Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie, a do tej pory nie widać żadnych materiałów od nowej gry Vesta i Zampelli. Prawda jest taka, że ani oni ani tym bardziej Bowling niczego nie zwojują. Firma Bowlinga też długo się nie utrzyma albo w końcu przerzuci się na social gaming.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Skończą na gierkach na komórki (GTAV ;p).

Jedynie naprawdę jestem w szoku, że taki Grasshopper Manufacture się utrzymuje i trzaskają nowe projekty. Myślałem, że po Shadows of Damned bye, bye a tu proszę LC.

Tak jak ostatnio ludzie od Kingdoms of Alamur [*], szkoda.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Yeti, wszystko fajnie pięknie, ale zanim wyjdzie to zdążysz się spalić od tego jarania.

Termin odległy, ale fajnie, że tego typu gra jest w produkcji. Sam plakat wygląda jak z Walking Dead, które oglądam z dużą przyjemnością.

Ins, z polskich stron przeglądam tylko pedalskie PS3Site.

Opublikowano

Po co w ogóle przeglądać polskie strony? Najlepiej wchodzić na zagraniczne, zresztą zależy od ilości wolnego czasu. Sam jak mam go mało to faktycznie zajrzę na polski portal żeby na szybko zerknąć co tam w branży słychać. Tak to PS Lifestyle, GI, N4G, Gamasutra czy Eurogamer.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, pecety ze stalkerem nikogo

Forza Horizon

- Forza Motorsport 4 physics optimized for off-road

- 65 grounds like mud, gravel, grass, tarmac etc.

- reduced damage

- open world with dynamic day/night

- colorado environment/panorama with detailed foresight

- festivel with a huge drivable area and car service stations, paintshops, car dealers etc. on it

- events like mustang vs. mustang or racecar vs. jet

screenshot-forza-horizon-11.jpg

dla mendrka pewno nadal popierdółka :]

Opublikowano

A developer to jest arabskie studio jakieś? Forza 4 wygląda za(pipi)iście, a tutaj chyba szykuje się coś równie mocnego. W moich oczach graficznie takie GT5 po prostu odstaje. PS3 mogłoby dostać jakieś świetne wyścigi na wyłączność gdyby nie archaiczne podejście Polyphony. Ostatnio grałem trochę w GT5 i wkurza mnie fizyka kartonowych samochodów i praktycznie zero jakiejkolwiek interakcji przy kolizji. Od razu widać, że to japońskie. Może dla zagorzałych fanów wyścigów i ogólnie pojętej motoryzacji to jest coś ale ja wolę bardziej takiego Shifta.

Opublikowano

Hm, zaciekawiła mnie ta Forza Horizon.

Microsoft, nie spierdol tego E3 a może trzeci raz kupie X360 żeby nadrobić dwuletnie zaległości :P

Jakie ja miałem hasło do swojego konta na XL...

Opublikowano

Ja się dziwię tworca że dalej robią wersję gier na PC. Tam to gry najlepiej sie "sprzedają" na torrentach.

Ciekawi mnie,czy PECECIARZe poradza sobie z Dark Solus które wyjdzie na ich maszynki. Znając ich to powstanie mod "uproszczajacy" grę bo będzie za wysoki poziom

Stona lub inny Pecetowiec grający w Dark Souls

xD

Miałem to napisać w Console Wars 3 ale zamknęli

Opublikowano

A developer to jest arabskie studio jakieś? Forza 4 wygląda za(pipi)iście, a tutaj chyba szykuje się coś równie mocnego. W moich oczach graficznie takie GT5 po prostu odstaje. PS3 mogłoby dostać jakieś świetne wyścigi na wyłączność gdyby nie archaiczne podejście Polyphony. Ostatnio grałem trochę w GT5 i wkurza mnie fizyka kartonowych samochodów i praktycznie zero jakiejkolwiek interakcji przy kolizji. Od razu widać, że to japońskie. Może dla zagorzałych fanów wyścigów i ogólnie pojętej motoryzacji to jest coś ale ja wolę bardziej takiego Shifta.

bo samochodem sie jezdzi a nie rozbija.

Chociaz jak byly dema Gt5 w sklepach przed premiera to 90% ludzi mialo gdzies fizyke tylko rozwalalo sie o bandy ale takie juz czasy

Opublikowano

X360 ma swoje perełki, to fakt. A to, że takie Gearsy są dostępne też na pc mnie generalnie chooy obchodzi, bo mowa o poletku konsolowym. X360 i tak kupie dla trylogii Marcusa, Alan Wake no i sam sprawdzę Halo. Live'a chyba nie będę wykupywał. Ile się w ogóle płaci za pakiet Gold?

szpic, ja rozumiem ale to PS3 nie PS2. Jak na takiego blockbustera przystało, GT5 powinno w kwestii technicznej stać przynajmniej na poziomie konkurencji. No jeździ się ale jak już zdarzy się w grze przywalić to dobrze byłoby usłyszeć huk gniecionej blachy a nie odbicie jak od tektury, prawda?

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Jezeli kupisz 360tke to bedziesz mial miesiac Golda za free to sobie sprawdzisz i ocenisz. Jezeli chodzi o cene Live'a to 99zl (max 120zl, zalezy jak trafisz) za 12 miesiecy.

PS. Gearsy sa na PC, owszem, ale tylko jedynka.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bo te screeny nowej Forzy wyglądają veryyy fap nice tak jak i informacje.

Ekhe, ekhe <kaszle>

"Pora kopnąć w dupę jednordzeniowego stwora

bo nowe Girsy i Forza to na pewno nie chujoza,

brak cross czatu w(pipi)ia mnie totalnie,

Mendrek zaraz o tym litanie walnie,

a niech jeszcze Rockstar ekskluzywne dodatki do Piątki zapowie

a mój Chlebak skończy w rowie."

PS. Szczurek ja ma na kartce zapisane hasełko hehe.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

bo samochodem sie jezdzi a nie rozbija.

Chociaz jak byly dema Gt5 w sklepach przed premiera to 90% ludzi mialo gdzies fizyke tylko rozwalalo sie o bandy ale takie juz czasy

Ej ale tak zawsze było... jak ja grałem za małolata z kumplem w GT3 na jego peesdwójce (kosmos wtedy) to też to była rozgrywka w stylu NFS.

Można pisać że i GT5 i Forza to symulatory, ale 90% ludzi którzy kupują te samochodówki właśnie jadą 4fun z włączonymi asystami.

Ins ja znalazłem teraz na allegro 135zł za 14 miesięcy, lepszej oferty nie było.

Opublikowano

Można pisać że i GT5 i Forza to symulatory, ale 90% ludzi którzy kupują te samochodówki właśnie jadą 4fun z włączonymi asystami.

Lol do pieca z nimi T____T

Ja tu kupuje kiere za 900 peelenów a tu takie coś :(

Opublikowano

Ciekawe czy M$ ma jeszcze jakiegoś asa w rękawie na konferencje czy się już wypstrykali.

No chyba, że postanowili się skupic na mięsku(Kinect) a mniej ważne gry(H4, FH i Gearsy) pokazali przed E3 żeby im niepotrzebmnie czasu nie zajmowały ;)

Opublikowano

Skupią się na promocji Kinecta i najgorętszych zapowiedzianych już tytułów. Czyli Gearsy, Forza i oczywiście Halo 4. To będą przewidywalne targi i wątpie, żeby zdarzyło się coś zupełnie nieoczekiwanego.

Chyba, że zaskoczą gabaryty Wii U. Albo pozytywnie albo negatywnie.

Opublikowano

Ja bym chciał zeby na koniec pokazali krótki teaser z Gearsów na UE4 :wub: I premiera w listopadzie równoczenie na x360 i x720 ^_^

Opublikowano

Ta, i jeszcze striptiz Billa podczas prezentacji nowej gry na kinecta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.