Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

uwielbiam jak sonoklapy hejtuja Halo xD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ciekawe za co miałby dostać Re6 nominację.

A za co Halo?

577608_10150990912057679_889875975_n.jpg

To jest odpowiedź na cytowane pytanie?
Opublikowano

no to raczej pasuje do sonoklapow, tutaj nie widze wzajemnego plusikowania ;]

EDIT:

Powyzej idealny przyklad lololol

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za kolorowe gnomy z lepszymi modelami.

Akurat w tym gameplayu na konferencji pokazywali kolorowe, latające kółka............. (nie chce mi się szukać gifu).

Ciekawe czy po ustrzeleniu ich wylatuje konfetti.

Opublikowano

Ile razy Mazzeo wrzucisz jeszcze ten obrazek z NOMINACJAMI? Ciesz się po prostu, że jakis hamburger zrobił fotkę, bo TLoU miało to samo.

Nie zdziwiłoby mnie gdyby wygrał TLoU, może nie było w nim za wiele dynamiki, ale klimacik miał wypasik. Dla mnie nawet lepszy od Watchdogs, bo akurat nie rozumiem skąd aż taki hype. Dla mnie za mało cyber punk'a tam było ;p

Opublikowano

oj biedne plejslejvy :) ogarnijcie się :)

Opublikowano

Ej ale Mendrek akurat ma 100% racji.

W tym temacie przez xxx czasu zawsze wyśmiewano wszystkie awardsy, nominacje które dotyczyły Uncharted czy innych gier Ps3. Teraz raptem Halo zgarnęło kilka odznaczeń i lecą xbotowe, masowe cumshoty.

Przypadek?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Masowe cumshoty w postaci jednego Mazzeo, ktory wrzuca ta fotke ? Sonoklapy i ich urojona rzeczywistosc :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Ej ale Mendrek akurat ma 100% racji.

W tym temacie przez xxx czasu zawsze wyśmiewano wszystkie awardsy, nominacje które dotyczyły Uncharted czy innych gier Ps3. Teraz raptem Halo zgarnęło kilka odznaczeń i lecą xbotowe, masowe cumshoty.

Przypadek?

Ja widzę odwrotną zależność.

Jaranie się nagrodami i nominacjami ma uzasadnienie tylko w przypadku gier na peesczy.

W przypadku Halo to nie ma znaczenia bo SROTFL GNOMY BLASTERKI

To jest odpowiedź na cytowane pytanie?

Zwyrol odpowiedział pytaniem na pytanie, co jest niekulturalne, więc zrezygnowałem z odpowiadania mu i ograniczyłem się do wrzucenia obrazka.

Mendrek, pewno The Last of Us dostał podobną ilość tego, może nawet większą, na neogafie w tym głosowaniu też ostatecznie TLOU wygrał.

I taki gościu pisze teksty dla PSXE :/

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No podobnie z ocenami na Metacritic, jak tytuly na PS3 maja dobre oceny to git, jak na X360 to juz hype, marketing i (pipi) wie co tam jeszcze. No ale to glownie logika Mendrka. Czekam jeszcze jak napisze, ze TLOU ma lepsza oprawe od Watch Dogs :rofl2:

I taki gościu pisze teksty dla PSXE :confused:

Cale PSXE, idealnie pasuje do tego szmatlawca.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ale porónanie TLOU (PS3) do Watch Dogs (PC) nie ma zdejka sensu :mellow:

Opublikowano

Masowe cumshoty w postaci jednego Mazzeo, ktory wrzuca ta fotke ? Sonoklapy i ich urujona rzeczywistosc :)

Uznaje go jako ambasadora Halo dżihadowców, że mówi za Was wszystkich xD

Z metacritic to nie do mnie, gardzą tą stronką co nie raz pisałem.

Opublikowano
Do tej pory osiągnięcia w grach były przede wszystkim powodem do dumy' date=' dając nam możliwość pochwalenia się przed innymi graczami swoimi dokonaniami. Microsoft chce jednak pójść o krok dalej. [/size']Nasze starania będa już niedługo odpowiednio nagradzane.

Na Twitterze Xbox Live Rewards, z okazji dobicia do 50tys. osób śledzących profil, możemy przeczytać, że już jesienią tego roku Microsoft wprowadzi nowy system nagradzania osiągnięć, dzięki któremu będzie można załapać się na darmowe MSP. Jak na razie nie jest pewne, jak duża ilość punktów wpadnie na nasze konto za poszczególne trofea, podejrzewam jednak, że nagradzane w ten sposób będą tylko calaki.

Nie liczyłbym też specjalnie na jakieś "kokosy", niemniej jednak fajnie, że masterując grę doczekamy się wymiernych korzyści w postaci wirtualnej waluty.Nowa forma otrzymywania punktów będzie możliwa dzięki usłudze Xbox LIVE Rewards. Na szczegóły musimy jednak jeszcze trochę poczekać. Jeśli Microsoft rzeczywiście zdecyduje się na taki krok, Sony również będzie musiało zareagować. A z tego skorzystamy my, gracze.

Microsoft Points za osiągnięcia w grach!

Jak dla mnie rewelacyjne info, tylko ciekawe ile beda placic :D

wypas, brawo MS :) zawsze dodatkowa zachęta do robienia achivów.

Opublikowano

Jak do tej pory to nie widzieliśmy tej gry na konsoli, ale zostawiam, że lepiej od Tlou lepiej wyglądać nie będzie.

Opublikowano

Czy ktos tutaj pisal jak to bedzie sie prezentowac na konsoli ? ... Nie wiem co tam chcesz "zostawiac" ale chodzilo o cos zupelnie innego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Choćby z tego względu, że WD to sandbox a TLoU nie, z drugiej strony takie AC wygląda świetnie.

Nom, ale jestem ciekaw jak WD prezentuje się na Ps360 czy nadal robi takie wrażenie heh.

Opublikowano

Pewnie i tak bedzie wersja na next-geny wiec bedzie mi to wisiec jak to sie prezentuje na X360/PS3 :P

Opublikowano

AC2 też wyglądało świetnie na E3 a gra wygląda jak kupa ... więc w takie gejpleje nie ma co wierzyć ;)

Opublikowano

AC2 wygladalo jak kupa ? Co ty (pipi)sz ?

Opublikowano

... pewnie że wygląda jak kupa... popupy wszedzie spartolone cienie... cz 1 wyglądała lepiej

Opublikowano

6516150lobo-wtf.gif

Nie wiem jak odpowiedziec na to, bo dwojka pod kazdym wzgledem graficznie rozwala pierwsza czesc i ogolnie prezentowala sie kapitalnie, szczegolnie dobrze jest to widac jak przechodzi sie jedna gre po drugiej. Jakies urojenia masz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

może jesteś z tych co im wyostrzanie tekstur przed oczami nie przeszkadza ... mnie to wqrwia

Opublikowano

Mowisz o filtrowaniu czy o popupie ?

PS. Wiekszosc gier na slabe cienie w tej generacji.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

o jakim filtrowaniu?

na obiektach pojawiają się poprostu nowe obiekty ... jak się do nich zbliżasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.