Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Zatrudniają więcej personelu pochodzącego z Zachodniej szkoły developingu. Tak było m.in. z RE5, które graficznie jak na japońską produkcję wciąż trzyma poziom.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 289,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ale z GameTrailers to sa pieprzeni hipokryci. Dali Dead Space 3 i Splinter Cell Blacklist jako nominacje do największych zawodów E3 twierdząc, że obie te serie zboczyły ze swoich pierwotnych kursów na rzecz akcji. Nie przecze, że tak jest, tyle, że to min właśnie GT zawdzięczamy to jak wyglądają dzisiaj gry. Media sterują tłumem, a to oni cisnęli na taki model gier, gdzie masz mnóstwo skryptów, brak przestojów i ciąglą akcje.

Fuckin' loosers. :sleep:

Sporym failem w nominacjach na najlepszy trailer z E3 jest wygrana RE6 oraz całkowite pominięcie Dishonored, które miało bardzo klimatyczny trailer.

Opublikowano

Przecież to wszystko jest ustawione...

Trailer RE6 może i był ok, ale do takiego Dishonored nie ma zwyczajnie startu.

Opublikowano

Zdecydowanie.

Co by bym nie narzekał na RE5 to nie zapomnę jakie wrażenie zrobił na mnie graficznie (tylko sterylność mnie w(pipi)iała). Pierwsze kilka minut w Afryce, wielka, dokładna sylwetka Chrisa, gapiący się ludzie.

Wyglądało to mega, porównując do samych filmikow to wydaje mi się, że piątka nadal lepiej wygląda niż szóstka. Z tego co pokazują, ofc - szóstka póki co nie robi już tak graficznie.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Przecież to wszystko jest ustawione...

Trailer RE6 może i był ok, ale do takiego Dishonored nie ma zwyczajnie startu.

Trailer był bardzo dobry, a został wybrany pewnie dlatego, że nie brakowało tam scen z gameplayu, w odróżnieniu do Dishonored.

Opublikowano

No dobra, zgodzę się ale czy przypadkiem na zwiastunie Dishonored też go nie brakowało?

Opublikowano

Wyprzedziłeś mnie Nemesis. Wcale go tam tak mało nie ma.

Kolejny fail - Game of the Show - AC3. ;/

Trzeba przestać w ogóle otwierać te GT.

Opublikowano

Szczerze mówiąc bardziej niż Ascension podobał mi się właśnie trzeci Asasyn. Nowy GoW jest fajny ale tylko więcej tego samego. Graficznie też mnie jakoś specjalnie nie urzekł. Dla mnie to poziom "trójki", która wciąż wygląda za(pipi)iście.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Pewnie, że Watch Dogs, IMO żadna inna gra tak nie zaskoczyła.

Opublikowano

Gametrailers dało sporo nagród Black Klops 2 bo ich zaprosili na zamknięty pokaz.

:teehee:

Bo na takie rzeczy wcale nie zapraszają dziennikarzy z każdej dużej publikacji.

Opublikowano

Najweselsze jest to, że w kategorii Najlepsza gra na X360 nie nominowali Halo 4 :teehee:

Opublikowano

A,dla mnie nr.1 to Far Cry 3 i AC3

Opublikowano

Najweselsze jest to, że w kategorii Najlepsza gra na X360 nie nominowali Halo 4 :teehee:

Nawet nie oglądałem tych nominacji, co wygrało na klocku i jednordzeniowcu?

Opublikowano

Wszędzie wygrało AC3: Best Action-Adventure, Best PC Game, Best X360 Game, Best PS3 Game, Best Wii U Game :teehee:

Aż dziw bierze, że AC na Vite nie wygrało najlepszej gry.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Pewnie Halo 4 i The Last of Us ;)

Pewnie i tak nie trafiłem, bo zapewne zwyciężyły któreś z multiplatform.

Szczurek, no właśnie.xD

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Zapewne na Xboxie jakaś multiplatforma a na Ps3 jakiś ex :D

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że nad Halo 4 pracuje duża ilość osób maczających wcześniej palce nad exami Sony. Halo 4 z pewnością będzie "killer application" i wątpię, aby exy na PS3, które mają się ukazać dogoniły sprzedażowo razem wzięte produkcję 343 Industries.

Tutaj X360 zawsze wygrywał.

Opublikowano

sprzeda się bo ma dobre multi którego nie ma na ps3

Opublikowano

Też mi się wydaje, że Halo4 rozwali sprzedażą a już na pewno wszystkie exy Sony razem wzięte (zapowiedziane).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Wszędzie wygrało AC3: Best Action-Adventure, Best PC Game, Best X360 Game, Best PS3 Game, Best Wii U Game :teehee:

Aż dziw bierze, że AC na Vite nie wygrało najlepszej gry.

Ciekawe czy brali pod uwagę, że w tej grze ma być dużo więcej Desmonda niż poprzednio, co z góry oznacza srakę.

Opublikowano
  • Autor

Gametrailers dało sporo nagród Black Klops 2 bo ich zaprosili na zamknięty pokaz.

:teehee:

Bo na takie rzeczy wcale nie zapraszają dziennikarzy z każdej dużej publikacji.

Nikt koorwa ani na tym, ani na innych forach nie pisał i nie jarał się blak klopsem, nudny gameplay przeszedł bez echa, a gametrailers daje im nagrode na podstawie zamknietego pokazu, do czego sami się przyznali. Przepłacone skoorwysyny i tyle, tak jest od 5 lat i zlekceważeniu Crysisa w nagrodzie za najlepszą grafikę bo, cytuje, "ma za dobrą grafikę" i dali nagrodę CoD4 :ph34r: O spuście nad MW2 w 2009 nie wspominam xD

Opublikowano

Ale COD4 w swoim czasie wyglądał zajebiście do tego ze skryptami robił mega wrażenie. Już sama scena przewozu prezydenta na egzekucję to był opad szczeny. :woot:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.