Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

To jest coś w stylu: kocham Ratcheta i Crasha Bandicoota, a nienawidzę Donkey Konga i Super Mario

To znaczy co? Ja bardzo lubiłem stare Crashe, zaś za Spyro nie przepadałem. Jaka jest moja diagnoza?

Opublikowano

Żadna. Spyro nie był jakimś mega tytułem, więc nic dziwnego. Crash był szybką i dynamiczną gierką i generalnie jest o wiele lepszy niż oceny, które dostał

Opublikowano

Post był napisany przed premierą Halo Reach. I o ile Halo 1-3 mają paskudny design, tak Reach jest pod tym względem fantastyczny.

Napisałbym więcej

halo-reach-the-only-shooter-you-need-this-gen-2.jpg

reach_1720706_Full.jpg

Halo%20Reach%203.jpg

, ale z zachwytu brak mi słów

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Screenami możesz udowodnić wszystko i każdemu. Proponuję zagrać w Reach. Albo ogólnie w Halo. Bo zobaczyłeś chwilę 4 lata temu i teraz niepotrzebnie dyskutujesz

Opublikowano

O kurwa, to już wiadomo skąd kitajce skopiowali strusie do RE6. xD

Opublikowano

Zagralem w bete plejstejszyn all star ch.uj wie cos tam .... wiecej niz 30zl bym za to nie dal (a i tak bym sie zastanowil bo sredniak) . Gierka z PSN centralnie.

Opublikowano

O kurwa, to już wiadomo skąd kitajce skopiowali strusie do RE6. xD

No, pewnie ze strusi.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Screenami możesz udowodnić wszystko i każdemu. Proponuję zagrać w Reach. Albo ogólnie w Halo. Bo zobaczyłeś chwilę 4 lata temu i teraz niepotrzebnie dyskutujesz

Halo 3 przeszedłem w 60%, potem się znudziłem strzelaniem do skrzatów i innych śmiesznych stworzeń. W Halo ODST pograłem chwilę z kumplem na splicie, jeden z najbrzydszych exów. Brałem udział w mega pokazie Halo Reach przygotowanym przez mojego kolegę fanboja serii, usnąłem po jakichś 30 minutach, niekończący się festiwal wieśniactwa. Niestety w kwestii Halo na zawsze pozostanę ignorantem, który szydzi z osób którym ten design się podoba.

Opublikowano

Zagralem w bete plejstejszyn all star ch.uj wie cos tam .... wiecej niz 30zl bym za to nie dal (a i tak bym sie zastanowil bo sredniak) . Gierka z PSN centralnie.

Ta gra serio robi się lepsza z każdym kolejnym meczem. Just sayin.

Opublikowano

Tak z ciekawosci pajgi, jakie sa twoje ulubione FPSy ?

Figaro:

Nie wiem czy bede miec sile odpalic to jeszcze raz ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zaden normalny gracz nie bierze pod uwage opinii użytkownika Figaro. Just sayin

Opublikowano

Halo 3 przeszedłem w 60%, potem się znudziłem strzelaniem do skrzatów i innych śmiesznych stworzeń. W Halo ODST pograłem chwilę z kumplem na splicie, jeden z najbrzydszych exów. Brałem udział w mega pokazie Halo Reach przygotowanym przez mojego kolegę fanboja serii, usnąłem po jakichś 30 minutach, niekończący się festiwal wieśniactwa. Niestety w kwestii Halo na zawsze pozostanę ignorantem, który szydzi z osób którym ten design się podoba.

Spoko, szanuję Twoje zdanie. Możesz ze mnie szydzić, nie przeszkadza mi to zupełnie.

Opublikowano

Mnie tam sie Reach podoba. Zarowno design jak i wykonanie. Momentami wyglada jak artworki.

Po stokroc wole takie cos niz kolejny miliatrny fps, ktory wyglada jak dziesiatki innych.

2qvut6o.jpg

zmdwub.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ahh te nieszczęsne blastery, nie to co strzelanie heteroseksualnym ołowiem do badguyi w kominiarkach w stu tysiącach innych gier, jeszcze pjerdolnijmy jakiś skrypcik i borze prawie jak Blek hołk dałn.

Opublikowano

Czy to są bale z sianem?

Tak z ciekawosci pajgi, jakie sa twoje ulubione FPSy ?

HL1 i 2, Bioshock, Quake 2, Unreal Tournament, CS, CoD 1, CoD 4, Star Wars: Jedi Knight, NOLF, GoldenEye, The Chronicles od Riddick- mój top wszechczasów

Opublikowano

No to Halo nie trawisz chyba tylko dlatego, ze jest na Xboxa. Trudno, nie kazdy musi lubic jedna z najlepszych serii.

EDIT:

Star Wars: Jedi Knight

wut ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mi tam z FPS'ów starczą "skrzaty" i "space nazi" do tego od czasu do czasu jakiś rodzynek jak sandboxowy FC i reszta tych klonowatych FPS'ików może się schować.

PS.Szkoda że nie ma w planach nowej gry z z Riddick'iem (jedna z moich ulubionych gier z poprzedniej generacji).

Edytowane przez Karas

Opublikowano
Rewelacyjny Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Rozszerzona skopał cztery litery niejednemu posiadaczowi Xboksa 360. W hit od CD Projekt RED możemy ciorać od kwietnia, natomiast dziś na oficjalnej stronie gry pojawił się licznik odmierzający czas do godziny "zero", która wybije 23 listopada...

Niestety ciężko doszukać się na wspomnianej stronie jakichkolwiek wskazówek, co też miałoby wydarzyć się 23. dnia przyszłego miesiąca. Na tę chwilę pozostaje nam więc jedynie snuć domysły. DLC dla xboksowej "dwójki", zapowiedź trzeciego Wiedźmina, a może bomba w postaci wersji na PlayStation 3? Spekuluje się również, że właśnie wtedy firma ogłosi wyniki konkursu Face in the Game. Jak będzie w rzeczywistości, przekonamy się za niecały miesiąc.

WIEDZMIN 2 NA PEESTRZY!1!

Opublikowano

Poniewaz zawsze mi sie wydawalo, ze to TPP.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Rewelacyjny Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Rozszerzona skopał cztery litery niejednemu posiadaczowi Xboksa 360. W hit od CD Projekt RED możemy ciorać od kwietnia, natomiast dziś na oficjalnej stronie gry pojawił się licznik odmierzający czas do godziny "zero", która wybije 23 listopada...

Niestety ciężko doszukać się na wspomnianej stronie jakichkolwiek wskazówek, co też miałoby wydarzyć się 23. dnia przyszłego miesiąca. Na tę chwilę pozostaje nam więc jedynie snuć domysły. DLC dla xboksowej "dwójki", zapowiedź trzeciego Wiedźmina, a może bomba w postaci wersji na PlayStation 3? Spekuluje się również, że właśnie wtedy firma ogłosi wyniki konkursu Face in the Game. Jak będzie w rzeczywistości, przekonamy się za niecały miesiąc.

WIEDZMIN 2 NA PEESTRZY!1!

wszyscy i tak juz dawno przesli na pecetach.

Tylko Mendrek na ta moglby czekac...

dopoki nie wyjdzie na PS+

Edytowane przez easye

Opublikowano

No to Halo nie trawisz chyba tylko dlatego, ze jest na Xboxa. Trudno, nie kazdy musi lubic jedna z najlepszych serii.

EDIT:

Star Wars: Jedi Knight

wut ?

1. Killzone 2 single 7/10, K3 nie skończyłem, znudziło mnie. Ressistance 1 nie skończyłem, znudziło mnie, R2 to samo, R3 najlepsza z serii 7/10.

2. TPP było opcjonalnym widokiem (tak jak w Fallout 3)

Zapomniałem dodać do listy jeszcze Shadows of the Empire (choć to był miks gatunkowy, ale w każdym swoim elemencie ta gra niszczyła)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.