Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

pewnie dostał promo ;p

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

nie.wiem.na czym zagram w ac3, ale.ze.wzgledu na exclusive to na ps3... mimo iz wolalbym na pc...

Opublikowano

ten Assassin już na Vicie lepiej wygląda:

Xbox 360:

j7rAU.jpg

PS Vita:

49.jpg

Xbox 360:

1HPwV.jpg

PS Vita:

31.jpg

Opublikowano

Jest juz porownanie jak to wyglada i dziala na X360 i PS3 ? Premiera za chwile wiec dobrze byloby wiedziec na jaki sprzet kupic.

Opublikowano

na PC najlepiej kupić.

graliście w demo XCOM? fajna gierka nawet, do wczoraj myślałem że to kolejny FPS. =]

Opublikowano

jakbym chcial grac na PC to bym to robil, a nie piracil konsolowe konwersje tylko po to, zeby sprawdzic jak to chodzi w max ustawieniach i 60 klatkach :P

Opublikowano

bierz na PS3,kupując ta wersję dostajesz 1h dodatkowej gry :]

Opublikowano

Na DLC mi nie zalezy wiec nie jest to deal breaker ;)

Czyli co ? Nie ma jeszcze porownania ?

Opublikowano

Nie jara Cię misja na Amistad ;)

Opublikowano

jak słyszę Amistad, to zawsze przypomina mi się ten "trailer":

Opublikowano

Jest juz porownanie jak to wyglada i dziala na X360 i PS3 ? Premiera za chwile wiec dobrze byloby wiedziec na jaki sprzet kupic.

Dziwie Ci sie. Wiem, ze zwracasz uwage na v-sync, z ktorym AC II miala problemy, ale akurat ta serie najlepiej kupowac na PS3, bo jest naladowana najwieksza iloscia kontentu. Ubi w przeciwienstwie do innych devow przyklada uwage do tego, zeby porty PS3 i X360 byly jak najbardziej do siebie zblizone, wrecz identyczne.

Ja do wczoraj lamalem sie czy brac AC3 na premiere, bo jakos nie mialem cisnienia, ale przelamalem sie wczoraj i kolekcjonerka Join or Die uzupelni w niedziele moja kolekcje AC :)

Opublikowano

Jezeli roznica miedzy obiema wersjami to tylko ta jedna misja to nie ma to dla mnie znaczenia ;) No chyba, ze o czyms nie wiem i wersja na PS3 ma jeszcze jakies inne bonusy (kupuje zwykle edycje).

PS. Wlasnie leci sobie reklama AC3 w TV :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

jak słyszę Amistad, to zawsze przypomina mi się ten "trailer":

http://www.youtube.com/watch?v=Cau_oshv8_A

Ja mam dokładnie to samo :P

Opublikowano

Jezeli roznica miedzy obiema wersjami to tylko ta jedna misja to nie ma to dla mnie znaczenia ;) No chyba, ze o czyms nie wiem i wersja na PS3 ma jeszcze jakies inne bonusy (kupuje zwykle edycje).

PS. Wlasnie leci sobie reklama AC3 w TV :)

Ale to nie jest tylko jedna misja tylko 4 ;)

Opublikowano

No to wezme wersje na PS3, no chyba ze okaze sie skaszaniona, ale raczej mozna spac spokojnie :) Rozumiem, ze kazda wersja ma to DLC, a nie tylko preordery, bo mam zamiar kupic w Saturnie.

PS.

irVv4QwUwCtUc.gif

iXMWJu05HKehi.gif

xD

Opublikowano

zerkam sobię na Walkthrough AC3 z x0 i nie wygląda źle

ost jest bardzo ciekawe

Edytowane przez typfon

Opublikowano

ost jest bardzo ciekawe

Rowniez troche zerknalem i jestem pewien ze jutro jade do sklepu po swoja kopie.

Gra tez nie ustrzegla sie przed smiesznymi BUGami :ph34r: (nowy skill, flying eagle?)

FAgD8.gif

mUyUC.gif

Opublikowano

kumpel przed chwilą wstawił na facebook:

21598_457344074307849_87010289_n.jpg

oczywiście grał w pirackie Halo 4, tak więc szykujcie się. :]

Opublikowano
  • Autor

Muehehe, ja grzecznie czekam na szóstego :]

ost jest bardzo ciekawe

Rowniez troche zerknalem i jestem pewien ze jutro jade do sklepu po swoja kopie.

Gra tez nie ustrzegla sie przed smiesznymi BUGami :ph34r: (nowy skill, flying eagle?)

FAgD8.gif

mUyUC.gif

It's Red Dead Redemption all over again.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak ktoś zaglądał do Halo Arena, to wiedział, że tak to się skończy :)

Ciekaw jestem co z ludźmi, którym udało się wcześniej legalnie kupić - wiadomo, zawsze jakiś sklep będzie chciał się nachapać.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie chce mi sie w to wierzyc. Moze przy okazji mial alternatywny firmware wgrany.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Trzeba być na liście microsoftu wolnej od banowania (vide recenzenci wszelacy etc.) jeśli mają Twojego gamertaga na liście to nie zbierzesz bana, inaczej trzeba się z tym liczyć grając przed premierą.

Opublikowano

Zgadza się, tylko to jest chyba pierwsza taka sytuacja kiedy zrobili ten myk z rejestrowaniem - bardzo się wpienili jak zobaczyli Halo 4 na torrentach.

Opublikowano

A propo Plusa, to kolejne dwie gry lądują standardowo u abonentów Playstation Plus, czyli Ratchet and Clank: Wszyscy za jednego, oraz Cubix HD. To kolejne gry obok Crysis 2 w listopadzie.

http://www.ps3site.pl/ratchet-i-cubixx-hd-darmowe-w-ps-plus/131626

W piątek donosiliśmy Wam o tym, że kolejną grą miesiąca w PlayStation Plus będzie Crysis 2. Dzisiaj natomiast światło dzienne ujrzała informacja dotycząca kolejnych produkcji, do których przyczepiono łatkę z napisem "Gratis".

Jak się okazuje już od połowy przyszłego miesiąca subskrybenci PlayStation Plus będą mogli pobrać za darmo takie produkcje jak Cubixx HD i Ratchet and Clank: 4 za Jednego. O ile drugiej z wymienionych gier nikomu chyba nie trzeba przedstawiać, o tyle Cubixx HD to wysoko oceniana (średnia ocen na poziomie 70%) gra logiczna, w której zadaniem gracza jest zajmowanie kolejnych, trójwymiarowych map. Misja nie jest łatwa, bo w trakcie zabawy spotykamy upierdliwych przeciwników, których celem jest uprzykrzenie nam życia.

Tymczasem u posiadaczy konsoli od Microsoftu...

16af7fcdb7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.