Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Sonyboty mają ciekawsze gry, choćby Dishonored, AC3, czy oczekiwanie na Hitmana.

Btw Halo 4 chyba jednak nie jest takim megahitem, jak się tutaj co niektórzy spuszczali, średnia cały czas spada. xD A podobno 343Industries to Naughty Dog Microsoftu. :ph34r:

Halo Anniversary

Halo 4

vs

Uncharted

Uncharted 2

Uncharted 3

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Te "Sonyboty" grają w ACIII, Most Wanted i pewnie niedługo w Black Opsa 2, więc płacz dalej.

dobre exy zazdroszcze :(

Nie samymi exami człowiek żyje, bardziej czekam na GTA V, niż na kolejne Halo, CODy, god of wary czy Uncharted.

Opublikowano

W tym tempie w ciągu tygodnia zrówna się z Forzą H, czyli 8+ . Hype szybko opada, chyba się Doritos skończyły :(

Kupować X360 dla dwóch exów na 8+ ? Nigga, please.

Opublikowano

Uber killery na 360 a nie moga przekroczyc 90% na Metacritic

Teraz tylko czekac jak te 2 najwieksze eksy tej generacji beda komentowane - "oceny nic nie znacza"

Opublikowano

Ja tam zagram w obie (FH i H4) i sam ocenie i porownam do megagotyfakinexow Sony, a nie bede jak idiota sugerowal sie srednia ocen.

Kazdy Resistance jest o niebo lepsza gra od Szitzone 2, a jednak srednia ocen tego nie odzwierciedla. Tak to niestety wyglada.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A kogo obchodzi średnia ocen? To tak jakby mówic, że U2 to gra tej genracji bo ma najlepsze oceny.

Opublikowano
  • Autor

Przecież 91.76% dla UC3 to była największa drama tamtej jesieni, także wspominanie o nim w kontekście H4 jest średnio na miejscu :)

Jednak niektórzy gracze są poyebani, że dwa procenty decydują o tym czy gra jest megahitem, czy jednak tylko "solidnym" tytułem xD

Opublikowano

szósta gra z serii dostaję oceny na poziomie 9/10 a wy nażekacie ... zobaczymy jak się bedzie killzłom trzymał :) bo spadki ma jak na razie większe niż Halo ;]

Jednak niektórzy gracze są poyebani, że dwa procenty decydują o tym czy gra jest megahitem, czy jednak tylko "solidnym" tytułem xD

takie opinie to głównie Mendrek ... a jak wiemy jego nazwać graczem to nadużycie :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Kazdy Resistance jest o niebo lepsza gra od Szitzone 2, a jednak srednia ocen tego nie odzwierciedla. Tak to niestety wyglada.

Jedynka była nawet spoko w multi, ale reszta części to niewypał IMO.

U2 grą tej generacji xDDDD

I w sumie jak najbardziej tak. W U2 wszystko zagrało bardzo dobrze, genialny i wciągający singleplayer, piękna grafika. No i multiplayer nie okazał się zapchaj dziurą.

Ofc do czasu, bo na horyzoncie GTA V :music:

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

@Mendrek: Widać jaki z Ciebie core gamer, bo non stop sugerujesz się ocenami z wyroczni metacritic.com. A ja kupię X360 własnie dla Halo:Reach i Halo 4, bo w przeciwieństwie do Ciebie, jeśli już miałbym coś w tych grach skrytykować, to nie na bazie innych opinii. W dzisiejszych czasach jakoś ciężko mi wierzyć w rzetelność największych gamingowych serwisów.

A kumpel pożyczy mi pierwszego X'a i zaliczę sobie Halo 1&2. To jedna z najbardziej renomowanych marek, przy których popularność Uncharted czy God of War zwyczajnie odstaje i może czas przekonać się samemu dlaczego tak jest.

Kilka stron temu dobrze powiedział MaZzeo, dlaczego seria Halo jest u nas wyśmiewana "laserki-blasterki", bo to syndrom Nintendo. Gdyby Halo 4 tylko ukazało się na PS3, to byś pewnie za każdym razem rzucał gifami z gry częściej niż Daddy. Moja rada dla Ciebie - mniej zapodawaj suchych faktów a więcej sprawdź i zagraj samemu, wtedy możesz sobie uchodzić za opiniotwórczego user'a. Sama teoria to nic, bo liczy się praktyka a dopóki nie zagrasz to wciąż będziesz krytykował. Aha

tylko nie zapomnij o przejściu God of War III, bo rzucasz tapetami z Wstąpieniem a sam nie ograłeś trójki, żal

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Zwyrol:

1. Halo CEA to remake

2. Nie robilo go 343I

Opublikowano

Te "Sonyboty" grają w ACIII, Most Wanted i pewnie niedługo w Black Opsa 2, więc płacz dalej.

Szkoda, że nie ogram ich na mojej X360 :(.

Opublikowano

Jedynka była nawet spoko w multi, ale reszta części to niewypał IMO.

I w sumie jak najbardziej tak. W U2 wszystko zagrało bardzo dobrze, genialny i wciągający singleplayer, piękna grafika. No i multiplayer nie okazał się zapchaj dziurą.

Ofc do czasu, bo na horyzoncie GTA V :music:

Gra w której strzela się z kapiszonów gdzie owy element to ponad 50% gry okrzyknieta tytułem generacji xD. Takie rzeczy tylko u sonyklapów

Opublikowano

Dla mnie Uncharted 2 jest grą tej generacji. Jako jedyna gra na tej generacji konsol grafika wywołała opad szczeny u większości graczy.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

widziałem u kumpla sąsiada na konsoli halo4... design dalej nie zawsze mi się podoba ale to już moje subiektywne odczucie gdyż po prostu od zawsze w grach/filmach nie trawię takich tematów ale cała reszta.....Killzone3 oficjalnie dla mnie spada na drugie miejsce - najładniejszy i najbardziej epicki fps w single player tej generacji to Halo4

:hi:

nie wiem jak full ale jeśli cały singiel robi tak jak pierwszy i drugi chapter to jest to najładniejsza i najbardziej zaawansowana technicznie gra na konsolach, takie są fakty. No i jedno z najlepszych A.I. w grach.

tumblr_mcohpvAJV41r6h22v.gif

Następny co na żywo nie widział gry, a już wygłasza opinie... nie sorry FAKTY!

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Uncharted 2 jak dla mnie też zalicza się do ścisłej czołówki tej dekady. Stawiam ją spokojnie razem z Arkham City, MGS4 czy AC II. Zdecydowanie jedna z najlepszych gier w historii marki PlayStation.

Opublikowano

Po prostu przestańcie wiecznie robić tą dramę, że skoro nie mam dostępu do dwóch gierek, z której przy okazji jednej bym nawet kijem nie tknął to już nie mam w co grać, bo nie, wcale tak nie jest. I tak samo będzie za rok, jak PS3 dostanie swoje 3 exy a x tylko jednego. Nadal multiplatformy przeważają, nadal są najważniejsze, bo jest ich po prostu 5 razy więcej.

Opublikowano

Dla mnie Uncharted 2 jest grą tej generacji. Jako jedyna gra na tej generacji konsol grafika wywołała opad szczeny u większości graczy.

Oprawa swiadczy o tym, ze U2 jest gra generacji ... nie mam pytan.

Opublikowano

Nemesis: Jeśli chcesz kupić X360, to nie ma sensu byś grał w Halo: Combat Evolved z pierwszego X'a. Lepiej kupić remake na X360, który graficznie niszczy pierwowzór i ma świetne backstory opowiedziane w terminalach. Nowe można kupić za 60-70 zł.

PS. No i beka z pucowania się nad ocenami Horizon i Halo 4 mogą mieć i średnią na poziomie 60% i nie zmieni to tego, że to jedne z najlepszych gier w swoich gatunkach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No wiem, tylko zanim kupię tego X360 to jeszcze trochę miesięcy pewnie upłynie, dlatego korci mnie niebawem ogranie Halo i Halo 2 nawet na pierwszym X'ie. Patrzyłem trochę wczoraj na YT i graficznie jest nawet znośnie i wydaje mi się, że gra ma taki mocno "skillowy" gameplay. Ciekawe co musi się dziać na poziomie "Legendary". :D

Opublikowano

Najlepiej jakbys przeszedl remake Halo na 360tce i Halo 2 na PC z podlaczonym padem :)

Przejscie na Legendary napsuje ci sporo krwi, ale da mnostwo satysfakcji.

Opublikowano

A co do Uncharted 2, to 90% sukcesu tej gry zagwarantowało jej wykonanie i filmowe prowadzenie akcji, więc nie wiem w czym Was dziwi fakt, że te aspekty zaważyły o powodzeniu Among Thieves. Widać to na przykładzie U3, które choć niemal równie dobre, nie zawojowało ludźmi już tak jak część druga, bo graficznie nie mieliśmy takiej odskoczni jak Drake's Fortune -> Among Thieves. I choć trójka ma mnóstwo fajnych momentów i jest ogółem bardzo dobrą pozycją to właśnie dlatego nie zdołała już zgarnąć dla siebie tyle co U2, zwyczajnie brakowało tego (pipi)n'ię/cia.

Teraz to już sam nie wiem czy jeszcze zaczekać czy grać w to Halo CE na pierwszym X'ie. Zobaczy się.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Teraz to już sam nie wiem czy jeszcze zaczekać czy grać w to Halo CE na pierwszym X'ie. Zobaczy się.

Jak Ci się spodoba, to jeszcze ciężej będzie wytrzymać do momentu zakupu X360, dlatego ja bym poczekał :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.