Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
Rewelacyjny Wiedźmin 2: Zabójcy Królów - Edycja Rozszerzona skopał cztery litery niejednemu posiadaczowi Xboksa 360. W hit od CD Projekt RED możemy ciorać od kwietnia, natomiast dziś na oficjalnej stronie gry pojawił się licznik odmierzający czas do godziny "zero", która wybije 23 listopada...

Niestety ciężko doszukać się na wspomnianej stronie jakichkolwiek wskazówek, co też miałoby wydarzyć się 23. dnia przyszłego miesiąca. Na tę chwilę pozostaje nam więc jedynie snuć domysły. DLC dla xboksowej "dwójki", zapowiedź trzeciego Wiedźmina, a może bomba w postaci wersji na PlayStation 3? Spekuluje się również, że właśnie wtedy firma ogłosi wyniki konkursu Face in the Game. Jak będzie w rzeczywistości, przekonamy się za niecały miesiąc.

WIEDZMIN 2 NA PEESTRZY!1!

wszyscy i tak juz dawno przesli na pecetach.

Tylko Mendrek na ta moglby czekac...

dopoki nie wyjdzie na PS+

A ja myślałem że już go na yt przeszedł na maksymalnych ustawieniach :teehee:
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Tyle że jest małe prawdopodobienstwo że to będzie wiesiek 2 na ps3. Ostatnio pisalem gościem z gramy na maxa i dostalem taka wiadomosc

" Kiedy ostatnio mieliśmy szansę osobiście rozmawiać z przedstawicielami CDP Red, powiedzieli, dosyć wymijająco, że nie mają żadnych planów z eksperymentowaniem z innymi platformami, jeżeli chodzi o Wiedźmina 2. Teraz zajmują się dodatkowo nową grą RPG, więc nie ma co liczyć na Wiedźmina 2 na PS3, niestety dla posiadaczy konsoli Sony."

Więc to pewnie będzie duże DLC

Opublikowano

a ja myslalem ze kazdy posiadacz ps3 ma mega za(pipi)istego kompa na ktorym ogrywa wszystkie exy z x'a typu mass effect, halo, gearsy, alan czy wlasnie wiedzmin :scratch_one-s_head:

Opublikowano
  • Autor

Gra wyszła w 2007 roku, więc jak myślisz?

Nie polecam jednak ogrywanie Gearsów na kompie bo mysz + klawiatura w tej grze nie działa i to rozwiązanie dla kalek jakiś, oh wait.

Opublikowano

Xboty to jednak ciemny lud xD Nie dość, że myślą, że do odpalenia gierek na kompie potrzeba nie wiadomo jak mocnego sprzętu - pewnie najlepiej "z NASA", to jeszcze podpięcie pada pod PC to dla nich czarna magia. Widać, że nie można od nich zbyt wiele wymagać. :lol:

A co do W2 na PS3 to tu macie odpowiedź od samego Kicińskiego:

Nie będziemy wrzucać w przyszłym roku Wiedźmna na PlayStation. Chcemy żeby Wiedźmin był na konsoli Sony, ale nie w tej generacji.
źródło

Więc jak ktoś chce zaliczyć jednego z lepszych rpegów ostatnich lat, to niech szoruje po żydboksa lub po wersję na pc.

Opublikowano

a ja myslalem ze kazdy posiadacz ps3 ma mega za(pipi)istego kompa na ktorym ogrywa wszystkie exy z x'a typu mass effect, halo, gearsy, alan czy wlasnie wiedzmin :scratch_one-s_head:

xD

sorry, ale wystarczy do tego składak za 1k (czyli mniej niż Xbox z Kinect), i nawet grafika będzie ładniejsza.

obie konsole powinny kosztować po 600 zł max, producenci za dużo teraz za nie wołają.

Opublikowano

kiedyś Cię prosilimy o zestaw za 1k to nie potrafiłeś podać tlumacząc się że kolega który taki ma jest na wyjeździe czy coś ;)

Opublikowano

za 1,5 k odpalisz większość gier na full, a za 1k też pograsz spokojnie we wszystko przynajmniej na medium, czyli ładniej niż na konsolach.

wpisz sobie w google "komputer za <cena> do gier" i na pewno coś znajdziesz z tych dwóch kwot, masa tego jest na innych forach, więc nie ma sensu się tutaj rozpisywać.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

myslałem że coś sensownie możesz doradzić ... z PC i podzespołami nie mam styczności od 7 lat ... i się tym nie interesuję

Opublikowano

Ja miałem kupować PC za 1500 zeta, a zdecydowałem się na ps3 za 700 ... tak będę grał na low, nie ma żadnych gier, wszystko się tnie, zacina, najgorsze exy na świecie(gameboy ma lepsze), ale i tak jestem zadowolony, (pipi)a to 700 złotych(160 GB, 1,5 roku gwarancji).No i danie główne - gry od Platinum, From Software, ogólnie azjatycki shit. Większości tego nie sprawdzę na PC. Obecnie, po jednak średnim D3, jedynym prowodyrem do włożenia w kompa może być HL3, gearsy((pipi)a zj.eby dajcie kolejną część na PC) albo jakaś cywilizowana, pełnoprawna wersja DayZ.

Opublikowano

Gry na pc na low już niszczą grafiką te stare szroty.

Opublikowano
  • Autor

Halo 4 najdroższa gra w historii Microsoftu

Halo 4 is the most expensive game Microsoft has ever made, Microsoft Studios head Phil Spencer tells Polygon. It is "absolutely" the most money Microsoft has ever spent developing a game, he says. "Nothing's even close."

Estimates for development costs of Halo 3 average out at $60 million, and that was including a massive marketing budget of about $30 million. Halo 3: ODST ended up bringing in more than $170 million in its first 24 hours on the market. Overall, Halo is a $3 billion franchise, Spencer says.

http://www.joystiq.c...expensive-game/

nie zdziwiłbym się jakby mowa była o kwocie bardzo bliskiej 100 mln $

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Gry na pc na low już niszczą grafiką te stare szroty.

I dlatego interesuje cię x360 z nagrywarką liteona?

Opublikowano

Pewnie duza czesc kasy poszla na Forward Unto Dawn.

Opublikowano

No to prosze o podnie zestawu za 1k lub 1,5k w domu mam tylko laptopa wiec chetnie przygarnalbym takiego kompa

Opublikowano

szkoda, że taka chuiowa :/

Opublikowano

szkoda, że taka chuiowa :confused:

To z zazdrości takie hasła rzucasz?
Opublikowano

z braku exów na ps3, nic dziwnego :)

Opublikowano

Niektórzy serio nie potrafią zrozumieć, że ktoś w ogóle nie lubi fps-ów.

Opublikowano

Kiedyś, kiedyś Screw Attack stworzyło dobry ranking tych wszystkich "exclusivów" na PS3 :) to było kiedyś (zaznaczam, bo pewnie teraz jest ich o ze dwa więcej ;) )

http://www.youtube.com/watch?v=SCc5DAH6XZE

i ten wcześniejszy bodajże rok od premiery:

http://www.dailymotion.com/video/x3hifz_top-ten-ps3-exclusives-screwattack_fun

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Standard, jak przy każdym Halo, im bliżej do premiery tym większy butthurt. Po premierze pewnie też będzie standardowo: gazylion sprzedanych egzemplarzy, wszyscy na friendliście jedna gra, zapchane serwery i masa zarwanych nocek. Nie mogę się doczekać :]

Opublikowano

Niektórzy serio nie potrafią zrozumieć, że ktoś w ogóle nie lubi fps-ów.

Ktos nie lubi=/= h*jowe.

Ja rowniez nie trawie RPG, rzygam jak widze mange ale nigdy bym nie powiedzial ze Skyrim czy FF7 sa crapami (mimo ze mnie nie ruszaja).

Sorry ale gust nie wyznacza poziomu jakosci produktu.

Opublikowano

Magik, najśmieszniejsze że większość tutaj bije do Halo (i też innych gier) gównie za design, nie mając jednocześnie zielonego pojęcia o gameplayu... w sumie gameplayu to fani plejtejszyn chyba nie lubią za bardzo, skoro jara ich taki Uncharted czy Heavy Rain.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.