Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ale COD4 w swoim czasie wyglądał zajebiście do tego ze skryptami robił mega wrażenie. Już sama scena przewozu prezydenta na egzekucję to był opad szczeny. :woot:

nie wyglądał

Co do nominacji to watchdogs i The last of us wg mnie bo najbardziej mną pozamiatały pokazy tych gier.

CALL OF DUTY XD

Opublikowano

Gametrailers dało sporo nagród Black Klops 2 bo ich zaprosili na zamknięty pokaz.

:teehee:

Bo na takie rzeczy wcale nie zapraszają dziennikarzy z każdej dużej publikacji.

Nikt koorwa ani na tym, ani na innych forach nie pisał i nie jarał się blak klopsem, nudny gameplay przeszedł bez echa, a gametrailers daje im nagrode na podstawie zamknietego pokazu, do czego sami się przyznali. Przepłacone skoorwysyny i tyle, tak jest od 5 lat i zlekceważeniu Crysisa w nagrodzie za najlepszą grafikę bo, cytuje, "ma za dobrą grafikę" i dali nagrodę CoD4 :ph34r: O spuście nad MW2 w 2009 nie wspominam xD

Akurat jeśli chodzi o pierwszego BO to singiel był po prostu za(pipi)isty. Widać, że Treyarch mieli na to świetny pomysł. Mason jako bohater niby sztampowego FPS'a sprawdził się bardzo dobrze, bo rzadko zdarza się, że protagonista w tego typu grach tyle się odzywa. Technicznie nie było może fajerwerków ale fabularnie jak dla mnie było bardzo ok. Tylko mnie nie hejtujcie za to. Może BO to jest i bajka ale całkiem znośna.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

CoD4 na premierę, w 2007 wyglądał zajebiście a skryptami zabijał.

Beka beką z CoD-a ale bez przesady z tymi herezjami, pewnie 90% hejtujących teraz CoD-a srała pod siebie grając w Czwórkę.

100% next genowa gra - fps z nową jakością w singlu jak i multi.

@Nemesis

Za co hejtować? Za pisanie prawdy?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

Nemesis, pisałem że nikt nie zwrócił uwagi na BO2 podczas tego E3. A co do BO się mylisz, to była zwyczajna kupa zakończona tryliardem flag USA xD Dobrą bekę miałem z tego.

Może CoD4 wyglądał ładnie wtedy, ale Crysis niszczył wszystko. I chooj kogo skrypty obchodzą, to nie best scripted scenes awards. Z resztą po co ja w ogóle próbuje ich zrozumieć, i GT i VGA to jedno to samo ścierwo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie no mi się podobał CODMW4 bo był naprawdę zaje'bisty jak na te czasy, ale nie wygladał jakoś mega dobrze, ale grałem wtedy na PC może to dlatego miałem inne standardy graficzne.

edit. No wlasnie Crysis, Gears of War na PC zupełnie inna liga imo

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie no mi się podobał CODMW4 bo był naprawdę zaje'bisty jak na te czasy, ale nie wygladał jakoś mega dobrze, ale grałem wtedy na PC może to dlatego miałem inne standardy graficzne.

No do takiego Crysisa na pewno wyglądał kiepsko (?) ale chodzi mi o konsole. (pipi)a no wtedy Codzik to było :o

<333333333333333333333333333333333

PS. Zreszta Crysis pierwszy to chyba do dzisiaj nie ma sobie równych. Chociaż nie wiem jak BF3 wygląda na kompie Stony (czyli na fullu xD).

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Na konsolach to w tamtym czasie najlepiej wyglądało

12880932984_20071119_screen001.jpg

Opublikowano

No do takiego Crysisa na pewno wyglądał kiepsko (?) ale chodzi mi o konsole. (pipi)a no wtedy Codzik to było :o

http://www.youtube.com/watch?v=FJMZE-8sO0c

<333333333333333333333333333333333

PS. Zreszta Crysis pierwszy to chyba do dzisiaj nie ma sobie równych. Chociaż nie wiem jak BF3 wygląda na kompie Stony (czyli na fullu xD).

Wiesz trailer a real gameplay to jednak różnica. No ale nie gralem w MW na konsoli w czasach premiery więc nie wiem. Tak czy siak grał była zaje'bista szkoda, że z kazdą nastepna czescią robi się coraz bardziej daremna, durna i żenująca.

Opublikowano

Uncharted 1 mimo, że pierwszy zagrałem dopiero w 2009 już po Girsach i innych graficznych świetnych grach.

To i tak miałem opadzik szczeny grając.

Pamiętam grałem w Uncharted, spojrzałem na Xboxa i powiedziałem "oj chyba się pożegnamy" ;p

Opublikowano

a u mnie było zupełnie odwrotnie, jedynka po dwójce ,która zaniżyła PStrójkową średnią,a U3 spowodował że przestałem interesować się czarnulą.I zaraz po 360, Wii gra drugie skrzypce :] Od gier wymagam intensywnego gampleja a samograjom jak na razie podziękuję

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Niech mi któryś Xbot (bo oni lubią to określenie) wytłumaczy czym jest samograj? Bo mam wrażenie, że gdzieś usłyszeli to słowo i lubią je używać w odniesieniu do gier (najczęściej tych z PS3).

Od gier wymagam intensywnego gampleja a samograjom jak na razie podziękuję

"Intensywny - charakteryzujący się dynamiką, wzmożoną aktywnością."

No i w Uncharted masz intensywny gameplej - helikopter i walący się budynek w U2, pociąg w U2, akcja przed i na samolocie w U3, płonące Chateau, pościg za Talbotem, czy nawet pościg na łodziach.

O co więc Ci chodzi?

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

press x to jason ;)

a uncharted jest za(pipi)ista gra dla niej sprawilem sobie ps3 i w sumie dla dead nation

Edytowane przez kubson

Opublikowano

press x to jason ;)

a ta ich nowa gierka w ilości beki chyba przebije nawet heavy rain, no i nie zginiesz tam xD.

Opublikowano

Dla fanboi xboxa liczą się tylko strzelanki. Większość z osób posiadających x360 nie kręcą gry konsolowe jak platformówki, wyścigi, jrpg, bijatyki, slashery lub gry nowatorskie. Najlepiej dla nich i dla nas byłoby gdyby kupili sobie wypasione PC i przestali udawać graczy konsolowych.

Opublikowano

a u mnie było zupełnie odwrotnie, jedynka po dwójce ,która zaniżyła PStrójkową średnią,a U3 spowodował że przestałem interesować się czarnulą.I zaraz po 360, Wii gra drugie skrzypce :] Od gier wymagam intensywnego gampleja a samograjom jak na razie podziękuję

Pierwszy Uncharted to taka sama gra jak Girsy tyle. Zaden nie samograj, czy gorsza czy lepsza - kwestia gustu ale normalna gra.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

wiecie za co lubie uncharted ? bo jest w chu,j strzelania, skakania, wspinania, zwisania, turlania, bicia, duszenia, spadania i troche jeżdżenia (cholernie brakuje mi szydełkowania i sklejania modeli samolotów ale nie można mieć wszystkiego). halo i girsy też lubie bo jest w chu,j strzelania. ostatnio przeszedłem alana na pc, zayebisty tylko za dużo strzelania.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

taa, bo na ps3 nie dominują strzelanki jak killzone, uncharted, mag, socom, resistance, haze, starhawk czy tam gry mulipltformowe gry jak BF czy CoD :)

Co do gatunków gier to:

strzelanki, racery, rpg, zróżnicowane gry x360 > ps3

platformówki, jrpg, samograje ps3 > x360

Opublikowano

zamiast maga czy socoma lepiej było wymienić rachety

dominują też god of war, gran turismo, little big planet, heavy rain, motorstorm i w bardzo wąskim kręgu nawet journey i niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę ale nie ma tam za bardzo strzelania

super dowpci.p wszyscy sie smieją, wygrałeś roczny zapas baterii do joypada

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

W LBP wraz z dodatkiem mgs doszło strzelanie z paintballa.

A w HR też jest np.

można zastrzelić dilera - kapitalny moment swoją drogą

;]

Opublikowano

zamiast maga czy socoma lepiej było wymienić rachety

dominują też god of war, gran turismo, little big planet, heavy rain, motorstorm i w bardzo wąskim kręgu nawet journey i niech mnie ktoś poprawi jeżeli się mylę ale nie ma tam za bardzo strzelania

super dowpci.p wszyscy sie smieją, wygrałeś roczny zapas baterii do joypada

synek, wymień mi te racery na ps3 :)

Opublikowano

motorstormy no i od biedy to gran turismo

A na xboxa wymień coś innego prócz forzy 98665 ?

edit : aa zapomniałem że na xboxa nie macie gier

Edytowane przez Sig

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.