Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

wczoraj ogladalem stream z AC3 i jak dla mnie to AC:R z podmienionymi teksturami. Nic wiecej. Animacje dokladnie te same co w wczesniejszych grach ( no dobra oprocz tych paru nowych broni), ale te cale bieganie, skakanie, wspinanie sie to nie ma nawet pół nowej animacji

Chyba ogladales stream z Revelations, bo w AC3 w koncu pojawia sie wlasnie nowa animacja biegania. LOL.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

ja w ogole nie wiem, jak można sie ta gra jeszcze jarac. Skonczylem 3 pierwsze części, po których Revelations nawet nie dalem rady ukonczyc. Pare razy do giery podchodziłem, dając jej szanse, ale ciagle to samo! i widze ze z 3 czescia nic się nie zmienilo, ziew...

Opublikowano

dla jednych ziewem jest 3 części uncharted ,halo lub inne serie ,a dla drugich jest to świetna gra/historia która nie każdemu przypada do gustu

Edytowane przez dApo

Opublikowano
najbardziej zapadający w pamięci moment.

Domyślam się, że

chodzi Ci o śmierć Jokera?

Dokładnie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Assassin's Creed to jedna z lepszych rzeczy, jaka tej generacji się przytrafiła. Jedyny grzech to to, że tak rozdrobnili AC2. Mimo wszystko jednak gra jest niesamowita, jedna z kilku naprawdę świeżych marek tej generacji. Nie wiem, jak można na nią narzekać.

Opublikowano

Dziwne, że niektórzy znawcy nie potrafią skumać, że to właśnie gra LoD by pokazać jak najwięcej bez tracenia płynności gry. Im mniej gra pokazuje, tym lepsza jakość.

Opublikowano
vj.png
Opublikowano

Ja sobie w grudniu pogram za darmo w Paper Mario na 3DS. Będę musiał tylko dać pani w kasie 200 zł za wyjście z grą ze sklepu. Sama gra darmowa

Opublikowano

Assassin's Creed to jedna z lepszych rzeczy, jaka tej generacji się przytrafiła. Jedyny grzech to to, że tak rozdrobnili AC2. Mimo wszystko jednak gra jest niesamowita, jedna z kilku naprawdę świeżych marek tej generacji. Nie wiem, jak można na nią narzekać.

Tripujesz? AC to kwintensencja wszystkiego, co jest złe w tej generacji. Casualizm, udawanie, że coś robisz, choć gra robi wszystko za Ciebie. Nie bez powodu ta seria jest tak popularna wśród kobiet/casualów. Mogę jedynie pochwalić klimat bo im wyszedł.

Anyway, był ktoś na PGA? Impreza taka sama jak rok temu, zaducha, mnóstwo ludzi, głośno. Znów pojawiły się hostessy firmy hamy, które znów przyciągnęły najwięcej uwagi. Szczególnie jak grały w Kinecta, a za nimi stało całe grono gimnazjalistów/licealistów. Pograłem w Forzę, fajna giera. Pograłem w stare konsolki, Jaguar ma powalony pad. Za to pad NES-a <3 Classic.

1256744795pga_2009_hostessy-2.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie, w całej tej całkiem ch,ujowej generacji AC wydaje mi się naprawdę dobrą grą, udaną nowością. Walka jest śmieszna, ale samo miasto, rozległe tereny, wspinanie się po budnykach - to był true next-gen w tym 2007 roku, serio. AC2 potem też ładnie zamieszał, bo do świetnego rdzenia dodał dobrą i wciągającą fabułę oraz mnóstwo gameplayowych niuansów.

@Musiol - co znaczy LoD?

EDIT: Ja ogólnie nie rozumiem ciśnięcia sandboxów za grafikę ;/.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tripujesz? AC to kwintensencja wszystkiego, co jest złe w tej generacji. Casualizm, udawanie, że coś robisz, choć gra robi wszystko za Ciebie. Nie bez powodu ta seria jest tak popularna wśród kobiet/casualów. Mogę jedynie pochwalić klimat bo im wyszedł.

To co w takim razie powiedziec o serii Uncharted, ktora jest jeszcze latwiejsza, totalnie zaskryptowana i krotsza ?

Opublikowano

@Musiol - co znaczy LoD?

zakladam ze chodzi o level of detail.

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

To co w takim razie powiedziec o serii Uncharted, ktora jest jeszcze latwiejsza, totalnie zaskryptowana i krotsza ?

No na pewno nie jest łatwiejsza. To zupełnie inna para kaloszy. W Uncharted chociaż wspinanie się jest lepsze, a nie te bezmózgie trzymanie dwóch klawiszy w AC.

On fajnie wytłumaczył why AC sucks

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Propos za porównanie sandboxa z Uncharted.

Edit: Propsiaku - ja rozumiem. Tylko te totalnie dwa odmienne gatunki działają na innych zasadach, w grze typu Uncharted skrypt to podstawa zabawy, co w sandboxie powinno być już bardzo mocno stonowane. W końcu sam chcę robić zamki z piasku.

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Propsy za zrozumienie o co chodzilo z porownaniem ...

Figaro: wspinanie lepsze i nie bezmozgie w Uncharted ? No tak, kierunek + X faktycznie jest niezlym wyzwaniem xD

Opublikowano

Przynajmniej lepiej się domyśla gdzie chcesz skoczyć, w przeciwieństwie do AC. Zdałniona seria i tyle. Uncharted też nie jest żadnym dziełem sztuki, ale przynajmniej zrobili dobrą robotę w tym, co chcieli osiągnąć.

Opublikowano

Faktycznie zrobili dobra robote w tym co chcieli osiagnac, zrobli swietna oprawe by odwrocic uwage od tego jak prostacka i bezplciowa jest ich gra.

Przynajmniej lepiej się domyśla gdzie chcesz skoczyć

Najlepiej, zeby w ogole gra za ciebie sama skakala nie ? xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
najbardziej zapadający w pamięci moment.

Domyślam się, że

chodzi Ci o śmierć Jokera?

Dokładnie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Podaj lepszy przykład. ;]

Opublikowano

Faktycznie zrobili dobra robote w tym co chcieli osiagnac, zrobli swietna oprawe by odwrocic uwage od tego jak prostacka i bezplciowa jest ich gra.

Whatever you say.

Opublikowano

Ja odpuściłem sobie Brotherhood i Revelations, myślałem jednak czy nie nadrobić tego. Lepiej od razu przejść do AC3?

Obejrzyj zakończenia na YT i bierz się za AC3, nie ma sensu aż tyle na raz ogarniać. Brotherhood i Revelations to tylko lekko dopakowane dwójki. Fajnie się gra, ale po takim maratonie nie mógłbyś już nawet spojrzeć na trójkę :P.

Opublikowano

On fajnie wytłumaczył why AC sucks

http://www.youtube.com/watch?v=PL2vKI_YWpc

Gość ma bardzo dobre recenzje, może z jajem i troszkę pajacuje ale ma dużo racji wobec niektórych gierek i tak samo jest z AC. Jeden z lepszych kanałów na YT.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

AC jest tak samo casualowy i prosty jak wszystkie dzisiejsze produkcje. Nie wiem czemu akurat się do tego przypierd.alasz Figaro.

Opublikowano

Gość ma bardzo dobre recenzje, może z jajem i troszkę pajacuje ale ma dużo racji wobec niektórych gierek i tak samo jest z AC. Jeden z lepszych kanałów na YT.

Jak dla mnie numer jeden to recka RE5.

http://www.youtube.com/watch?v=9X-1Pc5-yjU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.