Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Pokaż mnie palcem gdzie napisałem, że na padzie gra się źle.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Tej gry autentycznie Wam zazdroszczę. Fajnie będzie w to zagrać w odświeżonej wersji w HD. No, że jeszcze Shadow of the Collossus bym przytulił.

Chociaż whatever, mam PS2, i tak to mogę ograć :).

Opublikowano

Reedycje HD to bardzo dobra sprawa, nie sa one winne braku wstecznej kompatybilnosci, winna temu jest pazernosc sony, bo zabralo nam ja wtedy kiedy jeszcze tych reedycji nie bylo (a PS2 sie dalej sprzedawalo - widac zrozumieli swoj "blad"). Teraz kiedy 95% ludzi grajacych na konsolach ma telewizory HD to raczej wiedza ze odpalenie PS2 i byle jakiej gry wyglada koszmarnie, wiec nie ma co hejtowac, bo taka kolekcja MGS HD czy God of War to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogly sie trafic takiemu fanu obu produkcji jakim ja jestem (obie sa znacznie ladniejsze, i mgs 3 dziala plynnie co na PS2 bylo problematyczne). To ze niektore z tych niby "reedycji" to zwykla fuszerka i skok na kase ktora ni lepiej wyglada ni dziala, to juz zupelnie inna sprawa, branza jest znana z gownianych firm ktore ida na latwizne i tak jest tez w tym przypadku.

@Zwyrodnialec

Gra sie dlugo zaczyna bo jest dluga ;). Cecha ktora powoli zanika w tej generacji :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

pff, posiadacze PS3 widać nie mają się czym już podniecać, na PC mogę to mieć już od dawna, a do tego w 1080p a nie jakieś marne HD Ready.

Opublikowano

pff, posiadacze PS3 widać nie mają się czym już podniecać, na PC mogę to mieć już od dawna, a do tego w 1080p a nie jakieś marne HD Ready.

Skoncz juz ten trolling, bo MGS 3 na emu chodzilo koszmarnie, a juz szczegolnie w 1080p. Wroc lepiej do pisania mitow o super zestawach komputerow za 1000 zl ktore uciagna wszystkie nowosci plynnie w full HD.

Opublikowano

zobaczcie sobie jak gry wyglądają na kompie za 700 zł.

47780_screenshots_2012-10-28_00001.jpg

Grafika dużo lepsza niż na tych starych trupach, różnice widać szczególnie w ruchu.

Macie jeszcze linki jak nie wierzycie, na tym śmigała ta gra:

http://allegro.pl/procesor-amd-athlon-ii-x2-240-am3-2-8ghz-i2727672431.html

http://allegro.pl/samsung-ram-2gb-pc6400-ddr2-800-mhz-gwarancja-i2729839221.html

http://allegro.pl/nowy-zasilacz-400w-3x-sata-athlon-pentium-20-4-pin-i2726105608.html

http://allegro.pl/gigabyte-ga-m68sm-s2l-gf7050-am2-am2-am3-i2743745079.html

http://allegro.pl/gigabyte-radeon-hd-6670-1gb-ddr3-pci-e-box-i2727794762.html

Procesor: AMD Athlon™ II X2 240 - 2.80 GHz

RAM: 2GB DDR2 6400

Zasilacz: Konval KVPSU400W/M1 - 400W

Płyta główna: Gigabyte AM3/AM2+

Grafika: Radeon Gigabyte HD6770

Aha, ceny Dead Space 2:

PC - 35 zł

Konsole - ponad 70 zł

Serio musicie bardzo kochać te konsole... jesteście jeszcze bardziej ruchani w dupe niż fani Apple.

Teraz wstawiajcie minusy, albo piszcie żebym się zamkną, bo oto jedyne co potraficie robić, hehe.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Nie znasz się, grafika na konsolach to

poziom medium detali na pc

:)

Opublikowano

chcem specyfikację tego demona za 700 :)

Opublikowano

(pipi), za(pipi)isty sprzeck Leszku. Zasilacz mi sie najbardziej podba - ciekaw jestem ile by pochodzil. Rownie dobrze moge dac linka do szrotow xboxa po 4 RODach za 100 zl. Obudowe pewnie za 20 zl zaraz znajdziesz z kartonu, system z Torentow! No i oczywiscie, wszyscy nieposiadajacy kompa w domu maja mysz, klawiature, monitor.

Edytowane przez easye

Opublikowano

i jedzie z plyty bo hdd nie ma ;)

Opublikowano

a co wy stacjonarek nie macie, ze musicie wszystko nowe dokupić? bez jaj.

widzicie, nawet na tych rzeczach można zaoszczędzić.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

i jedzie z plyty bo hdd nie ma ;)

Przynajmniej omija instalacje :D

Mozna, mozna, na wszytkim mozesz przyoszczedzic, po 3 miesiacach poleca Ci kondensatory na plycie, a Twoj sprzet bedzie sie tak pocil, przy samym systemie i aplikacjach ze dupe bedzie mozna sobie go wsadzic. Wiatraka na procka nie zakladaj :) Po co w sumie do tego kupowac boxa i smarowac go pasta, jak sprzet jest tyle samo dla mnie warty co konsola po 7 serwisach...

jedyna wartosciowa rzecz to ta karta graficzna, na upartego.

Jeszcze znajdz najtanszy dysk HDD ATA 130 i napisz, ze sprzecik ZAPIERDALA az MILO.

LOL

Edytowane przez easye

Opublikowano

takie teorie to sobie możesz u siebie w sklepiku wciskać, pewnie w naciąganiu klientów jesteś najlepszy.

a na tym zestawie wszystko dobrze śmiga, nic się nie grzeje... sprawdzone w praktyce, żadne domysły. Części podałem też w cenach za nowe sztuki, jakby ktoś chciał używane to jeszcze taniej wyjdzie. A dysk + obudowa to 100 zł wydatek, jakby ktoś jakimś cudem tego wcześniej nie miał, czyli i tak taniej niż za konsole gdzie się do tego płaci 2x więcej za gry.

Opublikowano

link do dysku i obudowy. z samej ciekawosci chce je zobaczyc :D

Uzywke konsoli kupisz za 5 stowek, taniej nie wychodzi, gry drozsze tylko na premiere, ale biorac pod uwage, ze czesto wiekszosci hitow na PC w ogole nie ma, czesto przez lata musiales grac w z(pipi)ane porty, bo okazywalo sie ze inne teamy robily gre na PC a inne na konsole, itp. w zyciu bym nie kupil peceta by sobie pograc z podbita rozdzialka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Części podałem też w cenach za nowe sztuki, jakby ktoś chciał używane to jeszcze taniej wyjdzie.

Kłamca płyta to używka , zasilacz to za(pipi)isty no-name , nie wspominam o braku dysku , systemu , klawiaturze i myszy. Monitor i głośniki pomijam bo było by to nie fer w końcu do konsoli trzeba kupić TV.

a na tym zestawie wszystko dobrze śmiga, nic się nie grzeje... sprawdzone w praktyce, żadne domysły.

Pewnie taka sama ta praktyka jak ogrywanie gier pewnego ex-perta na M.

Jednym słowem za(pipi)iste bajki opowiadasz :good:

Opublikowano

Easye,

no wiadomo, każdy gra na czym woli, każda platforma ma też swoje wady i zalety. Ja tylko chciałem obalić mit, że nie potrzeba nie wiadomo jak drogiego sprzętu, żeby pograć w te same gry na PC.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Wracając do tego za(pipi)istego zasilacza czarna lista z pcf :

###Czarna lista

Tych zasilaczy absolutnie nie należy kupować, a jeżeli już nie masz, wymień je czym prędzej!

Codegen, Megabajt, Rubikon, Tronje, Ropla, Colorsit, Logic, Akyga, Procomp, Tracer, Mustang, PowerComp, Fever, Impet, Mercury.

To oczywiście nie cała lista, tylko te najbardziej znane.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

bzdura. mialem zasilacz z tej listy i dzialal 2 lata zanim sie spalil

Wszystko zalezy od tego co ten zasilacz zasila, jesli cos przy czym sie nie poci, to moze i dzialac, a jesli cos co zbliza sie do limitu, to ryzykujesz spalenie kazdego podzespolu. Poczytaj sobie fora, takie blacklisty z powietrza sie nie wziely.

Opublikowano

wiecie, konsole też się psują, takie gadanie...

Opublikowano

Czemu się nie przyznasz że pojechałeś z tym zasilaczem po bandzie byle tylko zmieścić się w tych 700zł ? Przyznasz się do błędu i będzie po sprawie , no ale możesz iść w zaparte jak sam wiesz kto i na pewno będą ci to wypominać twój wybór.

Opublikowano

Grafika dużo lepsza niż na tych starych trupach, różnice widać szczególnie w ruchu.

<bla bla bla komp za 1000zł jest lepszy niż 7letnie konsole - odkrycie roku!!!>

Serio musicie bardzo kochać te konsole... jesteście jeszcze bardziej ruchani w dupe niż fani Apple.

Pogadamy jak w maju na te "stare trupy" wyjdzie GTAV, a na PC.... no właśnie. :teehee: Ciekawy kto wtedy będzie się czuł wyruchany.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
  • Autor

Ale w przypadku GTA IV to przecież konsolowcy byli beta testerami gry do wyłapywania bugów i glitchy by potem pecetowcy mogli odpalić tą najlepszą wersję... oh wait.

Opublikowano

jak wypada wersja AC III na ps3 ? jest niższa rozdziałka ?, kolory wyblakłe ?, niedopracowania ? , poszarpane krawędzie i inne cyrki które wystepowały w innych multiplatformach na ps3 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.