Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No napisales o wyostrzaniu tekstur wiec zalozylem,, ze chodzi ci o filtrowanie. Jednak chodzi po prostu o zwykly pop-up. W moim przypadku wiiekszy byl w AC1, ale jakos w tej serii doczytywanie obiektow nigdy mi nie przeszkadzalo. Moze czytnik ci siada albo cos.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 289,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

jedna i druga z hdd... więc to nie kwestia czytnika, - mnie popupy denerwują zawsze :( dlatego nie rozumiem zachwytów co poniektórych nad Rage

Opublikowano

Mnie popup tez denerwuje, ale nie taki jak w AC2, w GTAIV byl sporo wiekszy.

Opublikowano

No cena konsoli wyniesie pewnie jakieś 1700 zł, jak przewidywano już w zeszłym roku.

A teraz kolejne intrygujące info:

Dla niektórych do świetna informacja, dla innych kompletnie tragiczna. Ile osób, tyle podzielonych zdań i opinii się pojawi i będzie chwaliło lub krytykowało decyzję Naughty Dog. Ale nie zmieni jej, gdyż multiplayer w The Last of Us został potwierdzony w fragmencie rozgrywki z komentarzem, która pojawiła się w serwisie GameTrailers...

Niestety nie padły żadne konkrety na ten moment i pozostaje nam jedynie snuć domysły w jaki sposób będzie wyglądał tryb multi (Horda z zarażonymi?). Oprócz tego Neil Druckmann ujawnił, że mimo tego, że historia będzie kręcić się wokół Joela i Ellie, pojawia się także inne postaci, które będą miały mniejszą lub większą rolę w fabule.

http://www.ps3site.p...tiplayer/115419

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

To było wiadome od kilku miesięcy, że będzie pod jakąś postacią multi w tej grze (ale nie coop w kampanii).

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Oby to było jakieś nowatorskie podejście do tematu i żeby nie okazało się, że otrzymamy sieciową strzelankę w stylu znanym z Uncharted.

Opublikowano

"intrygujące info" XD Na początku myślałem, że to jakiś wyrafinowany żart, którego nie rozumiem :P

Cena WiiU to żadne zaskoczenie. W USA jest pewnie 400$.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Konsola za 2000 z mocą porównywalna do current genów które kosztuja poniżej 1000zl

Cos czuje że to ŁIIJU będzie wielkim failem Nintendo

Opublikowano

Przy premierze Wii Ninny też wysoko ceniło swoją konsolę. Technicznie przecież nie wybiegała za daleko od możliwości pierwszego Xboxa. Podobnie jest z Wii U, które może obecnie trochę wyprzedza currenty ale nijak będzie się miało do tego co szykuje konkurencja. Tylko tutaj jest niestety jeden szkopuł, bo o ile fenomen Wii dał firmie ogromne zyski i ogarnął praktycznie cały glob, tak tablet do Wii U jawi się raczej jako miły dodatek do całości, na który byle casual może się nie rzucić.

Bo po co mam grać na premierę w takie tytuły jak Arkham City czy Ninja Gaiden III, w które mogę zagrać teraz? Jedno ZombiU wiosny nie czyni niestety. Po za tym nie wiadomo czy okaże się tak dobre jak polskie Dead Island.

Do sukcesu Wii U na starcie potrzeba solidnych blockbusterów, takich jak Marian czy Zelda.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Technicznie przecież nie wybiegała za daleko od możliwości pierwszego Xboxa.

Wii jest slabsze od pierwszego Xboxa.

Opublikowano

Technicznie przecież nie wybiegała za daleko od możliwości pierwszego Xboxa.

Wii jest slabsze od pierwszego Xboxa.

Powiedz to galaktycznemu Marianowi

Opublikowano

SMG2 jest piekne ale nie ma startu do topow Xboxa.

Opublikowano

No jak nie, SMG czy DKCR wyglądają lepiej, tak samo MP3 Corruption.

Opublikowano

SROTFL

Czy wy w ogole graliscie na pierwszym Xboxie ?

Riddick

Halo 2

Splinter Cell Chaos Theory

Far Cry Instincts Evolution

Rallisport Challenge 2

Kilka przykladow, a jest wiecej tytulow, ktorych Wii (czyli po prostu GameCube) by nie pociagnelo.

Pokaz mi cos takiego na Wii:

http://www.youtube.com/watch?v=uome4Nf5Hgc

No i wypadaloby dodac, ze SMG2 to szczyt tego co potrafi Wii, Xbox nie mial szans na to by w pelni pokazal swoja moc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za kolorowe gnomy z lepszymi modelami.

I taki gościu pisze teksty dla PSXE :confused:

Zazdrość? A nie, chwila. Przecież nazwa tematu nie zobowiązuje i gdy xboty sobie radośnie trollują to świat jest idealny (w kolorach tęczy Halo), ale gdy ktoś pociśnie suchym żarcikiem na gierkę z xboksa, to Mazzeo wrzuci smuteczka. Jesteście cholernie pociesznymi istotami. No nic, wyzywajcie się tu dalej od sonyklepów (chyba jakieś złe i bolące doświadczenia :( ), a ja pójdę się śmiać dalej z was. A niech ktoś napisze coś sensownego, to zaraz zostanie zaatakowany przez wściekłe grono xbocików. RAWR!

get a life

Opublikowano
Zdaje się, że obsady Beyond: Two Souls będzie mógł pozazdrościć niejeden spory film. Według najnowszych plotek Ellen Page będzie towarzyszył znany i utytułowany aktor. Wiecie po obrazku, o kim mowa?

Tak, to Willem Dafoe, dwukrotnie nominowany do Oskara, wielokrotnie nagradzany za najlepszą rolę drugoplanową w filmie Cień Wampira.

Serwis BroGamer podał tą informację powołując się na pewne źródło z branży. Źródło to twierdzi, że oficjalne ogłoszenie roli Dafoe nastąpi w bliskiej przyszłości. Oczywiście to nadal tylko plotka, ale nie brzmi zbyt nieprawdopodobnie. Skoro Page może, to dlaczego Dafoe by nie mógł? Jodie Holmes to raczej typ nieufnej samotniczki, sądząc po udostępnionych wcześniej materiałach, która wyraźnie się czegoś boi, a kto lepiej nadaje się do roli głównego złego niż Dafoe?

Jeżeli plotka znajdzie swoje potwierdzenie w rzeczywistości, to będziemy mieli bardzo ciekawą sytuację biorąc pod uwagę kierunek, jaki obrał Cage. Już ogłoszenie, że w główną bohaterkę wcieli się Ellen Page było sygnałem, że Cage zmierza w kierunku branży filmowej, a zatrudnienie kolejnej gwiazdy tylko zwiększy ten efekt. Czy to będzie początek prawdziwych filmów interaktywnych, w których aktorzy będą całkowicie kreowali swoich bohaterów poprzez użyczanie im nie tylko głosu, ale również ruchu i wyglądu? Wszystko wskazuje na to, że Cage zmierza tego spróbować, oby tylko technologia go nie powstrzymała.

http://www.niezgrani...yond-two-souls/

O Dafoe jako "da foe" ;p To może się udać, z jego ryjem trudno nie stworzyć fajnego badguya.

Opublikowano

Żeby tylko na pokazaniu ryja się skończyło a nie, nom tego co było w Antychryście :D

Opublikowano

(pipi)a kazdy kolejny link to jakiegos newsa bez wklejonej tresci bedzie nagradzany warnem i blokada na dni 3. Nie chcecie sie sluchac to nie.

Opublikowano
Zdaje się, że obsady Beyond: Two Souls będzie mógł pozazdrościć niejeden spory film. Według najnowszych plotek Ellen Page będzie towarzyszył znany i utytułowany aktor. Wiecie po obrazku, o kim mowa?

Tak, to Willem Dafoe, dwukrotnie nominowany do Oskara, wielokrotnie nagradzany za najlepszą rolę drugoplanową w filmie Cień Wampira.

Serwis BroGamer podał tą informację powołując się na pewne źródło z branży. Źródło to twierdzi, że oficjalne ogłoszenie roli Dafoe nastąpi w bliskiej przyszłości. Oczywiście to nadal tylko plotka, ale nie brzmi zbyt nieprawdopodobnie. Skoro Page może, to dlaczego Dafoe by nie mógł? Jodie Holmes to raczej typ nieufnej samotniczki, sądząc po udostępnionych wcześniej materiałach, która wyraźnie się czegoś boi, a kto lepiej nadaje się do roli głównego złego niż Dafoe?

Jeżeli plotka znajdzie swoje potwierdzenie w rzeczywistości, to będziemy mieli bardzo ciekawą sytuację biorąc pod uwagę kierunek, jaki obrał Cage. Już ogłoszenie, że w główną bohaterkę wcieli się Ellen Page było sygnałem, że Cage zmierza w kierunku branży filmowej, a zatrudnienie kolejnej gwiazdy tylko zwiększy ten efekt. Czy to będzie początek prawdziwych filmów interaktywnych, w których aktorzy będą całkowicie kreowali swoich bohaterów poprzez użyczanie im nie tylko głosu, ale również ruchu i wyglądu? Wszystko wskazuje na to, że Cage zmierza tego spróbować, oby tylko technologia go nie powstrzymała.

http://www.niezgrani...yond-two-souls/

O Dafoe jako "da foe" ;p To może się udać, z jego ryjem trudno nie stworzyć fajnego badguya.

William przygotowuje sie do nowej roli

+velma.jpg

Opublikowano
Best PC Game

- Company of Heroes 2 (Relic/THQ for PC)

- Hawken (Adhesive Games/Meteor Entertainment for PC)

- PlanetSide 2 (Sony Online Entertainment/Sony Online Entertainment for PC)

- SimCity (Maxis/EA for PC)

- X-Com: Enemy Unknown (Firaxis Games/2K Games for PC)

:lol: :lol: :lol:

I co w tym jest takie śmieszne? :huh:

Sam Crap

Opublikowano
  • Autor

Sequel do najlepiej ocenianego RTSa w historii, świetnie zapowiadający się mechwarrior, MMO FPS z 2 tysiącami ludzi na jednej mapie, kontynuacje Simcity i X-com na które fani czekają od lat.

No same crapy.

Opublikowano

Nie przetłumaczysz tego graczom konsolowym, tak samo jest na odwrót. Widziałem trochę tego Company of Heroes 2 na filmikach. To są klimaty II Wojny, c'nie?

Mnie generalnie nie tyle co nie stać na granie na PieCu ale też nie miałbym na to czasu. Po za tym nie widzi mi się teraz wydawać prawie 1500 zeta na to, żeby zagrać w dwie części Gearsów czy drugiego Wiedźmina, czyli tytuły dostępne przecież na X360.

Jest jednak dla mnie jeden za(pipi)isty plus - ceny samych gier - poezja dla graczy.

Opublikowano

Hawken jako gra nastawiona na szybką i dynamiczną rozgrywkę mało ma wspólnego z Mechwarriorem, jedyne podobieństwo to mechy, te są jednak szybsze i zwinniejsze niż w MW. Nie znaczy to, że gra jest/może być zła, bo mnie też zaintrygowała: świetnie wygląda, do tego widać, że da masę frajdy (dla posiadaczy odpowiednio mocnych maszyn, czyli nie dla mnie).

Choć fanem MMO nie jestem przychylnie patrzę na niektóre produkcje tego gatunku, Planetside 2 ma potencjał. Potencjał tez miało Tabula Rasa, które nie wiem dlaczego długo nie pożyło (znowu - nie grałem, ale bardzo mi się podobało)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.