Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Killzone ? xD Myslalem, ze juz pogrzebali ta chu.joze.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ale to ma być jakiś fanowski film, a nie gra.

Ins - sam jesteś chu.joza :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

uu to może w końcu ktoś wymyśli fajną fabułe do KZ :)

Opublikowano

Otoczka fabularna dobra wiec moze cos z tego wyjdzie, byle tylko tego dauuuna Rico nie bylo :P

Opublikowano

Bulletstorm calak, RE5 calak, ICO skonczone na PS2, SoTC mi nie podeszlo. Machinarium mam grac bo jest w plusie ? Zreszta kazdy kto chce moze zajrzec w moje profile (sygnatura) z obu konsol baranie xD

PS. Killzone ssie gale.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja grałem tylko w dema Killzone'ów i jakoś nie mogę się przekonać. Jest coś zniechęcającego w tych tytułach. Chociaż jedynkę skończyłem i była ok.

Opublikowano

Ja grałem Halo u bratanki. Świetna gra, ale nie pasuje mi.

Opublikowano

Uważasz grę za świetną, ale Ci nie podpasowała? Co to ku.rwa za logika?

Opublikowano

Odwieczna prawda jest taka ze Killzone jest (pipi)owe, serio :( Nie wiem co ludzie w tym widza, albo co chca widziec.

Moja przygoda z Halo skonczyla sie na Halo 3, bo nie mialem pozniej Xa i powiem tak, ze kampania w coopie jest piekna.Walka ze skarabeuszami gdzie jeden gracz popiernicza na dole a drugi smiga sobie w statku i strzela z blasterkow to cos czego w grach nie ma na codzien. Serio ta akcje stawiam na rowni ze smiercia Aeris i gry w Civilization na amidze kategorii za(pipi)istych wspomnien.

Little big planet tez jest (pipi)owe :(

Opublikowano

Little big planet tez jest (pipi)owe

lol, nope. no chyba, że grasz samemu.

Opublikowano

Najbardziej irytujaca gra. Te zafajdane kukielki i ich bełkot :(

Opublikowano

Najbardziej irytujaca gra. Te zafajdane kukielki i ich bełkot :(

Jesteś już po prostu starym zgredem, którego nic nie cieszy :(

Opublikowano

Propsuje

A LBP jest za(pipi)iste

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Ins prawie nic nie ukończył... Bulletstom, RE5, ICO, SoTC, Machinarium 9%xD, itd. Zajrzyj - http://psnprofiles.com/Ins_PL

Ins po prostu (pipi).owy

Ponad 80000 GS ale nieeee. Gość nic nie skończył :> (pipi)a.. :rofl2:

Opublikowano

Ej, serio z tym Killzone. Jedynka jeszcze była wporzo w tym 2004 roku, ale wtedy to było coś nowego. 4 postacie, różne ścieżki w kampanii, naprawdę dobra grafika jak na PS2 i wreszcie jakiś współczesny (wtedy) shooter. Ale KZ2 już mi w ogóle nie przypadło do gustu, nie mówiąc już o grafice, którą raczej bym nazwał zreczną grą filtrów i świetnym oszukiwaniem graczy przez twórców, ale żeby z papci wyrzucała to nie za bardzo.

Opublikowano

Ja z kolei KZ na PS2 nie byłem w stanie zmęczyć do końca (a może jednak? ale jeśli... to nie było nic specjalnie przyjemnego). Z kolei na PS3 dla mnie KZ2 podobał się ogólnie bardziej niż KZ3 (również graficznie, chociaż technicznie 3 była pewnie lepsza i miała lepsze tekstury) i wspominam go bardzo dobrze, szczególnie multiplayer (który niestety z(pipi)ali w KZ3 :/).

Ogólnie nie jestem fanem strzelanek FPP więc nie podbał mi się singiel w żadnym CoDie (jedynie 4 wydawała się ok.. ale to pewnie głównie dlatego, że to było jak na tamte czasy coś nowego), a z konsolowych BF'ów najbardziej podobał mi się o dziwo pierwszy Bad Company.

Far Cry 2 był ok... (byłby bardzo dobry gdyby nie pewne mankamenty i trochę sztywne sterowanie) i Crysis 1 (tylko fragmenty w dżungli, ostatnie jakieś 40% gry to porażka). Crysis 2 był cały przyzwoity ale bez szału.

Do Halo podchodziłem 2 czy 3 razy (H1 na PC.. wtedy wydawało się nawet ok, później H3 i ODST (chyba?) ale to mnie odrzuciło dosyc szybko przez kulawe sterowanie, design i grafikę).

To tak odnośnie różnych gustów.. takie są moje jeśli idzie o FPP :P

ps. Zrobią w końcu nowe TimeSplitters czy nie? :rolleyes:

Jak dla mnie najlepszy FPS na PS2... ze świetnym (przynajmniej jak na tamte czasy) multi...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ej, serio z tym Killzone. Jedynka jeszcze była wporzo w tym 2004 roku, ale wtedy to było coś nowego. 4 postacie, różne ścieżki w kampanii, naprawdę dobra grafika jak na PS2 i wreszcie jakiś współczesny (wtedy) shooter. Ale KZ2 już mi w ogóle nie przypadło do gustu, nie mówiąc już o grafice, którą raczej bym nazwał zreczną grą filtrów i świetnym oszukiwaniem graczy przez twórców, ale żeby z papci wyrzucała to nie za bardzo.

Killzone miał ten fajny filtr, taki... zgubiłem to słowo. Taki piaskowy ;f

Opublikowano
  • Autor

Odwieczna prawda jest taka ze Killzone jest (pipi)owe, serio :( Nie wiem co ludzie w tym widza, albo co chca widziec.

Moja przygoda z Halo skonczyla sie na Halo 3, bo nie mialem pozniej Xa i powiem tak, ze kampania w coopie jest piekna.Walka ze skarabeuszami gdzie jeden gracz popiernicza na dole a drugi smiga sobie w statku i strzela z blasterkow to cos czego w grach nie ma na codzien. Serio ta akcje stawiam na rowni ze smiercia Aeris i gry w Civilization na amidze kategorii za(pipi)istych wspomnien.

O to to, a poziom The Covenant kończy się walką z dwoma tymi sku.rwolami na raz, które można rozwalić na parę różnych sposobów, co-op na czterech niszczył.

Wielbiciele skryptów i filmów Cage'a tego nie zrozumieją.

Opublikowano

O to to, a poziom The Covenant kończy się walką z dwoma tymi sku.rwolami na raz, które można rozwalić na parę różnych sposobów, co-op na czterech niszczył.

Wielbiciele skryptów i filmów Cage'a tego nie zrozumieją.

Przepraszam, ale właśnie Heavy Rain da się grać na parę różnych sposobów, to właśnie jeden z jego atutów. No ale skąd możesz wiedzieć;

Opublikowano

Ale w HR się nie strzela, a jedyna strzelana akcja to QTE, więc xbotowiec tego nie doceni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.