Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No jasne, a posiadacze PS3 to same 12 latki i dlatego robia dla nich samograje bo inaczej nie ogarniaja.

Kinect.

Move.

Oba ch.ujowe, ale move przynajmniej działa.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nie dosc, ze dziala to i na niego gry wychodza.

PS. Serio chcesz sie licytowac ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Mnie to już nie kręci, za stary na to jestem.Odpal Metroid Prime, MGalaxy2 czy GTAIV bez pedalskich autoaimów to pojmiesz znaczenie "prawdziwy intensywny skillowy gampley"

z tym że cały MP opiera się na autoaim, trzymasz L i cały czas masz wycelowane we wroga, nawet pamiętam jak 10 lat temu tłumaczyli się padem do GC że ciężko byłoby ręcznie celować.

I w GTA4 też autoaim był ustawiony standardowo, lol. To gówno bardziej utrudniało grę niż pomagało. Leży ktoś ranny, to zamiast go dobić celownik przeskakuje już na następny cel. Nie wspominając już o takich atrakcjach, że stoi przykładowo kilku typów i do nas strzela, to autoaim łapie np tego, który chowa się za ścianą. xD

Opublikowano

Z ekskluzywnych: Gran Turismo 5, Gran Turismo 5 Prologue, Motorstorm, Motorstorm Pacific Rift, Motorstorm Apocalypse, Formula One Championship, Ridge Racer 7, ModNation Racers, Little Big Planet Karting

Gokarty i demko pelnej wersji - nie mam pytan xD Tez moge doje.bac taka liste:

Forza Motorsport 2, Forza Motorsport 3, Forza Motorsport 4, Forza Horizon, Project Gotham Racing 3, Project Gotham Racing 4, Ridge Racer 6, Joy Ride Turbo :rofl2:

Ale umówmy się, że wrzucanie do takich zestawień tytułów w które warto zagrać na Xie, gier które nie wyszły, to trochę tak jak coroczne podniety nad listą wydawniczą PS3.

Opublikowano

Z ekskluzywnych: Gran Turismo 5, Gran Turismo 5 Prologue, Motorstorm, Motorstorm Pacific Rift, Motorstorm Apocalypse, Formula One Championship, Ridge Racer 7, ModNation Racers, Little Big Planet Karting

Gokarty i demko pelnej wersji - nie mam pytan xD Tez moge doje.bac taka liste:

Forza Motorsport 2, Forza Motorsport 3, Forza Motorsport 4, Forza Horizon, Project Gotham Racing 3, Project Gotham Racing 4, Ridge Racer 6, Joy Ride Turbo :rofl2:

Ale umówmy się, że wrzucanie do takich zestawień tytułów w które warto zagrać na Xie, gier które nie wyszły, to trochę tak jak coroczne podniety nad listą wydawniczą PS3.

aha

Mnie to już nie kręci, za stary na to jestem.Odpal Metroid Prime, MGalaxy2 czy GTAIV bez pedalskich autoaimów to pojmiesz znaczenie "prawdziwy intensywny skillowy gampley"

z tym że cały MP opiera się na autoaim, trzymasz L i cały czas masz wycelowane we wroga, nawet pamiętam jak 10 lat temu tłumaczyli się padem do GC że ciężko byłoby ręcznie celować.

I w GTA4 też autoaim był ustawiony standardowo, lol. To gówno bardziej utrudniało grę niż pomagało. Leży ktoś ranny, to zamiast go dobić celownik przeskakuje już na następny cel. Nie wspominając już o takich atrakcjach, że stoi przykładowo kilku typów i do nas strzela, to autoaim łapie np tego, który chowa się za ścianą. xD

no właśnie w GTA to nie działa jak należy zaś w MP jest ok i serio nie wyobrażam sobie ręcznego celowania w tej grze na padzie od GC.

Opublikowano

Nie dosc, ze dziala to i na niego gry wychodza.

PS. Serio chcesz sie licytowac ?

Nie wiem co gorsze - sporadyczna ilość gier, czy hity pokroju Steel Bataliona, które pokazują, że technologia nie nadaje się do niczego innego niż tańce.

Ale odchodząc od licytacji - piep.rzysz o samograjach, a nie ma większych niż na kinecta, gdzie większość rzeczy gra robi za ciebie.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Dance Central. Child of Eden, Crimson Dragon, Your Shape Fitness, plus dodatkowe opcje jak w ME3, FM4 czy Skyrim i masa gier dla dzieciakow, ktore jakos dzialaja. Wiec skoncz temat. No i zeby nie bylo: jak dla mnie move i kinect ten sam poziom kupska.

PS. No kamerkowe samograje dla dzieciakow to co innego niz samograje AAA, ktore uchodza za najlepsze gry tej generacji wg pewnej grupy, ktora posiada tylko konsole sony ;]

EDIT;

Wczoraj kolejny raz sprobowalem dac szanse LBP i nie moge wytrzymac dluzej niz pol godziny ... idealny przyklad jak mozna zj.ebac gre przez zlagowane i nieprecyzyjne sterowanie. Dwojka ma tak samo czy poprawili to ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

w steel batalion kinect nie działa, tragedia, nie kalibrowałem go przeniesieniu do innego pokoju ale już więcej nie chciało mi się sprawdzać tego, za to w grach jak Haunt, Rise of the Nightmares, Child of Eden gra się bardzo dobrze.

Opublikowano

Ins- Gdyby chodziło o grę, to lagowanie mogłoby przeszkadzać, ale w edytorze to chyba nie aż taki problem?

Daddy- akurat Xowcy częściej stosują tą tanią zagrywkę z włączaniem do już wydanych exów, zapowiedzi exów(Halo 4, GoW 3,5, Forza- one już przecież są), kiedy licytują się z Soniaczami.

Opublikowano

Ale przynajmniej NFS jest w dobrych rękach ;)

Opublikowano

Widzę, że ciągle te same tematy się przewalają w CW :) Potrzebna jest nowa generacja by CW mogło wyjść na wyższy poziom trollingu ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don, obecnie poziom trollingu jest na tak żenującym poziomie że nic mu nie pomoże.

Co do Criterion to fajnie że dostali NfS, ale jak chyba wiekszość forumowiczów wolałbym kontynuacje Burnouta. Szczególnie Paradise 2 :woot:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/ne..._Criterion.html

nowego Burnouta chyba szybko nie zobaczymy :(

A dla fanów Burnouta - potwierdzenie, że gra wróci i to już niedługo:

A jeśli chodzi o Burnouta to nie zapomnieliśmy o kochanej przez fanów serii. Po wydaniu Burnout Crash było mnóstwo krytyki w naszym kierunku. Ale seria wróci na właściwe tory i na rynek. Będzie to szybciej niż możecie się spodziewać.

z ps3site :)

Opublikowano

heh, czyli PPE nawet z takim ps3site przegrywa jeśli chodzi o jakość newsów, dobre info, może w przyszłym roku powitamy nowego Burnouta :sorcerer:

Ciekawe w którą stronę pójdą, BP czy BR.

Opublikowano

BP mi się bardzo podobał ale za to w revenge podobało mi się traffic crash czy jak to zwał

Opublikowano

Traffic Attack, też mi się to podobało. Specjalnie wybierałem sobie wyścigi w których jeździmy do momentu aż skończy się czas. Oczywiście dodatkowe sekundy zbierało się demolując samochody cywilne.

Opublikowano

Osobiście bym wolał Burnout Revenge 2, imo Paradise mi się nie podobał, głównie za sandboxowe podejście do tematu. Pograłem troszkę i odłożyłem na półkę. Dobrze chociaż, że brat w to pykał bo tak gra by leżała i się kurzyła.

Opublikowano

Szkoda że Sony ta grę anulowało

Opublikowano

Wow, kolejny szuter tpp jakiś mnóstwo.

Jedyny plus byłby taki, gdyby miał co-op offline. No właśnie Army of two 3, gdzie jesteś???

Opublikowano

Ta gra z jednej strony prezentuje się ciekawie i efektownie.. ale w z drugiej jak widzę akcję, w której koleś wisi na wielkim klocu.... który rozp... się o budynki, mosty itd a typka to nie rusza.. (szczególnie, że wisi po stronie uderzenia.. co zaowocowałoby miazgą, która na raty spadałaby na ziemię) to łapie mnie lekkie zażenowanie <_<

Opublikowano

Od czasu do czasu są takie głupoty w grach. W dwóch głośnych produkcjach ostatnich lat główny bohater spada z orbity na planetę w samym tylko skafandrze i żyje. Ten motyw z 8 days to małe piwo :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

główny bohater spada z orbity na planetę w samym tylko skafandrze i żyje.

Zapomniales dodać że przeżywa wybuch pewnego miejsca xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.