Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

A co, malo cie zycie sponiewieralo, "dixi"?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

dixi srixi chu,jixi

Edytowane przez mersi

Opublikowano

dixi srixi chu,jixi

wooow, ale kozak z ciebie....

Opublikowano

przywracając dyskusję na właściwe tory: xboxowy dashboard >>>>>>>> XMB

Opublikowano

zobaczymy w następnej generacji, tam pewnie PS4 zniszczy nowego Xboxa pod każdym względem tak jak PSV zniszczyło 3DSa

Opublikowano

No Vita jest kozacka, jak wypuszcza na to gry to juz zupelnie 3DS zniknie z rynku :)

Opublikowano

zobaczymy w następnej generacji, tam pewnie PS4 zniszczy nowego Xboxa pod każdym względem tak jak PSV zniszczyło 3DSa

zwlaszcza zniszczylo pod wzgledem sprzedazy ;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

sprzedaż się nie liczy, bo wszystko inne ma lepsze

ja jestem przynajmniej obiektywnym nie to co inni

Opublikowano

To byl sarkazm.

Opublikowano

3DSa też nie ma co kupować, lepiej poczekać z 5 lat na ostateczną wersję (pewnie z 5 ich będzie, lol)

Opublikowano

Najlepsze, że xbotrada takie tutaj pitu pitu, a ostatnio coś często widzę ich na PSN-ie z ładnym logiem P+ przy nick'u ;)

Na dobrą sprawę ten temat to naprawdę symulacja - co by było GDYBY X360 mógł w ogóle walczyć z PS3. Ofkoz poza tą strefą symulacji, każdy wie jak jest - PS3 > X360 i to widać ostatnio jak na dłoni.

Opublikowano

Hehe, nawet sie zasmialem.

Opublikowano

Mendrek: No tylko jak ludzie z PS3 kupują X360 i tu piszą, że jak mogli całe życie nie doceniać klocka, to oczywiście tego nie widzisz. Jak nazywa się ta wada wzroku? Pomroczność selektywna?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Polska potrzebuje tak oddanych ludzi jak Mendrek.

A tak na boku, czy właściciele NESa/SNESA i Segi Master System/Genesis też na plastikowe noże się cięli? Jakoś nie przypominam sobie... już wiem, za młodzi byli i więcej czasu na powietrzu spędzali chyba.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

No bo Sony będzie się rozwijać, a M$ będzie spał przez kolejne lata z tym co ma obecnie :P

Opublikowano

Jeżeli podchodzisz na zasadzie zniszczenia bo 3DS sprzedał więcej egzemplarzy niż PSV to w takim razie WII zniszczyło jak i PS3 jak i Xboxa 360. Według mnie WII wcale nie zniszczyło PS czy X'a. Analogicznie 3DS nie zniszczył PSV.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

PS2 jeszcze niszczy inne systemy w Japonii, gdzie ludziska jeszcze na niej w FF XI pykają (które to FF doczekało się kolejnego, świeżego dodatku).

Kwestia regionu.

W USA na ten przykład mniej grają na klocku, za to więcej korzystają z dodatkowych usług oferowanych przez XBL

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

podchodząc do tematu czysto statystycznie:

3DS - 18mln sprzedanych sztuk - najlepiej sprzedająca się gra: Mario 3d land ponad 6mln sprzedanych sztuk

PSV - 2mln sprzedanych sztuk - najlepiej sprzedająca się gra: Uncharted - 0,6 mln sprzedanych sztuk

3DS - 9 razy więcej sprzedanych konsol, najlepiej sprzedająca się gra 10 razy więcej.

O czym wy tutaj mówicie?

Opublikowano

W USA na ten przykład mniej grają na klocku, za to więcej korzystają z dodatkowych usług oferowanych przez XBL

W USA mają tyle aplikacji, że siłą rzeczy korzystają z nich więcej godzin niż grając. Nie będziesz siedział codziennie i grał po 5h, ale korzystać tyle czasu z Vevo, Netflixa, ESPN to żaden problem.

Ja sam miałem takie dni, że Vevo leciało non stop przez 3-6h.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A tak na boku, czy właściciele NESa/SNESA i Segi Master System/Genesis też na plastikowe noże się cięli? Jakoś nie przypominam sobie... już wiem, za młodzi byli i więcej czasu na powietrzu spędzali chyba.

Bo wtedy internety to byla ciekawostka.

Opublikowano

Bo wtedy internety to byla ciekawostka.

Robili ustawki w parkach :P

Opublikowano
  • Autor

Najlepsze, że xbotrada takie tutaj pitu pitu, a ostatnio coś często widzę ich na PSN-ie z ładnym logiem P+ przy nick'u ;)

Na dobrą sprawę ten temat to naprawdę symulacja - co by było GDYBY X360 mógł w ogóle walczyć z PS3. Ofkoz poza tą strefą symulacji, każdy wie jak jest - PS3 > X360 i to widać ostatnio jak na dłoni.

Podjudzasz chuyowe dyskusje, a potem będziesz (pipi)ć że wyrażasz tylko własne poglądy. Zacny moderator.

Opublikowano

podchodząc do tematu czysto statystycznie:

3DS - 18mln sprzedanych sztuk - najlepiej sprzedająca się gra: Mario 3d land ponad 6mln sprzedanych sztuk

PSV - 2mln sprzedanych sztuk - najlepiej sprzedająca się gra: Uncharted - 0,6 mln sprzedanych sztuk

3DS - 9 razy więcej sprzedanych konsol, najlepiej sprzedająca się gra 10 razy więcej.

O czym wy tutaj mówicie?

kogo obchodzi jakaś sprzedaż? wiadomo że dzieciarnia jest niecierpliwa i szybko namówi rodziców na tego 3DSa, a starsi, dojrzalsi i mądrzejsi gracze wolą poczekać trochę czasu aż konsola (PSV) się rozkręci

i tak nie zmienia to faktu, że PSV ma lepsze gry, grafe, wyświetlacz, wygląd, dotyk, aplikacje... długo by tu wymieniać

Edytowane przez LeszeK-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.