Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Seria AC to taki Ubisoftowy odpowiednik FiFy czy CoD. W końcu na czymś muszą trzepać kasiorę bez konieczności specjalnego się wysilania.

@Up: To jest wisienka na torcie jego recek :D

Edytowane przez Paliodor

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Na pewno AC3 będzie dużo lepszą grą niż ACR czy ACB, pytanie tylko co dalej, czy Ubisoft się ogarnie, i będzie np. co 2 lata serwował pełnoprawną odsłonę z nową epoką i bohaterem, czy może już za rok dostaniemy jakąś średniawą kontynuację przygód Connora.

Opublikowano

Gość ma bardzo dobre recenzje, może z jajem i troszkę pajacuje ale ma dużo racji wobec niektórych gierek i tak samo jest z AC. Jeden z lepszych kanałów na YT.

Też go kocham, polecam recenzję Demons Souls i Mario na Wii.

AC jest tak samo casualowy i prosty jak wszystkie dzisiejsze produkcje. Nie wiem czemu akurat się do tego przypierd.alasz Figaro.

Tu trochę przesadzili, po prostu. Tak samo mnie np. denerwuje czemu w Batmanach nie można manualnie celować gdzie wystrzelić ten hak ;f (grałem jeno w demo, ale wkurzało mnie to).

Opublikowano

Ja jestem w trakcie maratonu AC, jedynka, dwójka, teraz idzie Brotherhood, a w kolejce Revelations.

Jak na razie jedyne, co mi się już nie podoba to konieczność wykonania misji w odpowiedni sposób dla 100% synchronizacji. O ile w dwójce starałem się wszystko zrobić, o tyle w Brotherhood chyba nie będę się starał na 100 %.

Jestem też przekonany, że albo w trakcie gry, albo po jej skończeniu będę musiał chyba coś innego wrzucić na ząb.

Opublikowano

W assasina idzie pograć, ale jakoś tak szybko się nudzi, ciężko po jednej części przysiąść od razu do drugiej, bo gra się prawie tak samo. Do tego ciągle mamy te żenujące walki gdzie przeciwnicy czekają tylko na swoją kolej do ubicia. Przez co gra jest po prostu zbyt łatwa, więc nie stanowi ona jakiegoś wyzwania.

O ile gra robi fajne wrażenie miastem, klimatem i fabułą ( nie liczę żenady z Desmondem ), to ma pewne bolączki, których Ubisoft nie umie ( a raczej nie chce ) zmienić.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

"żenada z Desmondem"- LOL

Opublikowano

Na pewno AC3 będzie dużo lepszą grą niż ACR czy ACB, pytanie tylko co dalej, czy Ubisoft się ogarnie, i będzie np. co 2 lata serwował pełnoprawną odsłonę z nową epoką i bohaterem, czy może już za rok dostaniemy jakąś średniawą kontynuację przygód Connora.

Obstawiam, ze na 100% bedzie chociaz jeszcze jedna czesc z Connorem.

Opublikowano

No niestety, AC3 obejmuje tylko 30 lat jego życia, także mają jeszcze spore pole do popisu. :(

Opublikowano

Pewnie Connor i rewolucja francuska, Connor i Napoleon, Connor i rewolucja lipcowa, Connor i wiosna ludów i wreszcie ostateczne pjerdolnięcie z Junoną, Neptunem i Wisznu podczas wojny secesyjnej

Jak można się jarać tą grą?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Pewnie Connor i rewolucja francuska, Connor i Napoleon, Connor i rewolucja lipcowa, Connor i wiosna ludów i wreszcie ostateczne pjerdolnięcie z Junoną, Neptunem i Wisznu podczas wojny secesyjnej

ja czekam na Modern Assasins of Honor Field.

to moglby by hit jakby biegal między czołgami i zabijał dowódców

Opublikowano

a jak można jarać się GTA 5? i innymi tytułami?

Opublikowano

a jak można jarać się GTA 5?

Też nie wiem.

Uważajcie Słupek ma was na celowniku :ph34r:
Opublikowano

powstrzymam się od komentarza...

Opublikowano

oj przestań z porównaniami, kto przejmuję sie grafiką liczy się przyjemnośc z gry. Nie rozumiem takiego czegoś obie platformy mają identyczną grafikę,róznica jest może minimalna czasami na korzyść jednej platformy, ale kto na to zwraca uwagę ?

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

No.. nieźle. A trzeba jeszcze dodać, że na PS2 ZOE i ZOE 2 śmigały w 60fps :rolleyes:

Opublikowano

to jest deklu reedycja HD Zone of the Enders z ps2, która jak pokazuje filmik na obu konsolach niemiłosiernie traci klatki(a na ps2 chodziła w stałym 60fps) i nie potrafi praktycznie w żadnej scenie trzymać stałej ilości fps....jk Ty te filmiki odpaliłeś by porównywać grafikę w grze rodem z poprzedniej generacji to gratulacje ;)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

minute temu oglądałem porównanie warfightera oraz Ac III teraz to, nie wiem kto zwraca na to uwagę, ale widać że xboxty się podniecają xbox win bhjkf bjkbsdfjsdkjhk ps3 win kjhdfkgj.

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Konami to partacze, z Silent Hillem też był cyrk.

zV6Fp_620x.jpg.jpg

Opublikowano

Zwyrol ale to jest ku.rva nie pojęte jak można robić reedycje które wyglądają gorzej niż oryginał( SH) czy chodzą gorzej jak oryginał (ZoE). Na stos z takimi co odpier.dalają taką fuszerę

Opublikowano

Na stos z takimi co odpier.dalają taką fuszerę

I tak na tej popelinie zarobią więc po co się mają starać.
Opublikowano

oj przestań z porównaniami, kto przejmuję sie grafiką liczy się przyjemnośc z gry. Nie rozumiem takiego czegoś obie platformy mają identyczną grafikę,róznica jest może minimalna czasami na korzyść jednej platformy, ale kto na to zwraca uwagę ?

A co ty tak nagle zmieniasz front? Jeszcze niedawno jechałeś po PS3 jak po świnie, a teraz? Teraz jesteś taki obiektywny :/

Edytowane przez Dixi

Opublikowano
W assasina idzie pograć, ale jakoś tak szybko się nudzi, ciężko po jednej części przysiąść od razu do drugiej, bo gra się prawie tak samo. Do tego ciągle mamy te żenujące walki gdzie przeciwnicy czekają tylko na swoją kolej do ubicia. Przez co gra jest po prostu zbyt łatwa, więc nie stanowi ona jakiegoś wyzwania.

O ile gra robi fajne wrażenie miastem, klimatem i fabułą ( nie liczę żenady z Desmondem ), to ma pewne bolączki, których Ubisoft nie umie ( a raczej nie chce ) zmienić.

Oprócz tej żenady z Desmondem dobrze ujęte. Właśnie klimat, fabuła i wczuwka w mojej opinii nadrabiają te braki.

Ale jak się okaże, że trzecią część znowu rozmienią na drobne, to mogą spadać na drzewo :).

Opublikowano

AC to chyba jedno z najbardziej udanych nowych IP siódmej generacji. Faktycznie, gra sporo za nas robi, jednak cała ta fabularna otoczka, historyczne nawiązania i przystępny gameplay powodują, że od gry ciężko się oderwać. Swojego czasu zacząłem też Brotherhood i bardzo mi się spodobało, lecz jako że pożyczyłem grę od kumpla to uznałem, że musza ją mieć w swojej kolekcji. Nie jest droga i na pewno niebawem po nią sięgnę, potem Revelations.

Pytanie do tych, co ogrywają już grę, jak wypada system walki? Jakiś czas temu czytałem, że producenci próbowali stworzyć system podobny do tego z Batmanów od Rocksteady.

Opublikowano

Niestety z AC III spodziewam się takiej samej akcji jak z II czyli odświeżamy pomysł i wydajemy przez kolejne dwa lata to samo... do kolejnej pełnoprawnej części która także wprowadzi do serii powiew świeżości. Mogli sobie odpuścić Brotherhood'a i Revelations i dopiero teraz atakować z III co by wyszło tej serii na dobre a tak jest jak jest i nie sądzę by Ubi co do tej serii zmieniło strategie wydawniczą .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.