Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

to jest 10.84 miesięcznie ... ale widzę że koledzy z PS3 nie potrafią wyłuskać takiej kasy (mimo że to niby elitarna konsola dla dorosłego odbiorcy) :P nic to pozostają składki na gry z psn :P

(PS. Twoje analne fiksację chyba nikogo nie interesują ...)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Przez ten skrzep na mózgu chyba nie jesteś w stanie zrozumieć, że darmowy PSN =/= płatny Live :P Nikt nie ma żadnego "w(pipi)" bo w PS+ i Live chodzi zupełnie innego. Płacąc za Plusa nie dostajesz tego co daje Live, a płacąc za Live nie dostajesz tego co daje Plus.

Opublikowano

O, już obrażanie się zaczęło.

44b15cc5255912bc04dae46757b1c79a.jpg

Darmowy PSN jest porównywalny. Płatny o wiele lepszy. I niewiele droższy (tylko o niecałe 6 PLN na miesiąc :) ) . Sorry, ale to chyba dziecko nawet wiedziałoby. To tak jakby dostało na jednym talerzu pyszną kaszkę z mleczkiem, a na drugim cały karton słodyczy. Jasne, można lubić kaszkę... ale... no właśnie ;) To jest różnica między XBL! gold a P+ .

Opublikowano

czyli co jak pobierzesz te gry i skończy ci się plus to nie możesz w nie już grać ?

Te co pobierasz za darmo, te które kupisz w jakieś tam przecenie masz cały czas. Ale jak ci się skończy Plus i go odnowisz, to możesz nadal grać w te gry ściągnięte za free.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O, już obrażanie się zaczęło.

44b15cc5255912bc04dae46757b1c79a.jpg

Darmowy PSN jest porównywalny. Płatny o wiele lepszy. I niewiele droższy (tylko o niecałe 6 PLN na miesiąc :) ) . Sorry, ale to chyba dziecko nawet wiedziałoby. To tak jakby dostało na jednym talerzu pyszną kaszkę z mleczkiem, a na drugim cały karton słodyczy. Jasne, można lubić kaszkę... ale... no właśnie ;) To jest różnica między XBL! gold a P+ .

keep+trolling.jpg

Opublikowano

to jest 10.84 miesięcznie ... ale widzę że koledzy z PS3 nie potrafią wyłuskać takiej kasy (mimo że to niby elitarna konsola dla dorosłego odbiorcy) :P nic to pozostają składki na gry z psn :P

(PS. Twoje analne fiksację chyba nikogo nie interesują ...)

7 lat razy 130 złotych = 910 złotych

Opublikowano

masakra nie ...

Opublikowano

910, 910... 910zł za możliwość odpalenia trybu multiplayer!!!!11!

:rofl2:

Opublikowano

PS. Ins, ile płacisz za tego neta?

100zl

Oferta Plusa jest swietna i tutaj nie ma nawet nad czym sie rozwodzic. Mam nadzieje, ze sporo ludzi zainwestuje i Sony bedzie wrzucac porzadne tytuly, a nie jakies pierdoły tak jak to bylo wczesniej.

No ale niestety jezeli chodzi o predkosc pobierania to widac jak cienko z serwerami u Sony. Czasem sie dobrze trafi i leci z predkosc 2mb/s, ale niestety zwykle mozna pomarzyc o takim transferze. Naczytalem sie sporo o tym problemie i jest on ogolnoswiatowy. Osob, ktore w ogole nie maja problemu z pobieraniem jest jak na lekarstwo, prawdopodobnie maja niewielka odleglosc od serwera. No ale i tak najczesciej sa to fanboje ktorzy zlego slowa nie chca powiedziec na usluge.

EDIT:

Wlasnie sprawdzilem cos: LBP2 sciaga mi sie z predkoscia 1/1.5mb/s, ale juz takie inFamous 2 to znowu cale 250kb/s ...

Teraz leci 2mb/s w LBP2 i jakby caly czas tak bylo to bym nie narzekal mimo, ze moje lacze pozwala na 3 razy wiekszy tranfer:

http://www.youtube.com/watch?v=JRnLOBbEs2Q&feature=youtu.be

Tutaj dla porownania wrzucam jak sciaga sie inFamous 2, sporo wolniej ale niestety wiekszosc pelnych gier tak sie sciagka (demka ok):

http://www.youtube.com/watch?v=CufGujlGmEA&feature=youtu.be

EDIT2:

Wstrzymalem pobieranie LBP2, zeby nagrac jak wolno leci inFamous 2 i teraz gdy znowu wlaczylem szmaciaki to leci wolno, ja pjerdole ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Jak mnie śmiech ogarnia jak widzę tekst "darmowe gry o wartości 300zł". Chyba wartość liczona po cenach w dniu premiery. Dostaliście za darmo to się cieszcie, tylko nie pjerdolcie bzdur że tak bardzo was jara Saints Row 2 czy jakiś Warhammer. Przypomina mi to sytuację z tymi śmeciowymi Humble Bundle ze steama, gdzie ludzie kupują to "bo oszczędzą sobie", po czym z zestawu 10 gier odpalają jedną.

Nagle dla Mendrka średniaki z jedynej słusznej wyroczni metacritic i gry które nie są srAAA tytułami zyskują uznanie, BO ZA DARMO.

Opublikowano

Te gry razem sa warte ponad 300 i nie w dniu premiery, a aktualnie za uzywki. SR2 mnie w ogole nie interesuje, ale w Plusie juz dostalem kilka zaje.bistych gier AAA i ciagle naplywa wiecej.

Opublikowano

Te gry razem sa warte ponad 300 i nie w dniu premiery, a aktualnie za uzywki. SR2 mnie w ogole nie interesuje, ale w Plusie juz dostalem kilka zaje.bistych gier AAA i ciagle naplywa wiecej.

Przecież to jest pajac który nie wie o czym pisze w ogóle. Gwoli ścisłości to SR2 w ogóle nie ma w europejskiej ofercie więc wtf?

Za to jest LBP2, MS: A, Infamous 2, Darksiders czy choćby Oddworld gry powszechnie uważanie za co najmniej dobre. Średniaki? o.O Chyba oczywiste, że nie wrzucą najnowszych gier z najwyższej półki.

A tych gier wartość to spokojnie ponad 3 stówki, a to dopiero pierwszy miesiąc.

Serio trzeba mieć niezły sracz we łbie żeby hejtować taką akcję.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Serio trzeba mieć niezły sracz we łbie żeby hejtować taką akcję.

Trzeba być ślepym xbotem, który płaci 910, 910, 910zł... za możliwość odpalenia trybu multiplayer.

:)

Gry z PS+ można odpalać tylko na jednym koncie?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

1. Mazzeo skoncz (pipi)c, Plus w tym momencie to swietna sprawa

2. Kilka sonoklapow niech skonczy (pipi)c, ze predkosc pobierania na PSN jest dobra.

PS. Tez jest ciekaw, mozna sie dzielic Plusem ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

3. Skoncz pierdolic zeby inni przestali pierdolic. :)

Tak w ogole to tylko nie mowcie ze te gry sa darmowe, kej? Bo nie sa, a tak poza tym to reszta jest git. ;)

Opublikowano

Jak mnie śmiech ogarnia jak widzę tekst "darmowe gry o wartości 300zł". Chyba wartość liczona po cenach w dniu premiery. Dostaliście za darmo to się cieszcie, tylko nie pjerdolcie bzdur że tak bardzo was jara Saints Row 2 czy jakiś Warhammer. Przypomina mi to sytuację z tymi śmeciowymi Humble Bundle ze steama, gdzie ludzie kupują to "bo oszczędzą sobie", po czym z zestawu 10 gier odpalają jedną.

Nagle dla Mendrka średniaki z jedynej słusznej wyroczni metacritic i gry które nie są srAAA tytułami zyskują uznanie, BO ZA DARMO.

LittleBigPlanet 2 - 91

Outland - 84

Infamous - 83

Darksiders - 83

Oddworld: Stranger's Wrath HD - 82

VF 5: Final Showdown - 80 (dopiero 14 recenzji, gra jest świeża)

Renegade Ops - 80

Chime Super Deluxe - 78

Motorstorm: Apocalypse - 77

Mushroom Wars - 72

Warhammer 40k: Space Marine - 70

Wakeboarding HD - 63

Hamsterball - 61

Sony PlayMemories - nie ma oceny bo to aplikacja, ale dla miłośników fotografii bardzo przydatne ;)

Faktycznie średniaki. Na dobrą sprawę to średniakami są tylko dwie ostatnie gry, bo mimo wszystko Warammer 40k to nie jest zła gra, może niezbyt ambitna ale miło się wyżyna ;) To tylko start, bo co miesiąc będzie więcej i więcej. Oj, zazdrość xbocką pupę w imadło wkłada.

Opublikowano
  • Autor

Ty sam masz (pipi)z we łbie. Nic nie hejtuję, tylko że jak ktoś pisze, że stwierdzenie "10zł za miesiąc lajwa" to manipulacja, to ja tak samo mogę powiedzieć o tym stuffie za ponad 300zł, gdzie na część z tych rzeczy nawet byś nie spojrzał nie majac plusa. Warto to kupić dla takiego LBP2 czy Infamousa, ale nie wmawiajcie sobie zayebistej oszczędności, bo to jest tak samo komiczne jak te zestawy gierek indie ze steama o których już wspomniałem.

Opublikowano

Porównywanie silnych tytułów AAA z jakimiś indie ze Steam'a, to faux pas żeby nie powiedzieć fail pass.

Opublikowano

2. Kilka sonoklapow niech skonczy (pipi)c, ze predkosc pobierania na PSN jest dobra.

Jak Boga nie kocham, nie mam najmniejszych problemów z pobieraniem z PSN. I piszę to już któryś raz, takie MS: A czy LBP2 pobrało mi normalnie czy nawet szybko.

Do tego stopnia pobiera mi szybko, że często dłużej mi się instaluje dane demko czy gra niż pobiera (co jest trochę ułomne heh).

Mam 30 mb ale jak miałem 15 i potem 25 to tak samo nie narzekałem.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

PS. Tez jest ciekaw, mozna sie dzielic Plusem ?

Tak, niektórzy sobie nawet robią składki na konto z PS+. Gry z PS+ działają więc na wszystkich kontach na konsoli.

PS. Mi problemy z prędkością pobierania z PSS zniknęły gdy podłączyłem neta po kablu.

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.