Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

mam nadzieje że za rok w "best hardware" zobaczę nowego Xboxa

Nie bo PS4 xD

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

jak ja nie mogę się doczekać nowego X/PS a tu minimum jeszcze z 16mc przy dobrych wiatrach.

Opublikowano

Jakies w miare normalne te Game Critic Awards

Tlou zrapowalo Xboxa i xbotow xD

Nom ale to w Halo 4 bedzie sie gralo kilka lat, a nie kilka godzin :P

PS. Motorstorm Apocalypse ssie, poprzednie czesci sporo lepsze.

Opublikowano

Motorstorm z każdą częścią robił się coraz gorszy. Nie wiem jak można było zaprzepaścić cały potencjał zawarty w tej serii. :unknown:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

jak ja nie mogę się doczekać nowego X/PS a tu minimum jeszcze z 16mc przy dobrych wiatrach.

Też się nie mogę doczekać,ale jak zobacze ile mocnych i ciekawych tytułów wychodzi na rok 2012 i 2013 to myśl o nextgenach odchodzi na bok

Opublikowano

Też się nie mogę doczekać,ale jak zobacze ile mocnych i ciekawych tytułów wychodzi na rok 2012 i 2013 to myśl o nextgenach odchodzi na bok

To możesz się doczekać czy nie ?

Opublikowano

To możesz się doczekać czy nie ?

No i widzisz z jednej strony tak z drugiej strony nie :)

Opublikowano

Trololo Nintendo nie pojawi się na TGS (oczywiście na GC też). http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/26/nintendo-oraz-microsoft-odpuszczaja-tokio-game-show-2012

Mi się zawsze wydawało, że targi to dobry sposób na promocję sprzętu (w szczególności, że te targi dzieją się na terytorium N i są ogólnie dość sporawe). Jakoś tak dziwnie Ninny podchodzi od premiery WiiU, na E3 coś tam pokazali, jakiś podcast nakręcili i fin. Może chcą przesunąć premierę na 2013? :> hehe

Opublikowano

Trololo Nintendo nie pojawi się na TGS (oczywiście na GC też). http://gamezilla.kom...-game-show-2012

Mi się zawsze wydawało, że targi to dobry sposób na promocję sprzętu (w szczególności, że te targi dzieją się na terytorium N i są ogólnie dość sporawe). Jakoś tak dziwnie Ninny podchodzi od premiery WiiU, na E3 coś tam pokazali, jakiś podcast nakręcili i fin. Może chcą przesunąć premierę na 2013? :> hehe

Nigdy się nie pojawiają na TGSie.

Opublikowano
Nom ale to w Halo 4 bedzie sie gralo kilka lat

Sądząc po topicu na forumie, to fani rzucą grę w diabły po miesiącu przez uproszczenia, a casualom i tak się nie spodoba, bo trzeba cały magazynek w typa wpakować (omg to w ogóle nie jest realistyczne omg, nie to co battlefield!!!1)

Opublikowano

PS. Motorstorm Apocalypse ssie, poprzednie czesci sporo lepsze.

Potwierdzam. Z poprzednich gralem tylko w jedynke ale duzo bardziej mi sie podobala, w ogole tutaj grafika jakby gorsza nawet byla :/ Nie mowie juz o modelu jazdy, ktory ssie na calej linii.

Opublikowano

Sądząc po topicu na forumie, to fani rzucą grę w diabły po miesiącu przez uproszczenia, a casualom i tak się nie spodoba, bo trzeba cały magazynek w typa wpakować (omg to w ogóle nie jest realistyczne omg, nie to co battlefield!!!1)

Czytasz chyba nie ten temat co trzeba.

Opublikowano

na psn nie można zmienić nick'a...

:unknown:

:scratch_one-s_head:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

btw. system tej konsoli to jest jakiś dramat. chodzi jak czołg, co chwile w rogu mi się pokazuje ikonka loadingu... Z resztą psn ma ten sam problem. Dlaczego nie można zrobić przez stronę internetową pss/psn? Nawet cen sobie sprawdzić nie można, nie mówiąc o zakupie czegokolwiek, napisaniu do kogoś wiadomości, czy doładowaniu konta. Jedyne co ich ratuje to "+", i chyba zaczynam rozumieć dlaczego gierki rozdają za półdarmo, bo lepiej dostać 30% pieniędzy za gierke, niż NIC!

A! Jeszcze są trofea i ich synchronizacja to temat na osobną historię...

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

na psn nie można zmienić nick'a...

:unknown:

:scratch_one-s_head:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

btw. system tej konsoli to jest jakiś dramat. chodzi jak czołg, co chwile w rogu mi się pokazuje ikonka loadingu... Z resztą psn ma ten sam problem. Dlaczego nie można zrobić przez stronę internetową pss/psn? Nawet cen sobie sprawdzić nie można, nie mówiąc o zakupie czegokolwiek, napisaniu do kogoś wiadomości, czy doładowaniu konta. Jedyne co ich ratuje to "+", i chyba zaczynam rozumieć dlaczego gierki rozdają za półdarmo, bo lepiej dostać 30% pieniędzy za gierke, niż NIC!

A! Jeszcze są trofea i ich synchronizacja to temat na osobną historię...

tak, wszyscy o tym wiemy. PS3 to i tak dalej lepsza konsola.

Opublikowano

ktos mi skasowal posta w dziale "Firmware" wiec odpowiem tutaj bo i odnosi sie do posta Wściekłego Psa

ważne że dalej nie można słuchać muzyki i jednocześnie sprawdzać trofea kolegów lub wchodzić w ustawienia konsoli oraz dalej nie ma szybkiego przewijania muzyki które ma nawet psp, a oglądając film na blurayu nie można zobaczyć która jest godzina w menu konsoli

wychodzi jeden rdzeń!!!!1111

Opublikowano

czy doładowaniu konta.

Konto mozna doładować na stronie https://account.sony...om/login.action

dzięki!

Co do reszty to prawda, ale sam XMB jest zarąbisty (tylko za dużo pamięci żre).

jest zarąbisty tylko strasznie zamulony i strasznie denerwujący... w porównaniu z dashboardem xbox'a leży i kwiczy.

Opublikowano
  • Autor

To i tak więcej niż 2 wieczory z TLOU

Opublikowano

Mnie jakiś czas temu rozbawiło jak jakiś użytkownik posiadający PS3 i chcący zakupić X360 pytał się czy może sobie ustawić, żeby mu się X360 sam włączał o określonej godzinie i ściągał aktualizacje i synchronizował osiągnięcia. Jak ktoś nie ma PS3, to nawet by nie wiedział o co mu chodzi :P

Opublikowano

Tylko, że TLoU też będzie miało tryb multi, a nie sam single.

Opublikowano
  • Autor

xD pewno tak samo oblegany i fajny jak w bajoszoku

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Trololo Nintendo nie pojawi się na TGS (oczywiście na GC też). http://gamezilla.kom...-game-show-2012

Nigdy się nie pojawiają na TGSie.

No a w zeszłym roku na przykład?
Opublikowano

Mnie najbardziej denerwuje w PS3 że nie mogę grać i jednocześnie pobierajac plik w tle z PSS(są wyjątki)

Oczywiście nie chodzi mi gdy gram w multi bo to zrozumiałe,ale jak gram w singla?

Opublikowano

xD pewno tak samo oblegany i fajny jak w bajoszoku

albo pewnie tak samo obiegany jak... w Unchartedzie? Czasem serio czepiasz się bez żadnego pomyślunku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.