Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Bankowo w obliczu premiery Halo4 wszystkie xboty będą zazdrościły 1.5 letniej gry. Multiplatformy

Wpis :D

Mam straszny ścisk, że w plusie, którego nie kupiłem, jest n'ta gra, którą już miałem. Bardzo bym chciał zmarnować swój wolny czas na coś co już ograłem i jeszcze za to zapłacić ;)

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Mi to pasuje, bo sprawdzę sobie tytuły, za które mi żal było zapłacić cokolwiek (vide Bulletstorm czy Crysis 2, rzadko kiedy kupuję FPS-y).

Opublikowano

swoją drogą z usługi powoli robi się EA plus - shift2, dead space2, bulletstorm, crisis2 , co miesiąc jakaś ich produkcja.

Shift 2 , gdzie, bo chętnie bym przychędożył? (chyba przeoczyłem info) Swoją drogą ja nie mam nic przeciwko plusowi - a wręcz się nim jaram, gdyby do golda dodawali taką usługę jaką teraz oferuje plus, to sprzedałbym tego chlebaka w piz... No ale to raczej imposibru, więc PS3 naprawdę ma teraz swoją rację bytu w każdym domu i zagrodzie.

był jakoś w maju/czerwcu jako gra miesiąca czy jakoś tak - nie chce mi się sprawdzać dokładnie :P

Opublikowano

ile kosztuje ten p+ bo sprzedaję xboxa niedługo i kuszące te gierki są ??

Opublikowano

60 na trzy miechy, 200 na rok,ale nie ma sensu, to tylko starocie dawno przez wszystkich ograne, no chyba że jesteś casualem. a goty 2011 to Deus Ex.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

195 złotych na rok. I chyba 69 zł na 3 miesiące.
Opublikowano

LOL, niby co polatano na Xboxie wcześniej ? Poza freezami, które zdarzaly się moze raz na 15h gry, biorac pod uwagę wielkość swiata, ilość questow i to nie z dupy jak w Twoim Deus Ex'ie, questow, które fabularnie moglyby konkurować z oddziela gra, grafikę - WSZYTSKO - mogę spokojnie stwierdzić, ze technicznie Skyrim zamiotl na Xboxie 360 !

tumblr_lrgqygO5k21qa2471o1_500.jpg
Opublikowano

195 złotych na rok. I chyba 69 zł na 3 miesiące.

Gry działają (wraz z online passem) w kontach na spółę, więc wychodzi 100zł za rok grania. Właściwie to kupując tańsze doładowania na Allegro wychodzi jeszcze taniej.

No i prawie co tydzień jakaś pełna wersja. Nie mam kiedy ograć tych gier.

A xbotowcy muszą płacić za online, hihi.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ehh

Nie porównuj mnie do Alberta, Musiol. On tylko czasami ma przebłyski geniuszu. Co do Bethesdy, mogliby wynająć Obsidian do jeszcze jednego Fallouta.

Z innej beczki: Crysis 2 w Plu... O KURDE. SŁYSZELIŚCIE TO?! To zabrzmiał wielki, masowy du.pościsk xbotów!

Wow Crysis 2 JARAM SIĘ,tylko szkoda że ten tytuł ogralem w marcu 2011

Opublikowano

Mendrus zajęty był ogrywaniem niezliczonej ilości exów i nie miał czasu na takie popłuczyny jak crysis 2, ale że jest teraz w ps+, to się chłopak cieszy.

Opublikowano

Mendrus zajęty był ogrywaniem niezliczonej ilości exów i nie miał czasu na takie popłuczyny jak crysis 2, ale że jest teraz w ps+, to się chłopak cieszy.

a niektorzy nawet nie ograli Crysisa :(

Opublikowano

Nie oznacza to, że nie polecam crysisa, wręcz przeciwnie, bardzo polecam zarówno jedynkę jak i dwójkę.

GTA Vice City leci do kieszeni, czekam z niecierpliwością. Jedyne GTA, które mi się naprawdę podobało. No, Chinatown Wars całkiem dobre wrażenie robi.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Coś nowego Gears of War? Ssieeee X360

Opublikowano

Gears of War 3 nikogo już dzisiaj :). My mamy exy, Wy widzę musicie się jarać patchami do staroci. Aha, i jestem całkiem pewien, że dobieranie partnerów do meczu na podstawie levelu to nic obcego grom na X360... chwalić się czymś takim, wtf O_o.

Opublikowano

Nintendo planuje sprzedać do końca marca 5.5 miliona konsol Wii U? Czy ta sztuka ma szanse na powodzenie? Bardziej dziwi mnie teraz ich wstrzemięźliwość bo chyba wcześniej celowali w poziom 8 mln. Analitycy dają im szanse na 4. A co powiedzą analitycy z FPE? ;)

Opublikowano

Porównywać Uncharted do Gearsów pod względem multi, to tak jakbyś porównywał Puchar Polski do Ligii Mistrzów...

Opublikowano

Osobiście więcej nagrałem się w multi w U2, niż w Gearsy. Ale było to tez spowodowany lagami w 1 i 2, w trójkę grałem tylko w betę ( i grało się super ), bo potem konsole sprzedałem. Oba tytuły poza cover systemem, sa kompletnie inne, ja celuje w Uncharted jednak, bardziej mi podeszło. No ale jak pisałem, w trójkę Gearsów grałem tylko w betę.

Opublikowano

Dla mnie multi w U3 jak i GeoW3 są równie dobre, w U3 gram do dnia dzisiejszego.

Opublikowano

Im większa konkurencja to lepiej dla nas ;)

Opublikowano

Nie napalał bym się na konsole od Samsunga , jest to zwyczajnie mało prawdopodobne. Obstawiam gry robione z myślą jako dodatku/dodatkowej funkcji dla TV produkowanych przez Samsunga.

Opublikowano

Pewno po prostu chcą mieć gry ekskluzywne na ich androidowe sprzęty...

Opublikowano

Fail xboxowego Internet Explorera. Filmy na Redtube odpala elegancko, ale Youtube jakoś nie potrafi... ;/ Widać priorytety M$.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.