Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ins jak przyśpieszyć szybkość pobierania dem/aktualizacji na ps3?

Ja nie wiem o co wy się kłócicie i jedni i drudzy wydają na rok od 130-170 zł jakie to ma znaczenie na co przeznaczam te pieniądze ?

Jesteście siebie warci....zamiast mieć obie konsole i cieszyć się jakie to za(pipi)iste gierki są na nich to wy na siłę szukacie w dziury w całym.....

Nie czaje jak można nie zagrać w gears/halo/forza czy Uncharted/KZ3/God'a........

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Pobieranie rzeczy z PSN to faktycznie jedna z największych bolączek usługi sieciowej Sony. Mam łącze 100 Mb/s a wykorzystuję czasami 1/20 tego i to losowo. Co ciekawe - ściąganie na Vicie idzie znacznie sprawniej niż na PS3.

Opublikowano

Dema akurat mi sie normalnie sciagaja, co do aktualizacji nie mam zielonego pojecia, jedynie te systemowe lepiej sciagnac poprzez kompa i wrzucic na pena.

Kiedys mozna bylo laczyc sie poprzez proxy majac na kompie odpalony program Proxivity i wszystko szlo pieknie, ale niestety teraz to juz nie dziala =/

Opublikowano

nie ty mówiłes że gry na 8 to crapy ...

nie ty, a Codename już edytuję

Bo taka prawda teraz 3/4 gierek dostaje z palcem w (pipi)e 8 ot dzisiejsze standardy oceniania.

Opublikowano

tak, już to pisaliśmy wiele razy, na x360 nie ma samograjów a nawet jak komuś tego brakuje to twórcy trzech gier które wymieniłeś robią teraz multiplatformy.

Dwa największe samograje,KHE KHE (jednak w HC Drejku platynka całkiem sprawnie weszła):

zrobienie 100% pixel junk monsters >>> platyny uncharted

Opublikowano

Platyny w kazdym Uncharted sa zalosnie proste (jedynka to jeszcze jako takie wyzwanie) i naprawde nie moglem wyjsc z podziwu jak czytalem na forum jakie to ludzie mieli z tym problemy :P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ciekawe jakie w lipcu dodadza nowe gry do PS+

Osobiście chciałbym grę pokroju AC:R/Uncharted 3(wiem małe szanse)

Opublikowano

jezu, jaka ta firma robi się żałosna... no ale nie zapomnijcie że Origin też zaraz będzie lepszy od Steama :D

Opublikowano

ps4 dostaniesz.

w zestawie z masą

Opublikowano

funny-dog-pictures-not-sure-if-trolling-or-just-stupid.jpg

Opublikowano

Kiedy maja w zwyczaju oglaszac co bedzie na nastepny miesiac w Plusie ?

PS. Sposob z wstrzymywaniem i wznawianiem pobierania contentu z PSN 100% dziala, wystarczy kilka/kilkanascie prob i zacznie sie normalnie pobierac (normalnie czyli z 2mb/s bo duzo wiecej sie nie wyciagnie z tych serwerow).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kiedy maja w zwyczaju oglaszac co bedzie na nastepniwy miesiac w Plusie ?

Na przełomie miesiąca.

Opublikowano

haha, ale ten Kinect jest żenujący, współczuje ludziom którzy wydali tyle kasy na taki szajs :whistling:

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=yZGJRqVtwDQ

haha, ale ten Kinect jest żenujący, współczuje ludziom którzy wydali tyle kasy na taki szajs :whistling:

ponoc na ps3 tylko sa samograje xD

Opublikowano

seria resistance do piachu ? :)

Speaking in an interview with Official PlayStation Magazine UK Sony Computer Entertainment Europe Online producer Daniel Brooke told OPM that, “We have no definitive plans” for Resistance.

Brooke worked on Resistance: Burning Skies and when asked where he would like to see Resistance going (now that Insomniac have left the series behind) he replied: “The Resistance franchise has been exciting to work on but as for the future we have no definitive plans.”

Chances are it’ll almost certainly be back at some point.

Resistance 3 was excellent for one thing andResistance Burning Skies wasn’t too bad either.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2012/06/25/resistance-sony-has-no-definitive-plans-for-the-future/

pytanie do osób które zagrywały się zarówno w killzone'a jak i resistance co lepsze ?

Opublikowano

Jak dla mnie bez wątpienia Resistance bo niby zwykły fps ktory sie nie wyrózniał jednak podobal mi się ten caly klimat szczególnie druga częśc. No i świetne multi w pierwszej części.Jednak po wynikach sprzedaży wcale się nie dziwie że posłali gre do piachu.

Opublikowano

Zgadza się Res lepszy od KZ, nie wiem dlaczego ale wciąga te uniwersum i mega zróżnicowane miejscówki w nie najgorszej grafie (szczególnie 2 i 3), za to jedynka to mega skilówa i nawet na normalu ma kilka ciężkich momentów. Aa multi nie tykam w gierkach, więc to jedynie odnosi się do singla.

na razie 3:0 dla Resistance :)

Opublikowano

Wyniki Game Critic Awards:

The 34 voting publications for the Game Critics Awards: Best of E3 are proud to announce the following winners for 2012.

For a list of facts including a breakdown of wins by publisher and platform, see fast facts.

Best of Show

The Last of Us

(Naughty Dog/SCEA for PlayStation 3)

Best Original Game

The Last of Us

Best Console Game

The Last of Us

Best Handheld/Mobile Game

Sound Shapes

(Queasy Games/SCEA for PSVita, PS3)

Best PC Game

XCOM: Enemy Unknown

(Firaxis Games/2K Games for PC, PS3, Xbox 360)

Best Hardware/Peripheral

Wii U

(Nintendo)

Best Action Game

Halo 4

(343 Industries/Microsoft Studios for Xbox 360)

Best Action/Adventure Game

The Last of Us

Best Role Playing Game

South Park: The Stick of Truth

(Obsidian Entertainment/THQ for PC, PS3, Xbox 360)

Best Fighting Game

Injustice: Gods Among Us

(NetherRealm Studios/WBIE for PS3, Xbox 360, Wii U)

Best Racing Game

Need for Speed Most Wanted

(Criterion Games/EA for PC, PS3, Xbox 360)

Best Sports Game

FIFA Soccer 13

(EA Canada/EA Sports for PC, PS3, Xbox 360)

Best Strategy Game

XCOM: Enemy Unknown

(Firaxis Games/2K Games for PC, PS3, Xbox 360)

Best Social/Casual Game

Dance Central 3

(Harmonix/Microsoft Studios for Xbox 360)

Best Motion Simulation Game

Dance Central 3

(Harmonix/Microsoft Studios for Xbox 360)

Best Online Multiplayer

Halo 4

(343 Industries/Microsoft Studios for Xbox 360)

Best Downloadable Game

Unfinished Swan

(Giant Sparrow/SCEA for PlayStation 3)

---

Special Commendations for Graphics

Star Wars 1313

(LucasArts for TBD Platforms)

Watch Dogs

(Ubisoft Montreal/Ubisoft for PC, PS3, Xbox 360)

Special Commendation for Sound

The Last of Us

Special Commendation for Innovation

Watch Dogs

(Ubisoft Montrea`l/Ubisoft for PC, PS3, Xbox 360)

http://www.gamecriticsawards.com/winners.html

The Last of Us pozamiatało :)

Unfinished Swan w sumie dostało kilka nagród za najlepszą grę do pobrania. Ciekawe czy Giant Sparrow dostarczy dla Sony takich perełek jak thatgamecompany.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

mam nadzieje że za rok w "best hardware" zobaczę nowego Xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.