Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Kiedys sie tlumaczyli tym, ze bylyby klotnie i wojenki, ale jak widac w dziale PS3 udzielaja sie posiadacze 360tkowych wersji i jest ok. Jedynie Mendrek moglby zanizac poziom.

Mendrek i tak gra tylko w gry z plusa, więc tak przez około półtora roku/dwa lata od premiery danej gry mielibyśmy spokój :P .

A ten argument adminów, że w tematach o multiplatformach toczyłyby się same wojenki to trochę z dupy, przecież są kąciki o grach wyścigowych, rpg czy platformowych i jakoś nie widziałem, żeby tam były jakieś kłótnie między fanbojami :ph34r: .

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Obecnie prędzej dojdzie do wojenki (w tematach po za CW) między konsolowcami a pc'towcami.Jestem za złączeniem działów konsolowych w jeden wspólny a co.

Opublikowano

Również jestem za, a w 2013 roku po premierze GeoW:J dział x360 można zamknąć.

Opublikowano

I w ogóle usunąć, zakopać, cokolwiek.

Wraz z jego użytkownikami, co nie YETI, hehehe? Lionel? Andrew? Mendreeeek?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przenieś dział Mass Effecta do Sony i można zamknąć

Opublikowano

Tez sie dziwie ze dalej multiplatformy sa rozdzielone na 2 dzialy, wiekszosc osob pisze i tak w dziale PS3 pomimo grania na Xie i zadnych wojen nie ma, wszyscy ograniczaja sie juz chyba tylko do tego tematu i statusow ;). Powinno sie zrobic jakas ankiete i wtedy wiekszosc by zdecydowala.

Opublikowano

multiplatformy wyglądają gorzej na ps3 ale każdy milczy bo sony czuwa, przecież najlepsza konsola na rynku nie jest w stanie dorównać xboxowi który jest ponoć gorszy ale ok

Opublikowano

Czy ktos moze mi odpowiedziec na pewne bardzo proste pytanie, omijajac kwestie typu ps3 to odtw. bluray, dlaczego (pipi)a włączam doom 3 superhiper edyszon, i widze grafike która poraza moje galki, zeby wieksze niz u konia, i brak v-synka, i teraz najwazniejsze, dlaczego na moim starym kompie ktorego kiedys mialem w czasach premiery tej gry, doom 3 prezentował sie sto razy lepiej niż to scierwo co teraz pacze?

Opublikowano

kupujesz multiplatformy na PokazSlajdów? Poiebany?

Opublikowano

doom 3 pewnie w marketach lezy w koszach z grami po 5 zl a ktos kupuje to na konsole za paredziesiat zl?

Opublikowano

multiplatformy wyglądają gorzej na ps3 ale każdy milczy bo sony czuwa, przecież najlepsza konsola na rynku nie jest w stanie dorównać xboxowi który jest ponoć gorszy ale ok

A kto uważa, że Xbox jest gorszy? Każdy ma inne preferencje co do wyboru konsoli. To właśnie wy posiadacze Xboxów próbujecie wszystkim wmawiać, że jest inaczej. Tak wiem, wszyscy jesteśmy głupimi casualami po 30 , którzy kupili PS3 tylko dlatego, że nazywa się Playstation. Lol. Wy jesteście ci kumaci w temacie dlatego wiedzieliście co jest lepsze i wybraliście X'a. Większość Polaków też są idiotami lol Pozdroo

Edytowane przez Dixi

Opublikowano
wszyscy jesteśmy głupimi casualami po 30 , którzy kupili PS3 tylko dlatego, że nazywa się Playstation. Lol. Wy jesteście ci kumaci w temacie dlatego wiedzieliście co jest lepsze i wybraliście X'a. Większość Polaków też są idiotami lol Pozdroo

No proszę Dixi, jak się postarasz to napiszesz coś mądrego :).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
  • Autor

Czy ktos moze mi odpowiedziec na pewne bardzo proste pytanie, omijajac kwestie typu ps3 to odtw. bluray, dlaczego (pipi)a włączam doom 3 superhiper edyszon, i widze grafike która poraza moje galki, zeby wieksze niz u konia, i brak v-synka, i teraz najwazniejsze, dlaczego na moim starym kompie ktorego kiedys mialem w czasach premiery tej gry, doom 3 prezentował sie sto razy lepiej niż to scierwo co teraz pacze?

Bo to jest byle jak zrobiony rimejk na obecne konsole by frajerzy... przepraszam, fani, kupili. Takich rimejków HaDe jest pełno, szczególnie na PS3.

Opublikowano

Przez to że te HD Edition tak się dobrze sprzedaja(?) to Sony na pewno z ps4 wywali wsteczną kompatybilnosc :(

Opublikowano

sony jest tylko cieniem tego czym było kiedyś, ale ludzie dalej mają mózgi wyprane

Opublikowano

co to jest SONY?

Opublikowano

Jak dla mnie Sony bardzo chamsko postąpiło wyrzucając wsteczną kompatybilność z PS2. Teraz wychodzi na to, że skoro sprzedałem PS2 to żeby zagrać sobie kiedyś tam w MGS3, muszę tą grę kupić jeszcze raz. Niby są trofea i podniesiona rozdziałka ale to i tak żerowanie na graczach. Powinien być wybór, skoro mam już te gry to mogę je odpalić na PS3 a nie kupować reedycje. Wiadomo, że to był celowy zabieg. Zatem najlepszy model PS3, to ten pierwszy, 60 GB.

Opublikowano

ehem... tylko ile takich nadal zyje?

Opublikowano

Bo grasz na konsoli.

Dziękuję

Opublikowano

Bo grasz na konsoli.

Dziękuję

bo kąsole są do grania ... na PC to można co najwyżej poczte sprawdzić ;)

Opublikowano

Pocztę podobno można na fołnie sprawdzić - true story ;)

Opublikowano

Bo to jest byle jak zrobiony rimejk na obecne konsole by frajerzy... przepraszam, fani, kupili. Takich rimejków HaDe jest pełno, szczególnie na PS3.

Kolekcje i klasyki HD jako exclusives:

The ICO & Shadow of the Colossus Collection - 92

God of War Collection - 91

God of War Origins Collection - 84

Oddworld: Stranger's Wrath HD - 82

The Sly Collection - 85

Prince of Persia Classic Trilogy HD - 81

Ratchet & Clank Collection - 83

Jak and Daxter Collection - 81

Tekken 5: Dark Resurrection HD - 82

Tom Clancy's Splinter Cell Classic Trilogy HD - 67

Medal of Honor: Frontline HD - brak ocen, ale ogółem ciepło przyjęta.

Więc jak zwykle kłamiesz, pisząc "że pełno złych HD remake'ów na PS3". Jedyne to Splinter Cell pasuje do twej teorii, i swoją drogą to gra z xboxowym rodowodem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.