Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Od czasu do czasu są takie głupoty w grach. W dwóch głośnych produkcjach ostatnich lat główny bohater spada z orbity na planetę w samym tylko skafandrze i żyje. Ten motyw z 8 days to małe piwo :P

tego długo nic nie przebije ;] widząc tą scenę poczułem się jak za czasów Dragon Ball'a kiedy całe planety wybuchały w pizdu a Goku miał tylko zadrapania i obdarte spodnie.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Może miał pancerz z gwiezdnego tytanu albo innego TV Mango. W końcu tam sprzedają wszystko niezniszczalne i z najlepszych materiałów.

Opublikowano

O jakich grach mówicie?

chyba o najlepszej serii na swiecie call of duty

Opublikowano

O jakich grach mówicie?

O Mass Effecie 3

Opublikowano

W którym momencie jest ta scena w ME3?

Opublikowano

W którym momencie jest ta scena w ME3?

Na samym końcu,w czerwonym zakończeniu(pod warunkiem że mamy dużą siłę wymierna).

Cytadela wybucha,i na samym końcu jest scena,gdzie Shepard leży na gruzach Londynu(więc logiczne jest że musiał wpaść w atmosfere) i bierze oddech

Chodzi mi o ta scene

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

ME3 spoiler

no i wlasnie ta scena przemawia za indoktrynacja w ME3. Shepard budzi sie w po tym jak Harbinger zaatakowal w Londynie, nie dostal sie do zadnego promienia, ktory sprowadzil go na Cytadele tylko budzi sie, po tym jak nie dal sie zindoktrynowac i wybral "zniszczenie" Zniwiarzy

Edytowane przez Ins

Opublikowano

O jakich grach mówicie?

Asura's Wrath? xD

Opublikowano

Ins

Każdy o tym doskonale wie że teoria indoktrynacji najlepiej pasuje do tego zakończenia i najlepiej wyjaśnia te nieścisłości w grze( szerzej tutaj

),tylko że BajoWare powiedzialo ze nie ma zamiaru zmieniac zakonczenia i EC nie potwierdzi tej teorii

Opublikowano

Mówiłem o Mass Effect 2 i Halo: Reach

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Eee, w ME2? Przecież Shepard nie przeżył tego, Cerberus ożywił go potem.

Opublikowano

Na to samo wychodzi. Po takiej akcji nawet by z niego pył nie został. Jakby planeta miała atmosferę to by spłonął (i tak było, bo szczątki Sheparda były spalone = planeta miała atmosferę = truchło by nawet do powierzchni nie doleciało), jakby nie miała, to by spadając zamarzł i rozleciał się na milion drobin uderzając o powierzchnię. A Cerberus niby trupa całego znalazł :P

Lone Wolf w Reach był jeszcze lepszy. Spadł z orbity, wstał, otrzepał się i poszedł :P

Opublikowano
Lone Wolf w Reach był jeszcze lepszy. Spadł z orbity, wstał, otrzepał się i poszedł

Aż będę musiał to sprawdzić na YT bo brzmi przekomicznie :D

Opublikowano

Chociaż jak teraz oglądam, to na cutscence widać zapis jak później Lone Wolf na planecie wyciąga pistolet z trupa żołnierza, więc chyba go przechwycili jakimś statkiem i się rozbili w międzyczasie podczas szturmu, ale tak jest to przedstawione, że można pomyśleć, że sam spadł.

Opublikowano

Można prosić o link z tym Lone Wolfem?

Opublikowano

google Cię znowy pogryzły?

Opublikowano

A możenie nie walić tak nieoznaczonymi spoilerami na lewo i prawo ?

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś wstawial

gtam.png

The Entertainment Software Rating Board listed Grand Theft Auto III and Grand Theft Auto Vice City today for the PlayStation 3. There isn't any mention if these are HD ports or just regular old SD ports being put on the PSN. Also no word on trophies yet. The game hasn’t been confirmed by neither Rockstar nor SCEA, but ESRB is an extremely reliable source when it comes to re-releases.

http://www.yourgamercards.net/forums/index.php?/topic/8535-esrb-rates-gta-iii-and-gta-vc-for-ps-3/

Opublikowano

żenuchy EA ciąg dalszy... Origin ma się stać "lepszą wersją" Steam

Jak wyglądają obie usługi każdy widzi. Starszy wiceprezes Electronic Arts, David DeMartini, stwierdził ostatnio, że Origin ma szansę stać się lepszy niż Steam.

Jedynym sposobem wdrażania innowacji jest to, aby ludzie próbowali zrobić lepsze wersje czegoś, co już istnieje. Tak właśnie działamy z Origin.

DeMartini uważa, że fundamenty do tego, aby usługa była jeszcze lepsza już są choć poprzeczka wisi naprawdę wysoko.

Bez względu na to, czy chodzi o nasze gry, czy usługi, zawsze staramy się osiągnąć ocenę powyżej 90 punktów na Metacritic. Origin też idzie tą drogą.

Firma podobno dobrze rozumie to, co trzeba poprawić, a sam DeMartini zgadza się z opinią Gabe'a Newella, który ostatnio twierdził, że do Steam usłudze EA jest jeszcze bardzo daleko. Jestem ciekawy, co z punktu zwykłego konsumenta sądzicie na temat Origin. Co jest do poprawienia?

Opublikowano

PSN mnie niszczy, najpierw 24 godziny pobierania na nowej konsoli calych 20GB, teraz zakupilem na trzy miesiace Plusa i predkosc normalnie nadswietlna, tak ze 2 dni konsola bedzie wlaczona ... Oczywiscie demka sciagaja sie kilka razy szybciej, tak zeby mnie wk.urwic bardziej.

PS. To nie jest wina lacza, zeby nie bylo:

2024766361.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

O widzę, że masz Toyę, tak jak ja. Ostatnio strasznie niestabilni się zrobili. Czasami PS3 ma dziwny glitch, że jak zostawisz w trybie "czuwania" ze ściąganiem i zerwie Ci połączenie na dłuższą chwilę, to potrafi się ściąganie zatrzymać i włączyć gdy poruszysz padem. Miałem dwa razy to, co mnie zirytowało - bo myślałem, że coś się ściągnie przez moją absencję, a tu lipa. Faktycznie ściąganie content'u plusowego stało się wolniejsze od czasu tej promocji Plusa, widać że rzucili się ludzie i serwery pewnie nie wyrabiają.

Cóż, miejmy nadzieję że się poprawi w tej kwestii ;)

Opublikowano

Ja wszystko rozumiem ale coś tu chyba jest nie tak... wykupiłem Plusa i chcę pościągać gierki, myślę sobie, demka lecą w miarę szybko (mam łącze 8mb/s) więc ze dwie- trzy gry mi się ściągną w ciągu dnia (mają po 2-3gb), a tu co, ledwo niecałe 2gb przez prawie 10h. Sony chyba się coś pomyliło. Skoro stworzyli tego Plusa to wydawało mi się, że abonenci będą jakoś uprzywilejowani - szybsze ściąganie itd. a tu dupa. Może i serwery są obciążone bo się ludziska na tanie gry rzucili ale w takim wypadku też powinni plusowiczy ustawić jako priorytet. Rozumie takie coś w przypadku jakiś tam super popularnych dem bo PSN jest darmowy więc jakoś tam ograniczona jest przepustowość serwerów ale jak się płaci to powinno to być lepiej rozwiązane...

Dla porównania do jakieś gierki ściągał mi się patch i tutaj już łącze śmigało za pełną prędkością więc ja się pytam, WTF?

Cóż, miejmy nadzieję że się poprawi w tej kwestii ;)

Nie liczyłby na to, mieli tyle lat i nie wiele to usprawnili.

Eh... na PS4 na bank będzie abonament (może nawet z podobnymi bonusami co na Plusie) i mam nadzieje, że dzięki temu wszystko będzie śmigać jak strzała :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.