Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No taaaaak, pewnie. Teraz jest 30 tys. osób, ale wieczorkiem na pewno podskoczy do miliarda. XD

easye błagam, nie pisz więcej takich śmiesznych argumentów. Swoją drogą zabawne, nabijasz się z anczarted bo według Ciebie "40-60 tys. osób to żenująca liczba" a jak takie same staty lub niewiele większe mają Girsy czy Hejlo, usprawiedliwiasz to gorączkami w POLSCE (bo na całym świecie pogoda jest taka jak w Polsce, i nie ma czegoś takiego np. na Florydzie, że przez cały rok napier.dala słońce, to tylko wymysły chorych umysłowo ludzi xd)

Opublikowano
  • Autor

iksde xD iksde wczoraj Figaro pisał ze Uncharted jest oblegany. Pytam więc grzecznie o liczby, poda ktoś?

Teraz w Gearsy po multi ciska ogółem mniej niż 10 tysięcy osób.

Opublikowano

no Gearsy straciły swoją magię jak juz nie ma ustawek na 16 stki :/

Opublikowano

No taaaaak, pewnie. Teraz jest 30 tys. osób, ale wieczorkiem na pewno podskoczy do miliarda. XD

easye błagam, nie pisz więcej takich śmiesznych argumentów. Swoją drogą zabawne, nabijasz się z anczarted bo według Ciebie "40-60 tys. osób to żenująca liczba" a jak takie same staty lub niewiele większe mają Girsy czy Hejlo, usprawiedliwiasz to gorączkami w POLSCE (bo na całym świecie pogoda jest taka jak w Polsce, i nie ma czegoś takiego np. na Florydzie, że przez cały rok napier.dala słońce, to tylko wymysły chorych umysłowo ludzi xd)

40-60 to było jak grałeś w 2010 ^_^ na rok po premierze ... to w sumie mało bo takie Reach na 22 miesiące po premierze dobija do 100 k :P

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Wrzesień 2010 - Czerwiec 2012 to 2,5 roku?

pozdziernik 2009 / 2010 też napisałem rok :)

ale jak Ci się zrobi lepiej to edytuję na 22 miechy ^_^

porównuję do anczarted bo przy flagowym fps killzone róznica była by jeszcze większa :sleep:

Edytowane przez typfon

Opublikowano

true, true. Ale patrzac na wasze liczby jakos nie chce mi sie wierzyc EA, ze w FIFE dziennie ludzie rozgrywaja pol miliona pojedynkow online. A chyba taka liczba obila mi sie o uszy.

Kre3k - I z Uncharetd nigdy nie szydzilem, 2ka to dla mnie wciaz jedna z najlepszych gier przygodowych w jakie gralem ever, szkoda, ze 3ki nawet nie zdolalem ukonczyc, ale taka tendencja ostatnio z grami. O multi zdania nie zmienilem, nadal ssie pale, z cala reszta-masz racje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak tych FIFA wyszło po 20 części na każdą platformę to co się tu dziwić?

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

ale oni mowili o akualnej. Zreszta, znasz kogos kto gra w FIFE 10, jak jest 12tka na rynku ?

Opublikowano

To i tak więcej niż 2 wieczory z TLOU

Tylko, że TLoU też będzie miało tryb multi, a nie sam single.

xD pewno tak samo oblegany i fajny jak w bajoszoku

Uncharted 2 & 3, mówi ci to coś? Bez problemu znajdziesz ludzi w U2, a U3 nawet nie wspomnę, bo tam o każdej porze dnia znajdzie ci bez problemu graczy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No dobra, ale chyba kazdy sie zgodzi, ze granie z garstka ludzi, a bycie czescia olbrzymiej spolecznosci gwarantujacej gre przez kilka lat to jednak cos innego.

Opublikowano

ja mam tylko nadzieje, że PS4 znowu nie będą generacje do tyłu jeśli chodzi o opcje w multi

no i przydałby się poprawiony padzik, przynajmniej te spusty

Opublikowano

ja mam tylko nadzieje, że PS4 znowu nie będą generacje do tyłu jeśli chodzi o opcje w multi

no i przydałby się poprawiony padzik, przynajmniej te spusty

W PS Move spust zrobili jak trzeba, więc w DS4 też powinni go "wygiąć" w odpowiednią stronę :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

iksde xD iksde wczoraj Figaro pisał ze Uncharted jest oblegany. Pytam więc grzecznie o liczby, poda ktoś?

Teraz w Gearsy po multi ciska ogółem mniej niż 10 tysięcy osób.

ale co za różnica jaka jest to liczba? ważne, że ZAWSZE znajdziesz ludzi, z którymi można pograć. Zarówno 2 i 3, więc nie rozumiem tego porównania do Bioshocka

Opublikowano

Jestem załamany bo serwery do multi dema Homefronta zostały wyłączone :(

Opublikowano

kup fulla.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Też chciałbym Homefronta jako gra do plusa

Może przy dobrych wiatrach Dead Space 2 by dali

Opublikowano

W ogóle przerzucanie się liczbami co do ilości ludzi w multi i traktowanie tego jako wyznacznika, jest przyznaniem że CoD-y to najlepsze gry do multi.

[*]

A, i jeszcze jedno. Zauważyłem, że w niektórych starrzych gierach, w których multi nie wybiło się nigdy, da się natrafić na jakieś wąskie grupy cyborgów, i gra nagle robi się mega skill'owa z nimi :) Dla przykładu podam Warhawka, czy Armored Core którego niedawno z kumplem odpaliliśmy, to po tym co zobaczyliśmy w multi doszliśmy do wniosku, że jakby kiedyś stworzyli mechy to pilotów do ich kontroli już mają :D

Opublikowano
  • Autor
A, i jeszcze jedno. Zauważyłem, że w niektórych starrzych gierach, w których multi nie wybiło się nigdy, da się natrafić na jakieś wąskie grupy cyborgów, i gra nagle robi się mega skill'owa z nimi :) Dla przykładu podam Warhawka, czy Armored Core którego niedawno z kumplem odpaliliśmy, to po tym co zobaczyliśmy w multi doszliśmy do wniosku, że jakby kiedyś stworzyli mechy to pilotów do ich kontroli już mają :D

BORZE JAK ŚMIESZNIE

jak wy nic koorwa nie rozumiecie, populacja jest ważna szczególnie w grach z matchmakingiem, czasu tworzenia meczu + jakość tego meczu, im mniej ludzi tym większe prawdopodobieństwo że dorzuci cię do meczu z Meksykanamij czy innym tałatajstwem, z racji tego że nie znalazł niczego lepszego. Matchmaking to jedna z głównych przyczyn umierania wielu gier multi.

No ale jak nie ma podanych liczb w UC2 czy UC3 to nie było tematu.

Opublikowano

W Uncharted 2 w okresie styczeń 2011 - do praktycznie premiery U3 online grało ok 50k graczy (czesto było to 60k, ale i zdarzały się sesje po 40k ludzi). W U3 nie było takich danych. I mówię tu o porze wieczornej w PL.

Edytowane przez Square

Opublikowano
  • Autor

To dużo całkiem, ale to byli ludzie online w ogóle, czy jakoś to było podzielone na playlisty? Bo w Halo takim bodajże do ogólnej liczby dorzucają też typów co siedzą w kampanii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.