Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Aha, nie, po prostu TLOU to kolejny po Bioshocku, AC i Dead Space przykład dodania z dupy multi. Na cholerę komu one.

Powiedz mi też razie ile w tej chwili, albo ogólnie w godzinach wieczornych jest ludzi online w Uncharted. O ile wyświetlana jest gdzieś ta liczba.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

XMB nie jest po prostu zbytnio multitaskow'y (poza pewnymi wyjątkami - np. mogę przeglądać neta i słuchać muzyki, podczas gry mogę zmieniać ustawienia urządzenia audio, rozmawiać na cross chacie, ect. ), co jakoś specjalnie nie przeszkadza i robienie z tego jakiejś tragedii to tylko czepanie się na siłę. Poza tym XMB działa wolniej gdy gra jest doczytywana z dysku. IMO jest po prostu trochę koślawo zoptymalizowany pod tym względem. To absuralnie absolutnie nie jest powód by zmieniać konsolę na inną z gorszą sytuacją grową ;)

Co do zmiany nicka, to na razie tylko w japońskim PSN się da.

Szarku: owszem, może się i nie da zmienić regionu, ale z drugiej strony możesz gry z polskiego PSS ściągnąć na konto polskie, i grać w nie na swoim koncie zagranicznym (oba konta na jednej konsoli).

TLOU wymiotło, bo nie miało prawa nie wymieść. Fajnie, że dodali multi, może być oryginalnie.

Jeśli będzie słabsze to i ludzie nadal będą grali w CoD-a lub w BF-a :D

Opublikowano

Co do zmiany nicka, to na razie tylko w japońskim PSN się da.

I raczej ta usługa pozostanie tylko w japonii bo nic nie wskazuje na to że funkcja zmiany nicka zawitala do Europy i US

Sony ma ważniejsze problemy jak np.bardzo słaba sprzedaż Vity :D

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Ja wiem czy taka słaba...

Dużo zależy od gier, samo Uncharted nie podbije rynku, ale sama konsola zeszła już coś ok. 2 mln egz. No bo ile razy można grać w Ninja Gaiden Sigma? Nie chciałbym, żeby taka konsolka z potencjałem służyła do odtwarzania portów z dużych konsol (vide Mortal Kombat).

Na polu gier póki co przoduje 3DS, zresztą sam bym wolał kupić to niż obecnie Vitę.

Opublikowano

XMB nie jest po prostu zbytnio multitaskow'y (poza pewnymi wyjątkami - np. mogę przeglądać neta i słuchać muzyki, podczas gry mogę zmieniać ustawienia urządzenia audio, rozmawiać na cross chacie, ect. ),

Nie możesz bo go (pipi)a nie ma :P Co najwyżej możesz sobie popisać.

Najwiekszy paradoks to że podczas gry masz dostęp do profilu, synchronizacji trophy, a podczas durnego słuchania myzyki nie da się tego zrobić.

Opublikowano

XMB nie jest po prostu zbytnio multitaskow'y (poza pewnymi wyjątkami - np. mogę przeglądać neta i słuchać muzyki, podczas gry mogę zmieniać ustawienia urządzenia audio, rozmawiać na cross chacie, ect. ),

Nie możesz bo go (pipi)a nie ma :P Co najwyżej możesz sobie popisać.

Najwiekszy paradoks to że podczas gry masz dostęp do profilu, synchronizacji trophy, a podczas durnego słuchania myzyki nie da się tego zrobić.

ale napisac chat nie voice chat :ph34r:

Opublikowano

Po kilku tygodniach z PS3 zaczynaja mnie powoli irytowac rozwiazania sieciowe i powolny interfejs tej konsoli :(

Czlowiek zyebany po ciezkim dniu chce zagrac przed snem w Dead Nation i... wszystkie aktualizacje zajmuja pol godziny. No (pipi)a to chyba sa zarty.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

jest to bardzo irytujące, nawet jako posiadacz plusa na to przeklinam bo plus automatycznie aktualizuje bodajże 5 ostatnio odpalonych gier zamiast ku.rwa logicznie sprawdzać wszystkie gry jakie ma się zainstalowane czy nie mają nowych patchy :/

Opublikowano

Po kilku tygodniach z PS3 zaczynaja mnie powoli irytowac rozwiazania sieciowe i powolny interfejs tej konsoli :(

Czlowiek zyebany po ciezkim dniu chce zagrac przed snem w Dead Nation i... wszystkie aktualizacje zajmuja pol godziny. No (pipi)a to chyba sa zarty.

To wracaj do Xboxa 360 i nie będziesz miał tego typu problemów. Proste. Po się męczysz i irytujesz?

Opublikowano

Przepraszam, ty jestes...?

Opublikowano

Przepraszam, ty jestes...?

A ty?

Opublikowano

Ja jestem od poczatku na tym forum, wiec pytam kim ty jestes.

Opublikowano

A co mnie to obchodzi od kiedy jesteś na forum? Mnie bardziej interesuje co i jak pisze dana osoba, a nie to ile jest na forum xD. Kim jestem? A osobą, która interesuje się grami/komputerami od czasów Atari 2600, czyli tak od 1987 r. do dnia dzisiejszego . Kojarzysz ten sprzęt? Czy na świecie ciebie jeszcze nie było?

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Nikt cie nie zna, wtracasz sie w dyskusje, jedyne co masz do powiedzenia to chamska odzywka.

A moja date urodzenia masz w moim profilu. Tak - tutaj kazdy user ma profil, musisz kliknac na nicka (internetowy pseudonim).

Opublikowano

A co mnie to obchodzi od kiedy jesteś na forum? Mnie bardziej interesuje co i jak pisze dana osoba, a nie to ile jest na forum xD. Kim jestem? A osobą, która interesuje się grami/komputerami od czasów Atari 2600, czyli tak od 1987 r. do dnia dzisiejszego . Kojarzysz ten sprzęt? Czy na świecie ciebie jeszcze nie było?

taki stary a taki niemądry :sleep:

Edytowane przez typfon

Opublikowano

I jeszcze ma xwe Dixi. jesli jestes takim stetryczalym dziadziem to moze warto miec nick, ktory nie sugeruje, ze jestes 9letnim umyslowo uposledzonym dzieciakiem.

Opublikowano

I jeszcze ma xwe Dixi. jesli jestes takim stetryczalym dziadziem to moze warto miec nick, ktory nie sugeruje, ze jestes 9letnim umyslowo uposledzonym dzieciakiem.

Człowieku o czym my mamy rozmawiać jeżeli dla ciebie ważne jest to od kiedy ktoś jest na forum oraz jaki ma nick XD No faktycznie inteligentne podejście do tematu :confused: Jesteś na prawdę takim cool "Czesky" z forum PSX Extreme będący tutaj jednym z pierwszych. Taki "wyluzowany fajny koleś". Szacunek dla ciebie. Siedzę już cichoo.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Nikt nie ma prawa głosu w CW dopóki ja na to nie pozwolę, czy tak trudno to zrozumieć? :(

Opublikowano

ja czekałem na pozwolenie Dona cały rok, Dixi powinien dostać bana za złamanie tak ważnej zasady

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Google > obrazy > dixi > pierwsze wyniki

Brat masy?

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

W drodze zarządzenia stwierdzam co następuje:

1. Random Dixi - out

2. Dejw vel "Sprzedałem się SonyDeffenceForce za gar zupy" klęczy na grochu do czasu wyemitowania ostatniego odcinka Mody na Sukces.

Opublikowano

Jeszcze zarządzenie odnośnie no lifów powinno być przedstawione.

Edytowane przez Dixi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.