Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Mimo wszystko pasowałoby najpierw zagrać. Nie wierzę, że po takich deklaracjach ze strony Ubi odnośnie nowości w gameplayu dostaniemy to samo. To nie EA. Powinno się to różnić tak samo jak AC -> AC II.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Wildze że mnie nie zrozumiałeś to od początku.Liczę że trójka(na to się zapowiada)będzie tym czym dwójka była dla jedynki.Tyle że istnieje duże prawdopodobieństwo że za rok i dwa lata po innowacyjnej (odświeżającej) trójce znów zaserwują nam odcinanie kuponów aż do premiery ewentualnej czwórki.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Chcieli zakończyć historię Ezio, przy okazji zarobić. Wyeksploatowali tego bohatera do reszty, tak samo jak Altaira. Teraz czas na Connora. AC III da radę, zobaczysz xD.

Opublikowano

No i oto mi chodzi III da radę po czym znów wyeksploatują Connora (w dwóch kolejnych odsłonach ala Broterhood , Revelations) po czym wydadzą dającą radę czwórkę i znów eksploatacja heh

Opublikowano

Wie ktoś kto klepał port Zone of the Ender do kolekcji HD?

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to High Voltage Software.
Opublikowano

kurcze a wczesniej robili takie dobre gry :(

i nawet moje ulubione Country Dance!

Opublikowano

kurcze a wczesniej robili takie dobre gry :(

i nawet moje ulubione Country Dance!

I LEGO Racers... ;_;

Opublikowano

No i oto mi chodzi III da radę po czym znów wyeksploatują Connora (w dwóch kolejnych odsłonach ala Broterhood , Revelations) po czym wydadzą dającą radę czwórkę i znów eksploatacja heh

Takie czasy, nic nie poradzisz. Zresztą, kolejne Zeldy zasadniczo nie różnią się od siebie a nowe odsłony zgarniają najwyższe noty. Pewnych rzeczy nie trzeba zmieniać, tylko udoskonalać. Tak samo jest z AC.

Opublikowano

Tyle że Zeldy nie dostajesz co dwanaście miesięcy AC niestety już tak mam nadzieje że po trójce będzie jednak trochę dłuższa przerwa i kolejna odsłona wniesie także coś nowego do tej serii a nie będzie zwykłym odcinaniem kuponów od trójki.

Opublikowano

Chcesz przełomowych zmian w AC? Z tym musimy zaczekać do kolejnej generacji. Sądzę jednak, że pod tym względem rewolucji raczej nie będzie bo będziemy się wtedy zachwycać samym wykonaniem.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Chyba sobie jaja robicie z tymi fps'ami w ZoE Collection. Przecież to jakaś padaka by gra z PS2 chodziła gorzej na mocniejszym sprzęcie jakim jest PS3.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Porównywać Zelde do AC to trzeba miec niezle pod sufitem.

Ja nigdy nie rozumialem idei gry która udaje, ze jest otwarta i mozna w niej tak duzo zrobic a jest bardziej ograniczona niż przecietny wspolczesny FPS. Ktoś tam sie zapytal co mozna powiedziec w takim razie o Uncharted... ano to, ze przynajmniej nie daje zludzenia. Nikt Ci oczu nie mydli, ze masz jakikolwiek wybor. Lecisz sobie rynienka i dobrze sie bawisz. Ten autojump to niezla patologia, ale najwidoczniej "wspolczesni" gracze tak lubia".

A teraz patrzymy na serie AC ktora przedstawia nam wspaniale otoczenie ktore eksplorowac moze nawet ksiazka - wystarczy, ze sie ja odpowiednio polozy na padzie. Ksiazka bedzie latala po calym miescie i robila najdziksze triki jakie oczy ludzkie widzialy. I nie zdechnie. Do tego misje w ktorych jest wymagane napieprzanie po sznureczku w imie "synchronizacji". Co za bezsens.

Mój znajomy jest fanem serii i ostatnio z nudów próbowałem grać w Brotherhood. Po paru minutach meczenia sie z uPlay (tragedia) w koncu - GRA. Biegne za jakims ziomeczkiem po fajnym miescie, mowi mi zebym nie wzbudzal podejrzen, ale przez kapiszonowe sterowanie przypadkowo nadziewam jakiegos straznika na moje super-ostrza. Bywa. Przybiega pare łebków wiec dusze jeden przycisk az wszyscy pomrą. Poźniej biegne dalej tak jak radar (każda "hardkorowa" gra musi miec radar, nie to co te casualowe (pipi)nie!) każe, co prawda troche inna droga niz moj kolega AI, ale do celu dobiegam. Ups, kolesia zadzgali. No nic, powtarzamy, widocznie jakas niezla spruta była. Teraz biegne razem z nim co wymaga ode mnie zebym trzymal 3 czy 4 przyciski non stop tylko tym razem kierowal sie za ziomeczkiem. Dobiegamy do niesamowitego miejsca, gdzie zginal. Stoi dwoch straznikow. Nawet ich nie ruszam, koles sam ich zaciukuje. Wczesniej nie dal rady - bo mnie nie bylo przy nim i gra musiala mnie za to ukarać wiadomo. Poźniej jade na koniu do jakiegos fortu, spoko. Jak ten typ niepokorny odjezdzam na dwa metry w bok bo chcem popatrzec na okolice a nie sluchac co inteligentna inaczej fabula stara sie mi przekazac. Błąd, natychmiastowo dostaje informacje, ze strace synchronizacje i ogolnie zaraz przegram gre. Niesamowite.

Po paru gadkach moge biegac po miasteczku. No to biegne do jakiejs niewiasty ktora ma dla mnie questa. Mam zaniesc koszyk czegośtam w dane miejsce - SPOKO. Polecialem czekam czekam czekam az typiara raczy przyjsc na miejsce i poklepac mnie po pleckach i odhaczyc questa. Nic. Okazuje sie, ze musze isc przy niej przez cala droge, w slimaczym tempie oczywiscie. Ubaw po pachy.

Ja wiem, zaraz powiecie, ze ta gra nie jest dla mnie. To ja wiem, ale czy to w ogole jest gra? Nie kumam jak mozna czerpac z tego przyjemnosc, wybaczcie. Nawet moj ziomek byl zniesmaczony.

Opublikowano

Przełomowe to za dużo powiedziane , oczekuje po prostu zmian (choćby takich jakie zaszły między jedynką a dwójką) a nie dostawania co roku identycznego produktu , jaki nam serwowano przez ostatnie dwa lata.

Opublikowano

Ja pierdykam w ZOE rednio ponad 10 klatek więcej na X360.Dobrze że na PS3 poniżej 25 nie spada.

Edytowane przez dr Chaos

Opublikowano

Niczego nie porównywałem, to po pierwsze. Po drugie, brak większych innowacji w rozgrywce to chyba cecha wspólna większości współczesnych tasiemców, czyż nie? Może gdyby przez dwa lata nie ukazywały się Brotherhood i Revelations patrzylibyśmy na AC III z innej perspektywy. Po trzecie, o dobrą jakość trzeciego Asasyna się nie martwię, nawet jeśli tych zmian nie będzie tyle co zakładano, wciąż liczy się sam fun.

Opublikowano

Jakość tych portów z PS2... to akurat też trochę wina egzotycznej architektury PS2. Rzecz w tym, ze miała ona nazdwyczajne możliwości jeśli chodzi o wyświetlanie półprzeźroczystych tekstur (a takie są używane m.in. do tworzenia dymu, roślinności i wielu efektów niby-cząsteczkowych). W ZOE była tego masa, a dzisiejsze konsole są niestety w tym aspekcie słabe (szczególnie PS3).

Pamiętam jak kiedyś (jak o tym jeszcze nie wiedziałem) zastanawiało mnie... dlaczego San Andreas na PC ma przerzedzoną trawę i kiedy wleciało się samolotem w chmury animacja potrafiła spaść na ryj (na sporo mocniejszym przecież niż PS2 sprzęcie). Oczywiście grafika w niemal wszystkich innych aspektach była na PC dużo lepsza.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

5697183_700b.jpg

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Przecież na psn są dobre transfery, wystarczy kilka razy zatrzymać i wznowić pobieranie.

Opublikowano

195%?

Opublikowano

Przecież na psn są dobre transfery, wystarczy kilka razy zatrzymać i wznowić pobieranie.

Dobre transfery jak na PSN nalezaloby dodac. No i czasem trzeba zatrzymywac i wznawiac kilkadziesiat razy (raz przez 5 minut to robilem az zalapalo), aby predkosc sciagania byla miedzy 1 a 2 MB/s.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

195%?

200% normy - jak za PRLu :D

PS. Panowie, 343 Industries to oficjalnie jedni z największych kozaków w branży. Nie ma co do tego już żadnych wątpliwości :)

Opublikowano

XD

Opublikowano

Ładnie tak piracić? Mendrek i Jego biblioteka exów ogranych przez jutuba gardzą Tobą.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.