Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

xD ciekawe czemu Stalker był tak genialnie zbugowaną grą że az studio upadło.

Gra byłą całkiem ok ale tylko klimatem i lektorem reszta to syf.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

xD ciekawe czemu Stalker był tak genialnie zbugowaną grą że az studio upadło.

Gra byłą całkiem ok ale tylko klimatem i lektorem reszta to syf.

ŁOOOOOOOOOOOT?

No kurwa, teraz to trolujesz.

Opublikowano

Odszczekaj to!

Zaakceptuj swoje prawdziwe ja, kĄsolomaniaku!

Opublikowano

A co do reszty tematu. To fakt, teraz kĄsolomaniaki śpiewają ze im grafa nie przeszkadza i w ogóle taka jak jest to od biedy może być. A jak wyjdą next geny które pociągną 1080p z AA to będą się brandzlowali że jaki piec to pociągnie!!!!!!!11111111111

XD

true story które ma miejsce przy każdej generacji kĄsol :D

Opublikowano

na krotko- presja ze strony THQ, studio zlozone z ~20 osob, nowatorskie, niesprawdzone technologie (a-life). powychodzily patche i po sptachowaniu bylo mniej bugow niz w fifie.

try harder.

Opublikowano

No to jest jechanie po bandzie......... nigga plis.

Przecież nikt (chyba) nie kłóci się o to, że pecety odstawiają konsole (siedmio (pipi)a letnie) pod względem graficznym, technicznym, rozdziałek, tekstur, fremeratu, AA itd.

Co nie?

Ale pisanie "na konsolach nie ujrzysz takich gier jak stalker". No proszę Cię podajesz jeden, przykład jednej gry (serii?) na dodatek której 99% osób w temacie może w ogóle nie interesować?

Błagammm, przecież to działa w cholerną drugą stronę. Na pc nie ujrzysz takich gierek jak Uncharted (tak Uncharted wiem, że je kochacie), jak Girsy 3, jak Sly, Halo 3 (hehe) i tak dalej.

No co Ty chcesz wmówić, że pecety są lepsze bo wyszedł na nie stalker?

Ps3 I XBOX jest lepsze od pc bo wyszło na nie RDR, (pipi)A!

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

porownujesz halo, sly, uncharted i cos tam jeszce do stalkera? ... ehh heh :)

no masz racje, konsole maja wsparcie u rockstra, tu mnie masz, wiesz ze ich lubie, wiec trafiles. ale ja tutaj nie walcze z konsolami, to raz, a po drugie to izi- fan 'koksy vs ufoki' pierwszy zaczal cos pisac o stalkerze, ja tylko wyjasnilem mu, ze tak jak wspomnialem, jest to ten typ gier, ktory mi sie podoba, nie wazno na co wyjdzie. to nie jest flame 'pc vs console' a 'gry ambitne i glebokie vs gry dla pospulstwa'.

no ale oczywiscie tez to mowie tak nieco trollujac, bo sam gralem w niektore gry ktore wymieniles, ale no nie bylem po prostu usatysfakcjonowany, po prostu inny gust i wymagania, jedni lubie ciekawe ksiazki, inni widowiskowe filmy, nie rozumiem dlaczego ludzie odbieraja to jako atak, ale widocznie maja na tym punkcie wyrobiony kompleks. :huh:

Opublikowano

O nie, nie, nie nie nie nie tego mi nie wmówisz heh.

Nie porównuje Halo, Sly czy Uncharted do Stalkera. Wbrew pozorom aż tak posrany nie jestem ;p

Podaje przykłady tych gier, że mogą kogoś bardziej interesować/robić niż Stalker.

Tyle i tylko tyle.

Opublikowano

Stalker to niezła gra, ale ty kreujesz na mesjasz gier pc. TYLKO SZTALKER I SZTALKER! HALO PORÓWNUJESZ DO SZALKERA ? XDDD WYJDZ GIMBERZE

Opublikowano

aha no spoko, ja wychodze z zalozenia ze nie ma co sie ograniczac i warto sprawdzac inne ("nowe") rzeczy w miare mozliwosci.

Opublikowano

ale klimatu chyba zadna inna gra nie miala lepszego. A z modami rozpierdala kosmos ;) ( Na konsolach niestety nigdy takich dobroci nie bedzie)

Opublikowano

No to jest jechanie po bandzie......... nigga plis.

Przecież nikt (chyba) nie kłóci się o to, że pecety odstawiają konsole (siedmio (pipi)a letnie) pod względem graficznym, technicznym, rozdziałek, tekstur, fremeratu, AA itd.

Co nie?

Ale pisanie "na konsolach nie ujrzysz takich gier jak stalker". No proszę Cię podajesz jeden, przykład jednej gry (serii?) na dodatek której 99% osób w temacie może w ogóle nie interesować?

Błagammm, przecież to działa w cholerną drugą stronę. Na pc nie ujrzysz takich gierek jak Uncharted (tak Uncharted wiem, że je kochacie), jak Girsy 3, jak Sly, Halo 3 (hehe) i tak dalej.

No co Ty chcesz wmówić, że pecety są lepsze bo wyszedł na nie stalker?

Ps3 I XBOX jest lepsze od pc bo wyszło na nie RDR, (pipi)A!

(pipi)a co się dzieje, daję plusa Słupkowi!

Opublikowano

18477.2.jpg

Gra z teksturami których próżno szukać na 7 letnich konsolach.

ToP gra na pecetach za 2, 3 i 4 tysiące o.O

Idąc Twoim tokiem rozumowania to, że gra ma grafę jak Limbo sprawia że jest śmiesznie, bo jest 2d i nie używa nawet 2% karty graficznej?

Gratki za podejście do tematu fanie GTAV które będzie chodziło na kĄsoli w 15fpsach w rozdziałce 640x720 XD

A na Pc gta v wyjdzie na 8 płytch DVD xD.

Opublikowano

no super i co z tego skoro na xboxa bedzie ich tyle samo?

Opublikowano

Patrzac na nowego Maxa smiem watpic. Zreszta PC jest tak wazna platforma do grania, ze GTAV wyjdzie z rocznym poslizgiem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Max Payne 3(Xbox360)-2 płyty

Max Payne 3(pc)-4plyty

Opublikowano

no wiesz, lepsza grafa jednak zajmuje wiecej miejsca

abstrah.uje juz od tony modow do gry, w tym takich polepszajacych i tak lepsza grafe niz na konsolach.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

nie wiem, pewnie tyle samo ile zajelo odpalenie crysisa na ultra ustawieniach. ja i tak bede pykal na ps3 :))))

Opublikowano

I tak wiadomo, że Halo 1 > Stalker.

Pod każdym pie.rdolonym względem.

Opublikowano

Nie ma szans.

Opublikowano

Ciekawe ile lat minie, zanim GTAV na PC będzie dało się odpalić na low i 30 fps na kompach innych, niż te w NASA :).

skoro twoj ukochany xbox odpali gta5 w low w 20 fps'ach to nawet moja komorka odpali ;p

Opublikowano

skoro twoj ukochany xbox odpali gta5 w low w 20 fps'ach to nawet moja komorka odpali ;p

(pipi)sz, X360 odpali w 30tu, no ale jezeli chodzi o PS3 ....

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.