Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

skoro twoj ukochany xbox odpali gta5 w low w 20 fps'ach to nawet moja komorka odpali ;p

(pipi)sz, X360 odpali w 30tu, no ale jezeli chodzi o PS3 ....

nie bedziesz zauwazal spadków fps bo bedziesz w tym czasie szukal plyty na ktorej jest dzielnica do ktorej wlasnie chcesz wjechac ;)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Znowu (pipi)sz, to posiadacze PS3 nie widza roznicy w fpsach, dla nich wlasnie tez jest robiony nowy DMC w 30tu klatkach, tzw. cinematic feeling (a to i tak za duzo bo zeby bylo cinematic to musi byc 24).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Konsole VS PC tego trzeba było do rozruszania tego tematu.

Idę po popcorn bo pokłady beki już się wylewają z postów :D

Opublikowano

skoro twoj ukochany xbox odpali gta5 w low w 20 fps'ach to nawet moja komorka odpali ;p

(pipi)sz, X360 odpali w 30tu, no ale jezeli chodzi o PS3 ....

Nie przesadzaj, Max Payne 3 już (nareszcie) chodził normalnie na Ps3. Więc jest duża szansa, że i tak samo będzie z GTAV.

Opublikowano

Rockstar sie w koncu ogarnelo, milo. Troche czasu to zajelo, ciekawe ile w takim razie zajmie im robienie poprawych portow na PC.

Opublikowano

Tylko że Max to korytarz, a GTA sandbox. Więc nie ciesz się za wcześnie Słupek.

Opublikowano

Mueheheh, chcę by GTA V wyszło tylko na X360 i PS3 i nigdy na PC, będę się napawał tymi łzami w całym internecie (szczególnie polskim).

Chyba nie myślisz, że z powodu jednej gry ludzie nagle przestaną grać na pc.

Opublikowano

Szpic odpali GTAV na komórce więc co tam port na pc :whistling:

nie bez powodu sciagalem komorke z nasa!

Opublikowano

:huh: wiem, doskonale o tym wiem, że to sandbox zapewne wyciskający ostatnie soki (chociaż w RDR też już było lepiej niż w GTAIV). Z drugiej strony silnik ten sam, okiełznanie sprzętu etc.

I wcale się nie cieszę, do czasu premiery GTAV (2099) będę miał na 99,9% Xboxa więc i tak zapewne na niego łyknę V ha.

Co nie zmieniania faktu, że chciałbym żeby obydwie wersje byłe takie same.

byle na pecety było zjebanie hahaha, żart - niech nie wyjdzie wcale

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
byle na pecety było zjebanie hahaha, żart

O to się nie ma co martwić bo Rockstar nie zna pojęcia optymalizacja.

Opublikowano

Wiem ale, że tak powiem... ryra mnie to po całości ;)

Gram na kOnsolach.

Opublikowano

na krotko- presja ze strony THQ, studio zlozone z ~20 osob, nowatorskie, niesprawdzone technologie (a-life). powychodzily patche i po sptachowaniu bylo mniej bugow niz w fifie.

try harder.

Było chyba z 30 paczy z czego każdy kolejny psuł coś nowego. Jak to u ruskich bywa :lol:

Chyba nigdy tej gry przez te bugi nie skonczyłem

I oby GTA V nie wyszło na PC XD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

na krotko- presja ze strony THQ, studio zlozone z ~20 osob, nowatorskie, niesprawdzone technologie (a-life). powychodzily patche i po sptachowaniu bylo mniej bugow niz w fifie.

try harder.

Było chyba z 30 paczy z czego każdy kolejny psuł coś nowego. Jak to u ruskich bywa :lol:

Chyba nigdy tej gry przez te bugi nie skonczyłem

i wlasnie sie wygadales, ze nawet nie grales w stalkera.

najwiecej to bylo 10.

policz sobie lepiej ile poprawek dostalo twoje gran turismo xD

Opublikowano

Wiem ale, że tak powiem... ryra mnie to po całości ;)

Gram na kOnsolach.

Niby ok ale pomyśl jak by mogło lepiej chodzić/wyglądać GTAIV na konsolach gdyby ludki z R umiały do porządku optymalizować swoje gierki.

Opublikowano

20 patchy? o czym ty (pipi)? ja zainstalowalem jednego, 1.0004 i nie bylo zadnych problemow. grunt to sobie wymyslac argumenty.

btw, ile w girsach jest zakonczen? bo w stalkerze tylko 7., 5 zlych i 2 dobre.

moze zamiast sie przekrzykiwac polecam obejrzec film, m.in. na podstawie ktorego stworzono stalkera.

4042011704_deb34459cc_o.jpg

zero klimatu. girsy lepsze

film nazywa sie Stalker, rez Andreij Tarkovski

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

20 patchy? o czym ty (pipi)? ja zainstalowalem jednego, 1.0004 i nie bylo zadnych problemow. grunt to sobie wymyslac argumenty.

w stalkerze 1.

byly patche 1.0.01 -> 1.005

w 2 byly 1.5.1-> 1.5.10

w 3 nie wiem

Opublikowano

Yeti, wszystko fajnie pięknie, ale zanim wyjdzie to zdążysz się spalić od tego jarania.

Opublikowano

Najlepsze, że wybrał najbardziej oklepany temat generacji (zombie). A do 2015 (+ ewentualne obsuwy) zdechlaki mogą wyjść całkowicie z mody xD

Opublikowano

Mniejsza o to, akurat ten news raczej nie jest wymysłem tamtejszej "redakcji". Po co informować o grze na ponad trzy lata przed planowaną premierą? Znając życie, projekt upadnie. Chyba...

Opublikowano

w stalkerze 1.

byly patche 1.0.01 -> 1.005

w 2 byly 1.5.1-> 1.5.10

w 3 nie wiem

ja w kazdej odslonie sciagalem max 1-2 patche i nic mi sie nie dzialo, wszystko plynnie smigalo. no coz, niektorzy nie skumaja, ze gra z otwartym swiatem, w ktorym mozesz rozmawiac i handlowac z kazdym, przy czym kazda osoba moze wedrowac po swiecie i zajmowac sie np. wlasnymi questami (szukaniem artefaktow, polowaniem na mutanty) wymaga poprawek, szczegolnie ze wydawca naciskal by wydac niegotowy produkt. fakt, to jest za(pipi)isty argument by sie smiac ze gra miala problemy bez patchy.

Opublikowano

Gra Insane Guillermo Del Toro's anyone?

Albo byłego pracownika Rockstar ta o wojnie czy jakiejś rewolucji w Iraku anyone? (zapomniałem nazwy)

Albo Brendan McNamara i jego bodajże Dziwka Orientu czy orientalna dziwka anyone?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.