmniej nie ma tam takich bzdur typu: "porwali amerykańskie dzieci, podstawili za nie terminalnie chore klony, a porwanych przerobili na kosmicznych spartan w kaskach motocyklowych walczących z kosmicznymi skrzatami".

Źródłem niezrozumienia fenomenu są właśnie te tabuny ludzi tą grę kupili i fenomen ten zbudowali. Ot wielu się dziwi skąd ta gra ma aż taką popularność.

Opublikowano

Co do fabuły KZ, to rzeczywiście żadna rewelacja, ot taka space operowa klisza, choć przynajmniej nie ma tam takich bzdur typu: "porwali amerykańskie dzieci, podstawili za nie terminalnie chore klony, a porwanych przerobili na kosmicznych spartan w kaskach motocyklowych walczących z kosmicznymi skrzatami".

Źródłem niezrozumienia fenomenu są właśnie te tabuny ludzi tą grę kupili i fenomen ten zbudowali. Ot wielu się dziwi skąd ta gra ma aż taką popularność.

Amerykańskie dzieci ... wtf

guzik wiesz a się mądrzysz :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Heh gimbusy z ppe obsmarowały mnie za stwierdzenie że GTA IV było i jest przehypowane.

Skad ja to znam..... Nawet w temacie GTA IV na tym forum mozesz zostac za to zminusowany, wiec uwazaj - GTA tutaj jest nietykalne i nie mozna o nim zlego slowa napisac czyli mozesz miec swoje zdanie na temat gry, ale tylko dobre. ;)

Opublikowano

Czyżby wiedza wyciągnięta z trailera obejrzanego na yt ?

Heh gimbusy z ppe obsmarowały mnie za stwierdzenie że GTA IV było i jest przehypowane.

Skad ja to znam..... Nawet w temacie GTA IV na tym forum mozesz zostac za to zminusowany, wiec uwazaj - GTA tutaj jest nietykalne i nie mozna o nim zlego slowa napisac czyli mozesz miec swoje zdanie na temat gry, ale tylko dobre. ;)

Dobrze wiem że jest tu spore grono wręcz fanatycznych wyznawców tej gry.
Opublikowano

No tak Mendrek jechał wtedy Ninja Gaiden i Halo a najepsze jest to że w ani jedno ani drugie na bank nie grał. Żenada.

Opublikowano

Przecież GTA4 to nudny crap, ciekawe czy 5tka będzie tak samo ch,ujowa. Gdyby nie MP3 to powiedziałbym, że Rockstar skonczyło sie na San Andreas

Opublikowano

No tak Mendrek jechał wtedy Ninja Gaiden i Halo a najepsze jest to że w ani jedno ani drugie na bank nie grał. Żenada.

a ninja gaiden sigma 2 to pewnie genialny ex, a xbox dostał tylko wersje beta

zgadłem?

Opublikowano

Przecież GTA4 to nudny crap, ciekawe czy 5tka będzie tak samo ch,ujowa. Gdyby nie MP3 to powiedziałbym, że Rockstar skonczyło sie na San Andreas

Nie zapominaj o tym, ze wydali jeszcze kapitalne Red Dead Redemption.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Nie zapominaj o tym, ze wydali jeszcze kapitalne Red Dead Redemption.

Sam nie wiem co gorsze, RDR czy 4'ka.

Opublikowano
  • Autor

Aż sobie zacytuje ten 3 letni post Ravena

Ech... czy Wy się nigdy nie nauczycie, że wszystko inne z sci-fi ma świetny design, tylko Halo ma laserki blasterki i gówniany design przepraszam lakier do paznokci (WTF blazej10)? Wszyscy jak w gacie jeszcze robili Star Warsami się jarali, ale teraz im się lasery nie podobają, bo pod TV leży PS3...

Rozumiem, że ktoś w ogóle sci-fi nie lubi. Ale jak ktoś nie lubi TYLKO Halo i jeszcze nie wie, że naszą główną bronią jest KARABIN MASZYNOWY (tak, nie laserek-blasterek!) to już jest problem.

Opublikowano

To jest coś w stylu: kocham Ratcheta i Crasha Bandicoota, a nienawidzę Donkey Konga i Super Mario

Opublikowano

przecież on tam w tym poscie wymienia też Zelde, Bioshocka, AC, ma swietny gust :P

Opublikowano

No, ale nasza wyrocznia a propo Halo i a propo KZ-a, czyli Albert Wesker napisał wtedy przy okazji:

Zgadzam się z Grigori. Halo ma tragiczny design, Killzone przeciwnie. Design i universium są rewelacyjne!

Myślę, że Albert wie co mówi, i można mu ufać, dlatego zgodzę się z nim.

Opublikowano

Post był napisany przed premierą Halo Reach. I o ile Halo 1-3 mają paskudny design, tak Reach jest pod tym względem fantastyczny. Natomiast Killzone ma świetny design, ale grywalność ssie

Opublikowano

Gdyby nie MP3 to powiedziałbym, że Rockstar skonczyło sie na San Andreas

Na Vice City.

Opublikowano

Z Saints Row 2 też za(pipi)isty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.